2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ay zuzummmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:
ne güldürdün beni gece gece , senin bu yazdııından sonra baktım da hagget öyle taaaaa kaydirigubbakcemile3
ilahi hoşgeldi tatlımm Şeniz
alya prensesinin de fotolarını görmek istiyozzzzzz :sm_cool:

teşekkür edrim zuzu.can onlar cannnnnnnn .dimi ömre bedel oluyorlar.

çok teşekkür ederiz nar ve nesquikcim.oğluşum daha tam dönemiyor.sadece yan dönüyor.yüzüstü dönemiyor.biraz etine dolgun ondanmı acaba.doktora sourcam paztesi.

hoşgeldin canım
allah analı babalı büyüttürsün inşallah

gözünüz aydın hadi
kucağına almakta nasip olsun

benim de benimdeeee

ben devam sütü veriyom ama öle her gece değil duruma göre

tşk cnm,hımmm bende duruma göre bişiler ayarlayayım bari...sütlü pirinç yaparım şimdikkkmirmirmirmir

canım ben gece sadece emziriyorum.ama 2 saatde uyanıyor.biraz büyüsün sadece suya alıştıracağım gece için çünkü dişleri kötü oluyor.

evet ben suyu ürekli veriyorum gece gündüz...apzı temiz olsun diye....ben de emziriyorum ama ısırıyorCADIARZU

huri ipeğin ayaklarını yiyebilir miyim yaa çok tatlıı öpesim geldiii hemide çookk
nesguil 24,huri 37, tasilali bebişleriniz çok tatlı yaa hepsini kokulu kokulu öpüyorum...allah nazarlardan korusun.maşallah....

evet öyle oldu , çünkü ben kulağına onun en sevdiği şeyleri söylüyordum : " seni küçük eşek seniiiii , seni küçük dana seniiiiii , seni küçük tosbaaaaaa " ... katılıyor bunları duyunca

selsin tosuncğuna maşallah stardust aras ve sanada maşallah a.s.

sağol tatlımmmmmmm Şeniz

huriş,aaa85 teşekkür ederim.huriş sonunda becerdim kız valla.ipeğimde çok tatlı çıkmış ayaklar ortada ıssır dur tabi.linayı yarım saat çıplak ayak tutsam gazdan patlar.

çok teşekkür ederiz nar ve nesquikcim.oğluşum daha tam dönemiyor.sadece yan dönüyor.yüzüstü dönemiyor.biraz etine dolgun ondanmı acaba.doktora sourcam paztesi.

oyuncağı geldiya artık bir haftaya kalmaz döner merak etme oyuncağıyla blörf yap sağına soluna geç dönmesi içinopuyorumnanaktanyuvarlanın yerde ana oğul :)

çıktık canım sokağa delikafadulden
havayı güzel bulduk öğlene doğru kahvaltıya gittik , bu kez özsüte değil kaydirigubbakcemile3
gelin buraya sizinle de gidelimmmm , mekan süperrr >> ( gidebilecekler için yazalımyerimseniben ) bornova , çiçekli köy

teşekkür edrim zuzu.can onlar cannnnnnnn .dimi ömre bedel oluyorlar.

Bende kıskandımmm gııı koycam resim bakiim uzun süredir eklemedim eski bilgilerimi konustırıyım azcık akannehir Ben kızıma abuk subuk besteler bile yapmaya basladım duyan fena gülüyo tek basıma şakıyorummmm delikafadulden

bekliyorummmmmmmm delikafadulden
o bestelerden bende de var ,önceki senelerde eşime yapardım , kulaklarını tıkardııııı kaydirigubbakcemile3
şimdi güfte aynı sözler değişik oğluşuma yapıyorum da eşim Allahtan çocuk henüz pek bi şey anlamıyo diyor kaydirigubbakcemile3

star_dust bu aras cok tatlıya yaa allah nazarlardan saklasın
selsin cagın berayada kocaman biallaha emanet bebişleriniz

aamin canımmmmm , çok sağol teyyyyzesiiiiii Şeniz

saol canım ilgin için
bugün çekildik ..
tosbaa & annesi opuyorumnanaktan

:1hug:çoooook şüpersiniz bayıldım ya
bak valla okadar dehşet pozlar yakalanmışki istesen beceremezsin böylesini
valla bittim
maşallah canım
işte karşınızda çağın bera

tü tü tü 41 kere maşallah
nazar gözü değmesin inşallah
canımmmmm böle aleni yayınlama şu tosunu biz etmeyizde gören nazar eder bak haaaa
tostombalak olmuş
bu gece oku bol bol

canım eşim demin görüştü ölesine işte lafı çocuklara getirdi çok şükğr iğleşmişler
yarında gelip gelmiceklerini haber etcekler bakalım artık

bir yandan geçmişi kontrol etmeye çalışıyorum.bende dün acildeydim.iki gün giremedim.yatıp durdum.diloşum resminiz çokkkkk güzel.bebişleri toplayım tek tek yemek geliyor insanın içinden.
DEMET:sanada geçmiş olsun canım ameliyat ol kurtul bence biran önce ağrılarından kendini toparlada bebişine iyi bak.
BEYAZ MELEK:sanada geçmiş olsun canım kendine iyi bak.karşılaşamadık ama bir tarafımız bursalı.ben oraya gelin geldim.eşimde oralı sık geliriz anne tarafım ve eşimin ailesi orada.3 yıl emirsultanda oturdum.benim ailem ankarada ama bursayı daha çok severim.göçmen ailem orada çok bilirsin yugoslavya göçmeniyiz.inşallah karşılaşırız bir gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…