- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.981
Meraba kıslar,
cadumu uyuttum geldim kaydirigubbakcemile2 Allahım yaaa cok bıdık bıdıkk seyler gördüm alıntılardan, diloşcum, filizcim yirimmm ben bunları resim koyup durmayın sora niye yedi olur bak uyarıyım bastan zemuszemus
Starcım ya cok gülcen belki ama oglusunla ilk resmini soyle bi gördügümde sanki bıdık askere gitmişte asker trası olmus gibi gözüktü gözüme (kardeşim askerde ya kafayı bozdum askeriyeyle kaydirigubbakcemile3) Pek yakısıklı annesiiii kaydirigubbakcemile5
Selsincimmm cagını da yılın şişkopatı seciyorummm ohhh löp löp et valla tam agzıma layıkk delikafadulden
Kısaca tm bebişlere kocaman masallahUnuttugum yoktur umarım arada
teşekkür edrim zuzu.can onlar cannnnnnnn .dimi ömre bedel oluyorlar.Tasilali senin kısçeleri de gördüm, analı kızlı pek güsel cıkmıssınız valla masallah
Huricim senin ipektoşun leblebileriyle ilgili düşüncemi sölemistim zaten ama yine gördümmmm onlarııııı yicemmmmmmmmmmm :dance:
hoşgeldin canım
allah analı babalı büyüttürsün inşallah
gözünüz aydın hadi
kucağına almakta nasip olsun
benim de benimdeeee
ben devam sütü veriyom ama öle her gece değil duruma göre
canım ben gece sadece emziriyorum.ama 2 saatde uyanıyor.biraz büyüsün sadece suya alıştıracağım gece için çünkü dişleri kötü oluyor.
huri ipeğin ayaklarını yiyebilir miyim yaa çok tatlıı öpesim geldiii hemide çookk
nesguil 24,huri 37, tasilali bebişleriniz çok tatlı yaa hepsini kokulu kokulu öpüyorum...allah nazarlardan korusun.maşallah....
huriiiiiş o bal dudaklı kızını öp benim içinn
teşekkür ederim saolun..aminn..
saol bende bir bakayım....tabloyu ek besinler topiğinde bulabilirsin beslenme düzeni bana mantıklı geldi kemik gelişimine önem veriyor çok fazla kilo olsun istemiyor
hoş geldin demiştim dün...ay bende temmuz annesiyim kizlaaaaar
ay çok güzel canım allah bağışlasın inşallah teyze olursun sağlıklı doğar bedne ilk kalp atışını duyduğumda ağlamıştım...bende birazdan koyucam oğlumun fotolarını banane kıskandım işte:))))
kızlar bugün kardeşim ile doktora gittik.miniciğimiz 6 haftalık vajinal ultroson ile pıt pıt kalbinin atışını duyduk.kardeşim nerdeyse ağlıcaktı.kendini o kadar hazırlamıştıki iyi haber alamıcak diye.canım benim ya.
deniyorummmmmmmmmmmm
maşşallah melek kızına senin büyük kızıznda çok tatlı sana benziyor .allah bahtlarını iyi yapsın inşallah...
ah o tosbiki ben ne edeyim len ne görüyon rüyanda seni seni erkek millet ideğil mi işte hepsi bir....
uyanmış keyfe bak oh sokaklarada çıkmışlarrr gezentiler sizi her hafta sonu özsütlerde oralarda buralarda fellik fellik ..gezin bakalım....
alahım bebekerin en dayanılmazı işte burda ÇIPLAK BEBEK delikafaduldengelde ısırmadan dur şimdi yah
yahu bu temmuz bebekleri ne şeker acaba ayından dolayı mı yoksa bizler mi çok güzeliz de bebeklerimizde güzelmaşallah sankis en birşey söylüyosun kualğına oda senin dinleyip anlamış da gülüyor gibi...
selsin tosuncğuna maşallah stardust aras ve sanada maşallah a.s.
çok teşekkür ederiz nar ve nesquikcim.oğluşum daha tam dönemiyor.sadece yan dönüyor.yüzüstü dönemiyor.biraz etine dolgun ondanmı acaba.doktora sourcam paztesi.
ah o tosbiki ben ne edeyim len ne görüyon rüyanda seni seni erkek millet ideğil mi işte hepsi bir....
uyanmış keyfe bak oh sokaklarada çıkmışlarrr gezentiler sizi her hafta sonu özsütlerde oralarda buralarda fellik fellik ..gezin bakalım....
ay zuzummmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:
ne güldürdün beni gece gece , senin bu yazdııından sonra baktım da hagget öyle taaaaa kaydirigubbakcemile3
ilahi hoşgeldi tatlımm Şeniz
alya prensesinin de fotolarını görmek istiyozzzzzz :sm_cool:
teşekkür edrim zuzu.can onlar cannnnnnnn .dimi ömre bedel oluyorlar.
Bende kıskandımmm gııı koycam resim bakiim uzun süredir eklemedim eski bilgilerimi konustırıyım azcık akannehir Ben kızıma abuk subuk besteler bile yapmaya basladım duyan fena gülüyo tek basıma şakıyorummmm delikafadulden
star_dust bu aras cok tatlıya yaa allah nazarlardan saklasın
selsin cagın berayada kocaman biallaha emanet bebişleriniz
oyuncağı geldiya artık bir haftaya kalmaz döner merak etmeoyuncağıyla blörf yap sağına soluna geç dönmesi içinopuyorumnanaktanyuvarlanın yerde ana oğul :)
saol canım ilgin içinkikoşum azcık geçmişe baktım , senin kızı azcık bırkalamışın galiba , sonra da vicdan azabı((
olur gülüm yaa , biz bazen tek çocukla - tek bebekle tırlatıyoruz , daralıyoruz sen yine iyi sabırlı çıktın canımmmmmm :teselli:
:1hug:çoooook şüpersiniz bayıldım ya
tü tü tü 41 kere maşallah
kikoşum saol canım.gözünü çıkarmışım resimlerin dimi.bebişim kız kızzzzz.beşiği ablasının odasında gece bizimle kaldığı için ödünç arkadaşın.lina oğlan çocuğuna benziyor dimi?arkası oğlan dermişimmmmmmmmmmm.amannnnnn şakası bile kastı.allahım olmayanlara versin.
geçmişi okuyordumda misafirlerin ne oldu gelmeyin de ayıp filan olmaz küçücük bebek hasta olursaa ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?