2009 temmuz kuzularının son halleri :)

YA gercekten cok cabuk buyuyolar, konusmaya bile basladilar artik inanamiyorum,
aslinda ben hic buyumesin istiyorum boyle kalsinlar cunki boyle cok tatlilar, cok sevimliler

sagol sibelcim bilmiyorum boyamayi cok seviyoruz, ins cok yetenekli olur, resim dalinda yada muzik dalinda birseyler yapmasini cok istiyorum, kulagi cok iyi bakalim hayirlisi

Benim kızımın da son hali teyzeleri

Uploaded with ImageShack.us

Bu da yazdan kalma bir foto

EBUSh maşallah sinanıma yaaa geleceğin ressamı çok büyümüş kocaman adam olmuş saçlarınada bayıldım:nazar:
çok öpüyorum ikinizide canım unutma bizleri oğluşumuzun son hallerini ekle sık sık emi:71:

ipeğimmmm teyzesinin pırlantası nasılda güzel annesi yerim onu bennn:nazar:
kocaman olmuş hemide çok yakında tam abla olacak Allahın izniyle çok öpüyorum annesi ipeğimide senide:71:

zaman hızla geçiyor kuzularımız büyüyorlar

bizler onların ilk içimize düştüğü günden beri herşeyimizi paylaştık birlikte güldük birlikte ağladık birlikte korktuk birlikte uçtuk mutluluktan doğumlarıyla

büyümelerinide resimlerle olsa görmek isteriz değilmi

uzun zamandır yaşadıklarımızın telaşından resim çekmedim bende en kısa sürede çekip ekliyeyim öykü zehramı sizlerdende bekliyoruz güzel temmuz anneleri 2009 temmuz kuzuları şu an ne alemdeler:71::54:

oyyyyyy yerim ben o mini etekli fıstığıııı:69:
öyküm kocaman genç kız oldu annesi çok tatlı çok güzel Rabbim nazarlardan saklasın:nazar: aynı anası yahuuuu:54:

sağolun çok teşekkür ederim
sizin kuzuları da bekliyorum topiğe link ekle demetçim istersen

beyaz melek maşşalah öykücüğü tam bir bıcırık olmuş çok tatlı ya bu temmuz bebekleri bir şeker maşşallah.

Back
X