2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

evett yaa cam silince ya da eşim arabayı yıkattırınca kesin yağıyo vallaaaaakaydirigubbakcemile3

kızlar 6. 4. ay hikaye diş için

eşim laborant biliyorsunuz
bebeklerden kan almaya çıkmış bi gün yeni doğanlardan
bebiş gülmüş o sırada uykusunda
bi baktım diyo ağzında bişi var
hemen bebişin babasına demiş ağzında bişey var ama diş olamaz heralde
abi bu dişiyle doğdu demiş adam
anammmmmm ben olsam korkardım heeee doğduğunda dişi olsaaadelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

bekleris tatlım yakısıklının fotolaarını..ama bastan söliim benim kız nişanlı bluenun oglu yiğitle:=)))
hıım bliliyoz cnm nişanlı olduğunuzu biz osmanlı ekreğiyiz öle arkadaşımızın aşkına bakmayız dünya ahret kardeşimiz olur ancek :))zaten kaptılar hep kızları o topik senin bu topik benim dolleşcez artık gelin bakmaya :)):dance:

söylerim demetim bakalım hangisi iyi tutucak:=)

kızlar benim kız yine huysuzlanıyor..uyku saati yaklaştıkça böle oluyor prensesim..cıkıyorum..girebilirsem tekrar gelirim..hepinize iyi geceler diliyorum

selam kızlar

3 gündür internet yoktu dün gece geldi
altyapı çalışması vermış
ayy deli oldum nasıl alışmışız bu merete yahuukaydirigubbakcemile3

nasılsınız kuzucuklar nasıl

biz bugün 4. ayımızı bitirdik çok şükür:nazar:
kontrolümüzde iyice muayne etti doktorumuz
çok şükür herşey yolunda
yalnız çok kilo alamamış kuzucum
6 800 dü geçen ay 7 400 olmuş
bunada şükür:nazar:
büyüdükçe kilo alımı azalacak dedi dr gayet iyi dedi içimi rahatlattı

ek gıdalara başlıyoruz dedi
yağsız tuzsuz çorbalar
muhallebi
yoğurt
ve meyve suları verebilirsin dedi

yoğurdu devam sütüyle yap dedi
bu akşam mayaladım bakalım nasıl olacakCADIARZU

devit e devam 5 damla olarak
santafer kan damlası ay*2 hesabıyla 8 damla
zymafluor verdi hergün 1 tablet eritilip içirilecek
flour dişlerinin çürümemesi içinmiş

bu arada geçmiş çooooooooook birikmiş okumaya zaman yetmez
yalnız ipektoşu gördüm hurişşşş yerim ben bu masum güzelliğiii:nazar:

sizler nasılsınız kızlar inşallah herkes iyidiropuyorumnanaktan

dimeeeetttt delikafaduldennirdesin gız oş geldin...
ek gıdalara geçtin dimek ha sevindim bizimde 12 günümüz var var bakalım bizizm gacı ne diyecek....cuma günüde aşılarımız var....ay büyüyolar ya..
ben bazen uzandığımda yani ancak bazen uzanabiliyorum sırnaşık şey sanki karnımda kıpırdıyormuş gibi geliyor heyecanlanıyorum ve çok özlüyorum hamileliğimi....ne çabuk büyüyorlar maşallahh...
yarın bende jokere gidicem kaşık,diş kaşıyıcı felan alıcam inşallah bakalım çıkabilirsem ...birde perşembe günü bi yakınım doğum yaptı onun yanına gidicem bebek görmeye..cumada aşılar var anam yiner haftayı gezenti olarak bitiriyorum hehehehehe

evett yaa cam silince ya da eşim arabayı yıkattırınca kesin yağıyo vallaaaaakaydirigubbakcemile3

anammmmmm ben olsam korkardım heeee doğduğunda dişi olsaaadelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
ay bende korkardım yaa anne karnında dişlenmiş ilginçç bişey

ne güzel ya ama yağmur geliyo o tarafa doğru ben bu gün cam sildim silerkende dedim kesin yağmur yapğar bi kaç güne ve şu an şakır şakır

ben yoğurdu el yanacak sıcaklıktayken mayalayıp kurulama bezine bi sarıp kalorifer üstüne koyuyorum kalıp gibi olmuş sbah dolaba attım öğlen çıkardım akşam üstü yedirdim cokacimcoookdiş konusuna gelince bu gün bebek gelişimini okudum biraz nete 6. ayda başlarmış ama belli omuyo bizim bi arkadaşın 4 te ağzı akmaya başladı 11. ayda çıkardı geç olsun daha iyi
narcığım bir ara senden de alalım tam olarak ölçüsü ölçüsüne tarifi ben yaptım ama biraz cıvık oldu bende kalıp gibi olsun istiyorum.ben yoğurt vermiytorum ama deneme yapıyorum şimdilik kendimiz< yiyiyoruz...

inşallah canımm

hurişşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktanzemuszemus
ööööyyyyy bizim koylüü,eyyyyüü delüganluuuu kimse yoggmuuu

hehehehe doğuştan dişi varmış ha ..alıyorlar o dişi hemen nadiren görünen bir durum muş ama ilginç olurdu ...

ne güzel ya ama yağmur geliyo o tarafa doğru ben bu gün cam sildim silerkende dedim kesin yağmur yapğar bi kaç güne ve şu an şakır şakır

ben yoğurdu el yanacak sıcaklıktayken mayalayıp kurulama bezine bi sarıp kalorifer üstüne koyuyorum kalıp gibi olmuş sbah dolaba attım öğlen çıkardım akşam üstü yedirdim cokacimcoookdiş konusuna gelince bu gün bebek gelişimini okudum biraz nete 6. ayda başlarmış ama belli omuyo bizim bi arkadaşın 4 te ağzı akmaya başladı 11. ayda çıkardı geç olsun daha iyi

yoğurt tari:Saruboceq:fi istiyoruuummmm

huriş hazır meyve pürelerinin ufak kavanozuna yaptım sütü el yakacak kadar ısıttım kavanoza koydum çay tabağında bi tatlı kaşığı yoğurtla az o ısıttığım sütten ekleyip karıştırdım akacak kıvamdayken kenarından yavaş yavaş sütün içinebıraktım sonra çok sarsmadan ağzını kapatıp bezle sardım ve kalorifer üstüne koydum gayet kalıp gibi oldu bi tarif daha vereyim bunuda kendimize çok yampmışımdır oda güzel tutar aynen ısıstıp mayalayacağım kaba koyup ayrı bi yerde yoğurt ve sütü karıştırıp mayalayacağım kabın kapağına döküp her yanınna sıva sonra kapat sar beze sıcakta beklet o kendi yavaş yavaş kapaktan damlayarak mayalanıyo buda güzel oluyo denersin cokacimcoook

hıım bliliyoz cnm nişanlı olduğunuzu biz osmanlı ekreğiyiz öle arkadaşımızın aşkına bakmayız dünya ahret kardeşimiz olur ancek :))zaten kaptılar hep kızları o topik senin bu topik benim dolleşcez artık gelin bakmaya :)):dance:

:roflol:

söylerim demetim bakalım hangisi iyi tutucak:=)

kızlar benim kız yine huysuzlanıyor..uyku saati yaklaştıkça böle oluyor prensesim..cıkıyorum..girebilirsem tekrar gelirim..hepinize iyi geceler diliyorum

ayy bende yatırdım ağladı demin gene uyuttum bakalım inşl güzel uyurrrr
iyi geceler canımmm beklerizzzzŞenizj

dimeeeetttt delikafaduldennirdesin gız oş geldin...
ek gıdalara geçtin dimek ha sevindim bizimde 12 günümüz var var bakalım bizizm gacı ne diyecek....cuma günüde aşılarımız var....ay büyüyolar ya..
ben bazen uzandığımda yani ancak bazen uzanabiliyorum sırnaşık şey sanki karnımda kıpırdıyormuş gibi geliyor heyecanlanıyorum ve çok özlüyorum hamileliğimi....ne çabuk büyüyorlar maşallahh...
yarın bende jokere gidicem kaşık,diş kaşıyıcı felan alıcam inşallah bakalım çıkabilirsem ...birde perşembe günü bi yakınım doğum yaptı onun yanına gidicem bebek görmeye..cumada aşılar var anam yiner haftayı gezenti olarak bitiriyorum hehehehehe

hoşbuldummmm canımcımmmmmdelikafaduldenŞeniz
hadi sizinde az kalmış mamalaraaaa

anacım o gazdır gazzzzzzzdelikafadulden:roflol:laelaelaelaelae

ben yine netten sipariş edicem kaşık vs
şimdilik 1 kaşığı var birde nuby nin tabaklı kaşıklı takımı

bizim aşımız da cumaya anacım nası denk geldiki bizimkiyle ipektoşun arası var bayaCADIARZU

gezentisin işte gezentiiiiiii:olmaz::sm_cool:

narcığım bir ara senden de alalım tam olarak ölçüsü ölçüsüne tarifi ben yaptım ama biraz cıvık oldu bende kalıp gibi olsun istiyorum.ben yoğurt vermiytorum ama deneme yapıyorum şimdilik kendimiz< yiyiyoruz...

ööööyyyyy bizim koylüü,eyyyyüü delüganluuuu kimse yoggmuuu

hehehehe doğuştan dişi varmış ha ..alıyorlar o dişi hemen nadiren görünen bir durum muş ama ilginç olurdu ...

var bacummmmm var daaaa cadı durmadan mızıklanıyo gidip geliyom aradaaadelikafadulden

400tn.jpg

geliyysem oyaya yakayım ooo topiğiii heeeeeee:emir_bebek:

yerim onun topiği yakmasını.gel gel şeker maşallah
DÜNYAYI BANA VERSELER GENEDE İSTEMEM YALNIZ SENSİN BENİM YÜZÜMÜ GÜLDÜREN,GÖZLERİMDE TÜTEN BİR AŞKTIN SEN YILLARDIR BEKLEDİĞİM AŞKKKK

harika harika çok güzel maşallah

demetim kızın güzel kilo almış bir maşallah da ona.

verdim cnm biz 5 ay eveline kadar kırsaldaydık orda nerde öle yoğurt alasın dışardan keçiden inekten sağılır sıcak sıcak bize gelirdi biz hep kendimiz yaptık yoğurdumuzu bide hani esasında her işin başında besmele lazım ya bende alışkanlık haline gelmiş artık sanki unutursam tutmayacak besmelesiz duasız mayalamam :Saruboceq:

hoşgeldin canım nasılsınn yakışıklı ege nasıllopuyorumnanaktan
ben devam sütü yaptım sıcakken bir çay kaşığı yoğurdu çırptım ve içine ekledim sütün o küçük kavanozlarda yaptım eccük karıştırdım dipten mutfak havlusuna sardım kaloriferin üstüne koydum 2 de dolaba koyucam bakalım nasıl tutacak

hayırlı geceler hatunlar ben geldumm
nasılsınız bakalım

hoşgeldin kuşummmmmopuyorumnanaktan
nasılsın fıstıklar nasıl bakalımmmm

bu gececiler nerde kaldılar yahuu diyecektim bende
ama ece hafsa ve star hala ortada yokkkk:olmaz:

huriş hazır meyve pürelerinin ufak kavanozuna yaptım sütü el yakacak kadar ısıttım kavanoza koydum çay tabağında bi tatlı kaşığı yoğurtla az o ısıttığım sütten ekleyip karıştırdım akacak kıvamdayken kenarından yavaş yavaş sütün içinebıraktım sonra çok sarsmadan ağzını kapatıp bezle sardım ve kalorifer üstüne koydum gayet kalıp gibi oldu bi tarif daha vereyim bunuda kendimize çok yampmışımdır oda güzel tutar aynen ısıstıp mayalayacağım kaba koyup ayrı bi yerde yoğurt ve sütü karıştırıp mayalayacağım kabın kapağına döküp her yanınna sıva sonra kapat sar beze sıcakta beklet o kendi yavaş yavaş kapaktan damlayarak mayalanıyo buda güzel oluyo denersin cokacimcoook

bende hemen hemen ilk anlattığın gibi yaptım canım inşallah güzel tutar
sen inek sütüyle mi mayaladın canım
dr bana devam sütüyle yap dedi

hoşbuldık demetçiğim ege iyi bu aralar düzen değiştiriyor ona canım sıkılıyor.büyüyor artık ama ben yorgunum geceleri kalkmak yoruyor.

siz nasılsınız?

kızlar muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz dr bana şeker koyma dedi şekerin tadını alırsa diğerlerini reddeder dedi ben de bugün marketten ülker in hazır prinç unu mamasından aldım sadece ölçüsüne göre su katıp pişiriliyor muzlu prinç unu ama içindekilerde şeker de yazıyor kararsız kaldım o yüzdenCADIARZU

hoşbuldık demetçiğim ege iyi bu aralar düzen değiştiriyor ona canım sıkılıyor.büyüyor artık ama ben yorgunum geceleri kalkmak yoruyor.

siz nasılsınız?

bizimde aynı canım yaa büyüdükçe değişiyor düzenleri önceden gündüz pek uyumazdı ama akşam 7 de bi uyurdu sadece emmek için uyanır emerken tekrar uyurdu anacım artık saat bazen 12 oluyor bizim kız hala ayakta:olmaz:
yakışıklımız kimbilir ne kadar büyümüştür annesi bi ara resmini ekle de görelim egemiziiiopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım nasılsınn yakışıklı ege nasıllopuyorumnanaktan
ben devam sütü yaptım sıcakken bir çay kaşığı yoğurdu çırptım ve içine ekledim sütün o küçük kavanozlarda yaptım eccük karıştırdım dipten mutfak havlusuna sardım kaloriferin üstüne koydum 2 de dolaba koyucam bakalım nasıl tutacak

hoşgeldin kuşummmmmopuyorumnanaktan
nasılsın fıstıklar nasıl bakalımmmm

bu gececiler nerde kaldılar yahuu diyecektim bende
ama ece hafsa ve star hala ortada yokkkk:olmaz:

bende hemen hemen ilk anlattığın gibi yaptım canım inşallah güzel tutar
sen inek sütüyle mi mayaladın canım
dr bana devam sütüyle yap dedi
banada devam sütüyle dedi doktor geçen hafta bi kere öle yaptım oldu o biraz daha tatlımtrak oluyo şu gdo olayından sonra korktum onu kullanmaya pastörize ile yaptım eğer temiz bulursam süt alacak yer direk çiğ sütü kaynatıp yapıcam

yarın eklesem resimolur mu teyzesi.bugün çok yorgunum uykum geldi yatmaya gitsem kızarmısınız bana.kısa süreli ziyaret ettim sizi ama yarın daha çok olur tabii ege bu akşam kalkmazsa.

banada devam sütüyle dedi doktor geçen hafta bi kere öle yaptım oldu o biraz daha tatlımtrak oluyo şu gdo olayından sonra korktum onu kullanmaya pastörize ile yaptım eğer temiz bulursam süt alacak yer direk çiğ sütü kaynatıp yapıcam

canım tabi sen bilirsin
her gün yeni bişey çıkıyor valla ne yedirip içiricez bu çocuklara bende şaştım kaldım:umursamaz:

yarın eklesem resimolur mu teyzesi.bugün çok yorgunum uykum geldi yatmaya gitsem kızarmısınız bana.kısa süreli ziyaret ettim sizi ama yarın daha çok olur tabii ege bu akşam kalkmazsa.

tamam tatlım iyi geceler iyi uykular çok öpüyorum seni ve egemiŞeniz
yarın bekliyoruz resimleriiiiiiiopuyorumnanaktan

Back
X