- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
benim kızda uyuyana kadar alıyo emziği sonra atıyoo uykuya devam ama uykuya dalareken ağzından düşürüyo bazen yırtıyo ortalığısırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla benm kalan kilolarım istanbula gidince gider sanırım ama kendimi ii beslemekte zorundayım o yuzden bende 4 ay sure tanıyorum kendime emzirdigim icin..ya bu arada ist felaket sıcakmıs kızım da hava degisimi zor olucak diye korkuyorum..nemli havaya umarım cabuk adapte olur burası ist e gore cennet valla..
benim bebeğim de çoğu zaman gece uyanmıyor. ama özellikle karnı tok olduğunda uyanmıyor. ben mama vermeye başladım. mamadan sonra 4-5 saat deliksiz yatıyor geceleri.
benım oğlum emmek ıstıyo fakat gögus ucum olmadıgı ıcın ememıyo
sılıkon gögus ucu kullanıyorum onuda ıstemıyo ellerıye ıtıyo gögsumu mecbur sagıp bıberonla verıyorum
zaten sutum yeterlı gelmedıgı ıcın mama takvıyesı yapıyoruz
benim kızda dün akşam üstü epeyce bi gazlandıı çok fenaydı cıyak cıyak odadan odaya gezindik vallahi öylen 12 den akşam 12 oldu uyumadıı artık 1 fitil koydum rahatladım kuzumm sanırım gazımız artıı artık 3 ay geçmek bilmezz:sinifsinif:
kızlar benım oğlum kakasını yaparken cok zorlanıyo
bır kaç gun öncesıne kadar böyle bır sorunumuz yoktu sımdı nerden cıktı anlamadım
cok fazla ıkınıyo cok sınırlerım bozuluyo bu duruma
doktora göturdum gayet normal dedı ama cocuk catlıcak ıkınmaktan![]()
benim bebeğim kilo almamış :1no2: doktor mamaya başlattı. cumartesi tekrar götüreceğim. inşallah kilo almış olur. çünkü beni çok üzüyor bu durum. bebeğim anne karnında çok güzel beslendi ama doğum olduktan sonra besleyememişim.
benim kız 2 gündür huy değiştiriyo gündüzleri uyumak istemiyo uyusada derin uyumuyo arada yarım saatlik uykular yapıyo okadar
benim bebiş 18 günlük oldu.İlk hafta kilo kaybı olmuştu geçen haftadan bugüne yaklaşık 250 gr almış. Gecleri uykumuz yoktu dün gece annem papatya nane karışımı çay yapmış ondan içtin.Sanırım onun etkisiyle bebiş mükemmel uyudu. 2 kere emmek için uyandı sadece.bende baya rahatladım.
Arkadaşlar bu serum fizyolojiği kullandım ama faydasını göremedim sanki burnuı tıkalı gibi geliyor.Banyoyla geçer dedim ama geçirmedi.Burun temizleme işlemini nasıl yapıyorsunuz
evet canım çok sıcak inşallah bişeycik olmaz canım ben sıcak olduğu halde çıtçıtlı badi ve uzun kollu giydiriyorum cumartesi pazar sıcak diye hava kısa kol bacak giydirdim bebişim hemen gazlandı aman dikkat edin kızlar ayakları ve bacaklar sıcak tutmamız lazım yoksa gazı çok olurr:sinifsinif: