selam,
doktora gittik öykü nün durumunu iştah sonunu kilo alamamasını, sık sık geniz akıntı sorununu ve aklıma gelen herşeyi doktora anlattım muhtemelen reflüsü var dedi kan, idrar tahlillerini, el bilek kemiği filmini birde reflüsü için reflü sisnografi sonuçlarını görmek istedi, cuma günü bütün gün tahlil peşinde koşturduk en zoru da reflü için olandı tam 40 dk bi cihazda ölçüm yapıyorlar ve sonuç kızımda reflü varmış

( diğer değerleri güzel çıktı neyseki..bitkisel iki taen ilaç verdi hemen başladık ve öykünün yemek yeme problemi çözüldü benim yavrum sürekli gittiğimiz doktor yüzünden işkence çekiyormuş meğer biz anlamadık tabi kusması olmadığı için ama sık sık görülen geniz akıntısı tekrarlıyan faranjit en önemli belirtileriymiş biz her doktora gidilşimizde bunu söylüyordum. evden çıkmadığımız halde bu çocuk nasıl olyorda bu kadar sık hasta oluyo anlamıyorum diyordum dışardan mikrop geliyordur diyordu her seferinde..kilosuna boyuna bakıp ciğerini dinliyodu ve bizim muayenemiz 10 dk da bitiyordu.. şimdi o kadar pişmanım ki anlatamam nasıl değiştirmedim ben o doktoru nasıl bu kadar bekledim bilmiyorum..burda önerilen biriydi biraz da ona aldandım
Şimdi önümüzde 6 ayımız var bu sürede reflü geçerse çok iyi geçmezse ömür boyu devam edermiş inşallah iyileşirde kurtulur kızım. Daha 2 günde çok iyi geldi ilaçlar ama bakalım nasıl gidecek takiplerle anlaşıllacak 3 hafta sonra tekrar gidecez kontrole dokotrumuz göreceksiniz kilosu artmış olarak ve rahatlamış olarak geleceksiniz dedi. daha şimdiden yemekleri geri çevirmemeye başladı ve en önemlisi neşesi yerine geldi kızımın o kadar hareketliki sanki bambaşka bi öykü oldu.Onu böyle gördükçe hem seviniyorum hemde keşke daha önce gitseydim diye vicdan azabı çekiyorum