2009 temmuz kuzularının son halleri :)

demett.

prens ve prenses annesi..
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
3.596
2
316
Sakarya
çoğumuz benim gibi uzun zamandır girmiyorduk artık kış da geldi hepimiz yavaş yavaş toplanıyoruz yine net başında kk da:enbuyukkk:
tüm 2009 temmuz kuzuları büyüdü bu topikte son hallerini görelim miniklerimizin
inşallah tüm arkadaşlar katılır olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

haydi bakalım ne kadar büyümüş minişlerimizŞeniz:lepi:​

öykü zehra hanımla başlayalım kaydirigubbakcemile4

haftasonu gezimizde e-bebek mağazasında piyanoyu gören öykü zehra hanım kırk yıllık piyanist gibi geçti piyanonun başınakaydirigubbakcemile3
015rz.jpg

bu da bugün çekildi teyzeleri anne-kız yine gündeydikaklinialirimsmile
020cm.jpg

evet şimdi diğer prensesler ve prenslerimizden bekliyoruz ve hepsini sevgiyle kocaman öpüyoruzzzzŞeniz

Demetcim maşallah öykü zehraya kocaman olmuş ta piyano çalıyor çok şükür bu günleridegördük

şeker şey maşşalah kızına bize tanıtırmısın kendini ve kuzuyu

Demetcim maşallah öykü zehraya kocaman olmuş ta piyano çalıyor çok şükür bu günleridegördük

aslında ben sizi sık sık takip ediyorum.arada yazıorum ama pek dikkate alınmadığımı düşünüorum.. :1rolleyes: ben de temmuz annesiyim. kızım 15.ayını doldurmak üzere..çalışan bbir anneyim..

Öyküm nekadar güzelsin öyle sen ,saclarda epey uzamış havasıda yerinde cimcimenin masallah

selam demetcim konu için teşekkürler çok fazla katılamasamda genelde girip okumaya çalışıyourum oğluşumun son hallerini eklemem istedim bende
üç tane güzel kz gördüm onlarada maşallah

Eklentiler

• $100_2188.webp
    $100_2188.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 72
  • $100_2150.webp
    $100_2150.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $100_2168.webp
    $100_2168.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $100_2166.webp
    $100_2166.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 63
Nar, maşallah oğluşuna çok sevimli..Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrularımıza..Yaramaza bak nerelere girmişş aynı benim oğlum gibi...

bebeklerimize maşallahhh..
hepsi de çocuk olmaya doğru gidiyolar...
demetcim eline sağlık böle bir sayfa için...
nar senin yaramaza bayıldım...kolay gelsin sana...

biz de ekleyelim :) ama biz tek tek yükleyemiyoruz çünkü fotmatı yüksek olduğu için yüklenmiyor...ancak bölerek böle..

998.jpg

1008.jpg

Son düzenleme:

sibelcim çok teşekkğr ederizzzzz kızımla teyzesiiii:16:
sen hala nöbettemizin ki resim eklememişsinnnn ee hadi bekliyoruzzzzzz

aslında ben sizi sık sık takip ediyorum.arada yazıorum ama pek dikkate alınmadığımı düşünüorum.. :1rolleyes: ben de temmuz annesiyim. kızım 15.ayını doldurmak üzere..çalışan bbir anneyim..

seker sey kızın boncuk gibi maşallah Rabbim korusun nazarlardan canım
hiç öyle şey olurmu canım eskisi gibi katılım yok ama tekrar canlanıcaz inşl canım senide güzel sohbetinle bekliyoruz:71:

Öyküm nekadar güzelsin öyle sen ,saclarda epey uzamış havasıda yerinde cimcimenin masallah

teşekkür ederiz teyzesiiiii:17:

ama ben tunişime bayıldımmm o benim çitlembiğimmmm:16:
boyu kadar ekmeği de nasıl kapmış aferim kuzuma:9:
nazarlardan korusun rabbim kocaman :nazar:

bebeklerimize maşallahhh..
hepsi de çocuk olmaya doğru gidiyolar...
demetcim eline sağlık böle bir sayfa için...
nar senin yaramaza bayıldım...kolay gelsin sana...

biz de ekleyelim :) ama biz tek tek yükleyemiyoruz çünkü fotmatı yüksek olduğu için yüklenmiyor...ancak bölerek böle..

yakışıklı denizimizde gelmiş ne iyi etmişşşş:16:
maşallah kocamannnn:nazar:

selam demetcim konu için teşekkürler çok fazla katılamasamda genelde girip okumaya çalışıyourum oğluşumun son hallerini eklemem istedim bende
üç tane güzel kz gördüm onlarada maşallah

narrrrrrrrrrr uzun zamandır görmemiştim kuzumu ne kadar büyümüş kocaman (ve de azıcık yaramas:9:) bir abi olmuş yaaaa yerim ben yakışıklı denizimiiii :nazar:
bu arada insan ucundan kıyısından ablasını da çekerdi ikisinide görmüş olurduk:33::7:

Son düzenleme:
Back
X