- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.561
kızlar cok saolun darısı sızlere olsun ınş.
devıtımızı dr. 5ddamlaya cıkardı ve kan damlasını kullanma dedı kullandığı kcumle aynen sole ıyı bişi olsa sağlık ocalları bedava vermezanlamadım gıttı 6.ayından sonra kan degerını olcerız dusukse baslarız kan ılacına dedı sasırdımama vermıyourm dişlerde cıkınca baya bi zo r olcak benım ıcın hemen leke yapıyor dişlere
genzi tıkanmıştır canım serum fizyolojik damlatya kzılar cok korktum
efe uyuyordu bi bakayım dedim
horlar gibi ses cikariyor ve ic cekiyordu, uyandirdim ben de korkudan
o horlama sesinin kaynagi ne olabilir acaba var mi bir fikriniz???
hala da ic cekiyor yavrum(
abin hoş gelmiş canımburnu tıkanmış olabilir canım
çok teşekkürler canım seninde kutlu olsun
muharremin onunda alışveriş yapılır mutfak için ve on kişiyle selamlaşmak lazım diye biliyorum ben aşure yapcaz ne güselllldelikafadulden
misafirim var .. dünden beri abicim geldi bana süpriss yaptıı .... bırakmadım bu günde bende çok fazla giremiyorum nete abime bıraktım o oyalanıyo şimdi uyuttum onu kaçırıdm laptopunu hehehehkaydirigubbakcemile3
yanlış yere bakıyon ozamanhocabulduk canım.
aslında gecelerı bazen bakıyorum topıge ama kımse olmayınca yazmıyorum.
oglusumdan pek fırsat kalmıyor canım.bırde bu sene okul stajım vs var cok yogun gecıyor gunlerım.
oglusum bırazcık öksürüyor sanırım üsüttü.onun dısında cok sukur ıyıyız.
onası iş öle sabah akşam 8 er damla çok değilmiCanım ben hergün 3 damla devit, sabah 8 akşam 8 olmak üzere de ferrasanol kan damlası veriyorum.. Aşıları için sağlık ocağına gittiğinde veririler yada doktoruna bi sor istersen. opuyorumnanaktan
:1shok::1shok::1shok::1shok:kızlar cok saolun darısı sızlere olsun ınş.
devıtımızı dr. 5ddamlaya cıkardı ve kan damlasını kullanma dedı kullandığı kcumle aynen sole ıyı bişi olsa sağlık ocalları bedava vermezanlamadım gıttı 6.ayından sonra kan degerını olcerız dusukse baslarız kan ılacına dedı sasırdımama vermıyourm dişlerde cıkınca baya bi zo r olcak benım ıcın hemen leke yapıyor dişlere
merhaba hanımlar
nasılsınız
uzun zaman oldu görüşmeyelı.
artık hic ugrayamaz oldum okul işlerim basladıgından bu yana.
ıns ay canım nerelerdesin özledik seni oğlun nasıl sen nasılsın baya büğümüştür kocaman olmuştur mis kokulu
ewet yardımlarınıla oldu inş. ıkı puslu incimiz karsınızda
kızlar doktordan geldik ama evde değiliz annemdeyiz..
herşeyiyi ek besin vermedi yarım kilo almış ipek ..
ocak 7 de gel aşısını yapalım o zaman bakarız ek besine dedi...
şimdilik verme dedi 4 cm uzamış yarım kilo almış...
kilo 7400
boy 68,5
kafa 41
kulaklarına banyo yaparken su kaçmaması için pamuğa vazalin kür onunla tıka kaçmaz dedi..banyo yaparken çok tepiniyorda onu sordum...
eee üüü başkada bişey demedi zaten herşey yolunda ciğerlerini dinledi boğazına baktı kulaklarına hiç bir problem yok damlalara devam dedi .7 ocakta görüşürüzz dedi o kadar..
bu arada kızlar bu oğluşumun gülmekten kendinden geçtiği hallerinden.
oyuncaklarıyla savaşını izlemek isteyenler de buraya...
İzlesene.com : Video - kuzucum
biizm deniz çok uysal zarar vermez teyzesi....sen nerdeydin huri tuzlamı öle hatrıımda kalmış..ben bahçelevlerdeyim..biizmki başka bebekleri görünce süt dökmüş kedi gibi olup gülücükler atıp ellemeye çalışıyor..komşumun 3 yaşındaki kızına ne tepkiler veriyor sormayın...bu arada bebeklerde yürüteç kullanımı yazdım annnnaaaa ne zararları varmış be...okuyun sizde ağzım açık kaldı....neyse yerde düşe kalka sürünmeye dönmeye ilerlemeye devam ah ahhhhhh bende sevinmiştim denize yürüteç alcaz diye :1no2:
ayy ne güzel nesquik benim zilli bi çocuk gördümü bi başlıyor bağırmaya karşıdaki çocukda korkuyor...
ama yinede siz banada gelin bende halkalıdayım
ilaydanın doğum yeri bahçelievler
kızlar uzun zamandır giremiyordum. size benim için çok sevindirici bir haber vereyim. öğretmen atamalarında atandım. kuşadasına gidiyorum. çok ama çok mutluyum.
hoşlarbulayım canummm ....yav bu ek gıda ne muhteşem şeymiş ya...deniz 10da uyuyor sabah 11de kalkıyor tütütüttüüüümaşallahhh hep böle gider işallahh ama demir eksikliği varmış damla yazdı doktorumuz....
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
HERKESİN HİCRİ YENİ YILI MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR.....
ACISIZ, SEVDİKLERİMİZLE , AİLEMİZLE ,SAĞLIKLA,VE
MİNİCİK YAVRULARIMIZLA BERABER
BARIŞ DOLU BİR YIL NASİP ETSİN ALLAHIM........
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
oyyy kızlar doldu bı sayfacok uzgunum ıdare edın benı emzırıyorum da ok ((
şükür kavuşturana dünür ...
nerelerdesin....
hoşbuldum canım iyi olmaya çalışıyorum....sen nasılsın?aaa hoş geldin ececim nasılsın....
SAOL KARENCİĞİMopuyorumnanaktanfilizcim yagız ege koccaman adam olmuş yaaa..masallah coook tatlı yanaklarını ısırırım ben onunnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?