2009 ve öncesi üniversite sınavına girenler

Peki illa ki hala kayıtlı öğrenci olmak mı gerekiyor? Ben de 2009 da girdim. Üniversiteye kayıt yaptırıp başladım fakat 2 ay sonra kaydımı sildirdim. Bu konuda bir fikriniz, bilginiz var mı?
Sizin adınıza da sevindim buarada

Çok teşekkürler :)) kayıtlı olmak gerekiyor . Universitelerin geri dönüş yolu açık olabilir belli sartlarda kabul edebilirler geri af gibi. Onu bir araştırın siz

Çok teşekkürler :)) kayıtlı olmak gerekiyor . Universitelerin geri dönüş yolu açık olabilir belli sartlarda kabul edebilirler geri af gibi. Onu bir araştırın siz
Valla aklıma düşürdün hee :) hem bu sayede eğitim hakkımı kullanarak istanbuldan da gitme şansım olur belki bi bakayım ben

Valla aklıma düşürdün hee :) hem bu sayede eğitim hakkımı kullanarak istanbuldan da gitme şansım olur belki bi bakayım ben
Polistiniz yanlış hatirlamiyorsam :)) ankarada yüksek lisans vs. Gibi şeyler yapıp ücretli izinli sayilabiliyorsunuz

Polistiniz yanlış hatirlamiyorsam :)) ankarada yüksek lisans vs. Gibi şeyler yapıp ücretli izinli sayilabiliyorsunuz
Doğru hatırlıyorsun ben açıköğretim okuyorum mesleğimle ilgili ama bitmiyo bi türlü çalışırken okumak zor. Bu bi bitse :) o zaman yüksek falan düşünürüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…