2009 Temmuz bebişlerinin boy kilo takibi

DENıZ 6 ay 5 günlük....

7.400 gr
67.5 cm

bu ayki göz alıcı değişimleri: salondan koridora kadar emekleyerek geliyor,alkış yapıyor,çay kaşığına koyduğum suyu çay kaşığını tutarak kendi içmeye çalışıyor,ayağa kaldırdığımda adım atıyor.ayak parmağını ağzına götürüyor ve yabancıları seçiyor...

Son düzenleme:

bu çocuğun gözlerinden belli zaten büyük adam gibi maşallahh

bu çocuğun gözlerinden belli zaten büyük adam gibi maşallahh

teşekkür ederim canımcım,sağol arkadaşıma.s.

bebeklere maşallah yemeklerini yesinler lop lop et olsun bğzde ısıralım

işallahhhh sağlıkla ve organik sebze meyvelerle büyüsünler de gerisi pek te sorun değilhihoyyyt

ay benim kızın alkışla bay bayla işi yok..b merhaba yapıo o da zoraki..naz yapıo..

öğrenir daha uzun bir ömür var önlerinde,benim tek avantajım oğlumla tüm gün evde tek olup herşeyi benden öğrenmesi ve gelişmesi,ama bu aralar iş başvuruları için arayanlar da oluyor güzel fırsatlar ama bakalım napcaz,hamileyken ayrılmak zorunda kalmıştım işimden hayırlısı diyelim:uhm:

tabiki her şeyin doğalından yemeliler inşallah benim imkanlar kısıtlı ama iyisinden almaya çalışıyoruz..
ben 5. ayı yazmamışım 2 hafta geçti ama yazayım 5 aylıkken 6900 66 cm diyelim ama bizimki evde kendi ölçümüm kibelem 400 ile 600 gr normal demişti 450 aldı 2 hafta sonra yazarım
emirhan seslenince dönüp gülümsüyor gözü hep beni arıyor o kadar mutlu oluyorumki hani yerim ayrı olduğunu bilmek çok güzel..birde denizin eski hali gibi yuvarlanmaya başladı ama onun performansından bayağı uzak :)) yoruluyor çabucak

yusuf bey 8800gr.70 cm olmuş..bu ay az almış yani çok üzüldüm zaten çok zor besleniyor...gece 1 de mama yedi sonrada saat 13:30 da zorla yoğurtlu bisküvi yedirebildim....oda 5-6 çay kaşığı iştahsız sıpa ...

deryacım biz ölelim ozaman demekki yetiyor bak ben daha 7yi zor gördüm iştahı açılır inşallah maşallah yusufuma

merhabalar..bende yeni katılıyorum aranıza..kısaca tanıtayım kendimizi..kızım ırmak..yarın 6 ayı doluyor..7.750 kilo 71 cm boyu var...allahım hepinizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin..

Tüm bebeklere koca bir masallah hepsinin gelişimi çok güzel

Tuana'm 6 aylık - 7800 gr / 70 cm

eşimin dayısının oğlu oldu benimkinden 10 gün küçük.. 3600 doğdu.5 aylıkken 10 kilo ayy benimkinin 2 katı 1,5 yaş için süeter aldım ta oldu:)elleri boğum boğum tabikki hareket yok erimin 3 aylık hali maşallahh

oğluşum tam 6 aylık .. 6 ayı yedi bitirdi , yemek de neyse naniknanik kaydirigubbakcemile3 ve 7. ayına 7/7lik bir giriş yaptı hihoyyyt

7. ayımızın ilk günü bugün ; 70 cm ve 7 kiloyus bissssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…