2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

teşekkür ederiz teyzesii vallahi sorma dudak felan yok minnacık :)şevvalde öyleydi şimdi baya çıktı dudakları belki ablasına çeker zillimmkaydirigubbakcemile2
çıkmazmı kız çıkar tabii benim yeğenimin de sadece bi çizgi halindeydi dudakları sonra çıktı zillinin kaydirigubbakcemile3

kızlar yazan herkese çok teşekkürler....deniz 3 bez dolusu kıvamlı şekilde siyah olarak yaptı kaaksını iğrenç bişi belki ama bir anne için muhteşem bişi...sanırım kabızlık için verdiğim fitil yaptırdı ohhhhhhhhhhhh...allah kimsenin kuzusunu kabız yapmasın :)

Son düzenleme:
bende birazdan koyucam oğlumun fotolarını banane kıskandım işte:))))

kızlar bugün kardeşim ile doktora gittik.miniciğimiz 6 haftalık vajinal ultroson ile pıt pıt kalbinin atışını duyduk.kardeşim nerdeyse ağlıcaktı.kendini o kadar hazırlamıştıki iyi haber alamıcak diye.canım benim ya.

çokkkk sevindim , inşallah kucağına aldığını da görür :Saruboceq:

evet yaa bebişler bi haaarika hepsi de ayrı ayrı .. ben de ekliicem bugün çekindik hemdeeeee delikafadulden

AY CANIM BENıM YA,ıŞALLAH HEMENCECıK ZAMAN GEÇERDE O DA KUCAĞINA ALIR BıZLER GıBı...BEN ıLK KEZ KALBıNıN SESıNı DUYDUĞUMDA HASTANEDEN EVE GELENE KADAR AĞLAMIŞTIM HERKESıDE ARAMIŞTIM,MıLLET BANA TUHAF TUHAF BAKIYODU KARNIMI OKŞAYIP AĞLARKEN :tomato:NE GÜNLERDı...

dilara,tasialli,nesguik,ve huri hepsine kocaman bir maşallah.hepiciğini gıgışlarından öperim onların

teşekkür ederiizzz canımmmopuyorumnanaktan

hayırlısı olsun kardeşin için canım allah sağlıkla sıhatle kucağına versin dertsiz kedersiz bi hamilelik geçirsin inşallah:Saruboceq:

ay bende temmuz annesiyim kizlaaaaar

aramıza hoş geldin a.s.

çok sağolun kızlar.inşallah o günleride hayırlısı ile görürüz

kızlar bıŞı sorcam,akŞam yatmaya gıderken bebıŞlere ne verıyorsunuz?
ben cıcı bebe verıyordum artık vermemelıymıŞım...
sÜtlÜ pırınÇlı mama var ondan versem bıŞı olurmu hazımsızlık falan gıbı...

sız ne verıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…