- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.941
işte bu huriş kızcem.arkası geliyor
tasialii bu senin bebiş erkek değilmiydi tokaa takmışsın :uhm:
çıkmazmı kız çıkar tabii benim yeğenimin de sadece bi çizgi halindeydi dudakları sonra çıktı zillinin kaydirigubbakcemile3teşekkür ederiz teyzesii vallahi sorma dudak felan yok minnacık :)şevvalde öyleydi şimdi baya çıktı dudakları belki ablasına çeker zillimmkaydirigubbakcemile2
ay bende temmuz annesiyim kizlaaaaar
dilara,tasialli,nesguik,ve huri hepsine kocaman bir maşallah.hepiciğini gıgışlarından öperim onların
bende birazdan koyucam oğlumun fotolarını banane kıskandım işte:))))
kızlar bugün kardeşim ile doktora gittik.miniciğimiz 6 haftalık vajinal ultroson ile pıt pıt kalbinin atışını duyduk.kardeşim nerdeyse ağlıcaktı.kendini o kadar hazırlamıştıki iyi haber alamıcak diye.canım benim ya.
kızlar bugün kardeşim ile doktora gittik.miniciğimiz 6 haftalık vajinal ultroson ile pıt pıt kalbinin atışını duyduk.kardeşim nerdeyse ağlıcaktı.kendini o kadar hazırlamıştıki iyi haber alamıcak diye.canım benim ya.
dilara,tasialli,nesguik,ve huri hepsine kocaman bir maşallah.hepiciğini gıgışlarından öperim onların
çokkkk sevindim , inşallah kucağına aldığını da görür :Saruboceq:
evet yaa bebişler bi haaarika hepsi de ayrı ayrı .. ben de ekliicem bugün çekindik hemdeeeee delikafadulden
AY CANIM BENİM YA,İŞALLAH HEMENCECİK ZAMAN GEÇERDE O DA KUCAĞINA ALIR BİZLER GİBİ...BEN İLK KEZ KALBİNİN SESİNİ DUYDUĞUMDA HASTANEDEN EVE GELENE KADAR AĞLAMIŞTIM HERKESİDE ARAMIŞTIM,MİLLET BANA TUHAF TUHAF BAKIYODU KARNIMI OKŞAYIP AĞLARKEN :tomato:NE GÜNLERDİ...
teşekkür ederiizzz canımmmopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun kardeşin için canım allah sağlıkla sıhatle kucağına versin dertsiz kedersiz bi hamilelik geçirsin inşallah:Saruboceq:
aramıza hoş geldin a.s.
tasialii bu senin bebiş erkek değilmiydi tokaa takmışsın :uhm:
iyi geceler kızlar yarın çok misafirim var fazla kaynatmayın hee geçmişi okumak zor oluyooooozemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?