2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

huricim sen lütfen kikoleyimide ekle çekilişe...desin o...yazdım diğer çekiliş topiğine...bazı arkadaşlar gaza getirmesin arkadaşlarımızı....ben sürekli diyalag kurduğum kişilerle aramın açılmasını istemiyorummmm bu saçma şeyler yüüznden hepimiz olgun insanlarız ve anneyiz,çocuk gibi küsmek çok komik...kikoleyim sana değil gülüm bunlar...kimsenin kimseye haber vermek gibi bir zamanı yada aklına gelmeyecek kadar meşgul anı olamaz mı:?çok üzerine gidildi bu konunun oysa kafa bile ağrıtmaya değmez....ben kikoleyiminde katılmasını istiyorum...o yoksa valla olmaz onsuz hahh ((kikoleyimmmmmmmmmmmm lütfen katıl yavruşkam benim lütfennnn

Son düzenleme:

canım bende katılmasını istiyorum teklifte ettim ama ben ilk çekilişi yaptım kenara çekiliyorum şu anda artık bende yoruldum bu konudan gaydin58 listeyi yaptı 5-6 kişiler eşleşip hediye alabilirler kocaman kadınlar herkese yol çizemiyorum kafam almıyor artık...
kikoleyim kocaman kadın kendisi bilir kimseye zorlama yapamayız bende çok istiyorum katılmasını ..ebush var oda katılabilse ne güzel olur..çok uzadı bu konu...
herkese açık kikoleyim de kendisi bilir gelirse bizi mutlu eder...
hepiciğinizi çok seviyorum...ablam bana kızmadı küsmedi ya o bana yeter gönlüm ferah.....

kızlar herşeyi paylaşıyoruz bari yaptığımız pastaları yemekleride paylaşalım ):):):): millet neler paylaşmış kk.da okuyorum ne giydiklerinden tutun çantaalrı ayakkabıları parfümleri eşarpları vssssssssssssssssssss...Allahım yarabbim :):):)

hadi kaçtım lütfen şu yılbaşı hediye olayını kapatalım güzellikle bir iş yapmaya çalışıyoruz...
kikoleyim mesajını buraya yazmış gözden kaçmıoş .olmuş bitmiş..şu an istese girebilir..girmiyorsada kendi isteği iledir...
zorlama yapamayız koca kadın...(ben kendimi affettirdim ya :) )
artık bu konuşulmasın lütfen..bak nur84 vardı geldi girdi mele kvardı geldi girdi napalım herkesin gönlünü nasıl yapalım o zaman ebushu da arayalım oda gelsin.annecik annecik ,jasmine,ohho daha bire çok kişiydik biz arayalım onlarda girsin hüzüzn_yılı,hafsa....bırakalım insanlar istedikleri gibi davransınlar..
öpüldünüzzz...

bu 1 haydi bismillah
:roflol::roflol:delikafadulden:sm_cool: git yat ....msn ininde bırak bana özelden.yarın uğğraşırızzz

bu akşam çok güzel bir kurabiye yaptım yaprak dökümü şerefine..harikaydı buıraya resmini koyup paylaşayım dedim bide yuh derler kilo vermek istiyor yediğine bak derler diye paylaşmadım ..ama şunu söyliyim kurabiyeleri yedim göğüsüm tıkandı ipek rahat 10 dakka sömürdü beni.beğendi zilli elma tarçın karışımını :roflol::roflol:

hadi kaçtım ben tasilali yok ol !!!!!cokacimcoookklava::1hug:

kızlar haydi iyi geceler.yarın devam.öpüldünüz.ben gündüz açamıyorum kibeleyi görürseniz adresini bana göndermesini söylermisiniz rica etsem.teşekkürler

bencede canımkaydirigubbakcemile3.arnavutların 12 den sonra dururmuş beyni herhalde doğru.kurabiye resmi filan koyma bana inat ha.canlı yayınlara çıkacam artık.bye:roflol:

dur bidakkka huri yaaa
Çok üzgünüm çoook:sm_confused:

kızlar haydi iyi geceler.yarın devam.öpüldünüz.ben gündüz açamıyorum kibeleyi görürseniz adresini bana göndermesini söylermisiniz rica etsem.teşekkürler
canım sen yollamışsın işte o ne zaman açıp gelirse görecektir merak etme sen...ördüğünde geri cvp yazar.yazdığında sende görürsün :)

bende sölemesi ayıp patates salatası ve galeta unlu poğaça yaptım hahahahah....nasılda yedik heyecanlı şekilde yaprakların dökümünü izlerken hahahaha

gördüm maşallah cin gibi bakmış
ben kızını hafsanın ayşe meleğine benzettim valla
yinede anlattığım gibi yapmamışsın yapsan öyle çıkmazdı

hadi ordan elektrikmişşşşşbak bakalım kızımı görebilecekmisin senin dediğini de yaptım oh de:teytey: bu seferde olmazsa yarın star ana haber de çıkayım

vallahi elektirik kız anca geldi daldım hemen bak
yarın star tv yi izleyecem hadiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…