- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.481
hadi ordan.hiç uyanmıyormu?maşallah ben hala 2 saat nöbetlerindeyim.ek gıda değil ne verirsen ver.
hoşlarbulayım canummm ....yav bu ek gıda ne muhteşem şeymiş ya...deniz 10da uyuyor sabah 11de kalkıyor tütütüttüüüümaşallahhh hep böle gider işallahh ama demir eksikliği varmış damla yazdı doktorumuz....
huricim sen lütfen kikoleyimide ekle çekilişe...desin o...yazdım diğer çekiliş topiğine...bazı arkadaşlar gaza getirmesin arkadaşlarımızı....ben sürekli diyalag kurduğum kişilerle aramın açılmasını istemiyorummmm bu saçma şeyler yüüznden hepimiz olgun insanlarız ve anneyiz,çocuk gibi küsmek çok komik...kikoleyim sana değil gülüm bunlar...kimsenin kimseye haber vermek gibi bir zamanı yada aklına gelmeyecek kadar meşgul anı olamaz mı:?çok üzerine gidildi bu konunun oysa kafa bile ağrıtmaya değmez....ben kikoleyiminde katılmasını istiyorum...o yoksa valla olmaz onsuz hahh((kikoleyimmmmmmmmmmmm lütfen katıl yavruşkam benim lütfennnn
:roflol::roflol:delikafadulden:sm_cool: git yat ....msn ininde bırak bana özelden.yarın uğğraşırızzzbu 1 haydi bismillah
bu akşam çok güzel bir kurabiye yaptım yaprak dökümü şerefine..harikaydı buıraya resmini koyup paylaşayım dedim bide yuh derler kilo vermek istiyor yediğine bak derler diye paylaşmadım ..ama şunu söyliyim kurabiyeleri yedim göğüsüm tıkandı ipek rahat 10 dakka sömürdü beni.beğendi zilli elma tarçın karışımını :roflol::roflol:kızlar herşeyi paylaşıyoruz bari yaptığımız pastaları yemekleride paylaşalım ):):):): millet neler paylaşmış kk.da okuyorum ne giydiklerinden tutun çantaalrı ayakkabıları parfümleri eşarpları vssssssssssssssssssss...Allahım yarabbim :):):)
:roflol::roflol:delikafadulden:sm_cool: git yat ....msn ininde bırak bana özelden.yarın uğğraşırızzz
bu akşam çok güzel bir kurabiye yaptım yaprak dökümü şerefine..harikaydı buıraya resmini koyup paylaşayım dedim bide yuh derler kilo vermek istiyor yediğine bak derler diye paylaşmadım ..ama şunu söyliyim kurabiyeleri yedim göğüsüm tıkandı ipek rahat 10 dakka sömürdü beni.beğendi zilli elma tarçın karışımını :roflol::roflol:
hadi kaçtım ben tasilali yok ol !!!!!cokacimcoookklava::1hug:
Çok üzgünüm çoook:sm_confused:dur bidakkka huri yaaa
canım sen yollamışsın işte o ne zaman açıp gelirse görecektir merak etme sen...ördüğünde geri cvp yazar.yazdığında sende görürsün :)kızlar haydi iyi geceler.yarın devam.öpüldünüz.ben gündüz açamıyorum kibeleyi görürseniz adresini bana göndermesini söylermisiniz rica etsem.teşekkürler
gördüm maşallah cin gibi bakmış
hadi ordan elektrikmişşşşşbak bakalım kızımı görebilecekmisin senin dediğini de yaptım oh de:teytey: bu seferde olmazsa yarın star ana haber de çıkayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?