2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ay bende temmuz annesiyim kizlaaaaar
hoşgeldin canım
allah analı babalı büyüttürsün inşallah
gözünüz aydın hadi
kucağına almakta nasip olsun
iyi geceler kızlar yarın çok misafirim var fazla kaynatmayın hee geçmişi okumak zor oluyooooozemuszemus
benim de benimdeeee
ben devam sütü veriyom ama öle her gece değil duruma göre

imageshack'te sorun var galiba , resim upload edene kadar canı çıkıyo insanın -tatlicadiarzu-
yılmak yok deniycem bakalım şakkıdı

kikoşum azcık geçmişe baktım , senin kızı azcık bırkalamışın galiba , sonra da vicdan azabı ((
olur gülüm yaa , biz bazen tek çocukla - tek bebekle tırlatıyoruz , daralıyoruz sen yine iyi sabırlı çıktın canımmmmmm :teselli:

canım ben gece sadece emziriyorum.ama 2 saatde uyanıyor.biraz büyüsün sadece suya alıştıracağım gece için çünkü dişleri kötü oluyor.

Meraba kıslar,
cadumu uyuttum geldim kaydirigubbakcemile2 Allahım yaaa cok bıdık bıdıkk seyler gördüm alıntılardan, diloşcum, filizcim yirimmm ben bunları resim koyup durmayın sora niye yedi olur bak uyarıyım bastan zemuszemus

Starcım ya cok gülcen belki ama oglusunla ilk resmini soyle bi gördügümde sanki bıdık askere gitmişte asker trası olmus gibi gözüktü gözüme (kardeşim askerde ya kafayı bozdum askeriyeyle kaydirigubbakcemile3) Pek yakısıklı annesiiii kaydirigubbakcemile5

Selsincimmm cagını da yılın şişkopatı seciyorummm ohhh löp löp et valla tam agzıma layıkk delikafadulden

Kısaca tm bebişlere kocaman masallah Unuttugum yoktur umarım arada

işte karşınızda çağın bera

işte yakışıklı çıktı meydaaaaneeeeeeeee delikafadulden
maşallah çağın paşama yaaaaaa senin saçlarına bayılıyorum bennnnnnn teyzosuuuuuu opuyorumnanaktan

tasialli ve kikolecim çok sağolun kızlar

stardust yerim o onun minik ağzını.maşallah canım

sağol canımmmmm Şeniz

nar, bitanecim, çiçeks, Dilara80+, Ebush, kikoleyim+, selsin, star_dust, Tasilali, tuana3434, _cankiz_ oh maşallah hafta sonu bu kadar kalabalık olmazdık biz hava koşulları herkesi eve bağladı galiba

kız gece vakti evde olcaz zaten bu saatte nerde olabilirdik kaydirigubbakcemile3

amanda yesinler bu tosbayı.kabızlık durumları ne alemde?

sağol tasil teyzemisssssssss Şeniz
aynı be güselim , pek bi değişiklik yok :bbo: ıkınıyo sıkılıyo , gözler kızarıyo , hah yapçak galiba diyoruz , ı-ıhh .. dr.umuz 1 haftayı geçip de huzursuzluk yapmazsa bebekte fitil dahil hiç bir müdahaleyi önermiyor ,biraz ilaca karşı sanırım , 2 aylıkken hastalandığında da az ve sık emzir demişti :sm_confused: az kaldı , inşallah bu ayın sonun da düzene girer , yada inşallah girer demeli :Saruboceq:

Tasilali senin kısçeleri de gördüm, analı kızlı pek güsel cıkmıssınız valla masallah

Huricim senin ipektoşun leblebileriyle ilgili düşüncemi sölemistim zaten ama yine gördümmmm onlarııııı yicemmmmmmmmmmm :dance:

kikoşum saol canım.gözünü çıkarmışım resimlerin dimi.bebişim kız kızzzzz.beşiği ablasının odasında gece bizimle kaldığı için ödünç arkadaşın.lina oğlan çocuğuna benziyor dimi?arkası oğlan dermişimmmmmmmmmmm.amannnnnn şakası bile kastı.allahım olmayanlara versin.
geçmişi okuyordumda misafirlerin ne oldu gelmeyin de ayıp filan olmaz küçücük bebek hasta olursaa ne olacak.

yahu bu temmuz bebekleri ne şeker acaba ayından dolayı mı yoksa bizler mi çok güzeliz de bebeklerimizde güzelmaşallah sankis en birşey söylüyosun kualğına oda senin dinleyip anlamış da gülüyor gibi...

selsincim maşşallahhh 41 kere...bayılıyorum oğluşuna kızzz :1rolleyes:bacaklara bak dişlerim kaşındı..denizi ısırmaktan kapmaktan çocuk artık tepki yerine gülücükler atıyorrr:jeyyar:dikkat et düşmesin kaşla göz arasında cup yerde bulma amannnnn:roflol:

demetcim atlamısım gecmişe bakarken gördüm cok gecmiş olsun canım rabbim acil sifanı versin inş. :ecrin_bebeklda kurtul 2güne bişeyin kalmaz allahın izniyle.cok iyi bi insansın allahım seni prens ve prensesine bagıslasın :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…