sen bayaa erken yatıryorsun...ben 11 de felan yatrıyom...inan tahammülüm kalmadı artık...gündüz uyutmasam durmaz illa uyuyacak ne yapcamı şaşırdım yaa...sabahları kalkıyorum ayaklarımın ağrıyo artık...
ıhepinize teşekür ederim arkadaşlar...gece yatırmadan hemen önce karnını doyuruyorum.uyutmaya başlamadan öncede emziriyorum.karnı tok.altıda temiz yatmadan evvel alıyorum.bebeyim yanımızda beşiğinde yatıyor.yerini sevip sevmedini bilmiyorum.ama gündüzleri yatırıyorum beşiğinde uykusunu almış olarak uyanırsa beşiğinde kendi kendine oynar.karnlıkta yatıyor.gözleri kapalı ağlıyor.uyuması için ayagımda sallıyorum yaklaşık bir aydır geceleri.alt dişleri çıktı üsttende bi diş çıkarıyor.ama 3 aydır hep böle.gündüzleri sakin bi bebek .gecelerde problem var.sizce şurup alsam mı ...bitkisel şuruplar varmış.ne apmcamı şaşırdım valla.sabahta erkenden kalkıyoz 8 gibi.kafamçokkarıştı[/COLOR][/SIZE]
aynen ipeğimu gözü kapalımı açıkmı sorusunu sormamdaki sebep buydu ..
mutlaka bir sıkıntısı olmalı..
yani bazı bebek uykusunu gündüz lır gece oynamak ister annecik annecik in bebeği öyle idi...
gece kalkıp oyun oynmak iteyebilir..ama gözü kapalı ağlıyorsa..
sık sık oku nazar olabilir,gözde bir bebekse nazara inanmalısın...
rüya görüp korkuyor olabilir yanında olduğunu hissettir..
yada alerjisi olabilir akşam yedirdiğin alerji yapabilir ...özlemin kızı özgü gibi ..oda huysuzdu alerji çıktı...
mutlaka doktoruna bunu danış testlerden geçirsinler tıbbi bir sıkıntı olabilir ...
inşallah olmazda bebeğin dili yokki sıkıntısını anlatsın canım...
gamze doktora gittiniz mi hiç bu sebepten ya da doktra giden var mı.bunların bi yerleri ağrıyo olmasın.diş haricinde .kulak boğaz baş ağrısı tıkanıklık ne bileyim .
slm kızlar. ya bişi sölicem ama bu sadece benim düşüncem. yani yanlış anlamayın da gece saat 11 - 12 bebişler için biraz geç değilmi. yani bence saat en geç 10 gibi uyumuş olmaları gerekir. ama dediğim gibi bu sadece benim fikrim. benim oğlum da aynı şekilde. biz ev değiştirdik. ondan beri geceleri çok sık uyanıyor ve uykusu çok hafif. tık a uyanıyor. doktorla görüştüm ama hiçbir sonuç vermedi. bazı doktorlar gerçekten mesleklerinde çok iyiler ama bazıların da tık yok. valla belki ben daha çok şey biliyorumdur:)))
doktorumuza bu konuyu danıştığımda bana geceleri emzirme ihtiyacı yok bırak ağlasın zamanla alışır. emmeyi alışkanlık edinmiş ondan uyanıyor dedi. ben ise cevap vermedim ama kan beynime sıçradı diyebilirim. umarım doktorunuz iyidir ve size bu konuda gerçekten yardımcı olabilir. doktordan umudu kesince internetten araştırdım. orda şöle bişi dio. bence de makul. bebeğimizi her zamanki uyuma saatinden yarım saat önce yatırırsanız gece uykusu daha uzun olacaktır diye yazmış. ben bu gece bunu denedim bakalım nolcak. bir de gece sütün yetmemesi sebebiyle uyanıyor olması da kuvvetle ihtimal. biberon maması hazırlanabilir. tavsiyem bi de yarım saat erken yatırmayı denemeniz...Allah hepimize sabir versin.....
slm kızlar. ya bişi sölicem ama bu sadece benim düşüncem. yani yanlış anlamayın da gece saat 11 - 12 bebişler için biraz geç değilmi. yani bence saat en geç 10 gibi uyumuş olmaları gerekir. ama dediğim gibi bu sadece benim fikrim. benim oğlum da aynı şekilde. biz ev değiştirdik. ondan beri geceleri çok sık uyanıyor ve uykusu çok hafif. tık a uyanıyor. doktorla görüştüm ama hiçbir sonuç vermedi. bazı doktorlar gerçekten mesleklerinde çok iyiler ama bazıların da tık yok. valla belki ben daha çok şey biliyorumdur:)))
doktorumuza bu konuyu danıştığımda bana geceleri emzirme ihtiyacı yok bırak ağlasın zamanla alışır. emmeyi alışkanlık edinmiş ondan uyanıyor dedi. ben ise cevap vermedim ama kan beynime sıçradı diyebilirim. umarım doktorunuz iyidir ve size bu konuda gerçekten yardımcı olabilir. doktordan umudu kesince internetten araştırdım. orda şöle bişi dio. bence de makul. bebeğimizi her zamanki uyuma saatinden yarım saat önce yatırırsanız gece uykusu daha uzun olacaktır diye yazmış. ben bu gece bunu denedim bakalım nolcak. bir de gece sütün yetmemesi sebebiyle uyanıyor olması da kuvvetle ihtimal. biberon maması hazırlanabilir. tavsiyem bi de yarım saat erken yatırmayı denemeniz...Allah hepimize sabir versin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?