2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben ztn sanal aleme hiç güwenmem kızlar son derece dikkatli olmak gerek...

elifcim aklına gelen heryerdeki resmi herkes kopyalayabilir

yalnız KK da albümümü arkadaşlarım görsün seçeneği var dolayısı ile sadece arkadaşların görebiliyor kopyalayıp kopyalamamak da onlara kalmış

croiselleciğim iyi dileklerin için teşekkür ederim ( mbilyalarım için))
:))

Canım günün yorgunluğu çöktü,biraz dinleneyim diyorum ama aklım burada kalıyor :))))))
Birazdan dvd ye bir film koyup izleyeceğim başka türlü pc nin başından kalkmayacağım

bende kaç hftadır film izleyecem diyorum eve gelirken hem yorgunluğumu alır die... ama eve gelipte bilg başına geçince kalıo film:))))

ben ilk vizyona girdii gün gidip izledim:))
ama hiç beğenmediim... çok saçmaydıı... bananee yaa unutamadıysa bağlanma problemi warsa...

ASk herseyi degistirirdi degil mi :asigim: Ama bazi güzel romantik sahnesi vardi, yoksa ben müzigine mi aldandim sadece Ama o yatak sahneleri cok gereksizdi bence yani...

tamam kabul ediorum bazı güsel sahneler wardı, çekimler falan hoştu çok doğaldı fakat ne bileyim anlamsız geldi bi de millet hüngür hüngür ağlıo yaa...

tamam kabul ediorum bazı güsel sahneler wardı, çekimler falan hoştu çok doğaldı fakat ne bileyim anlamsız geldi bi de millet hüngür hüngür ağlıo yaa...
Ay bende agladim mi acep mirmirmirmir hatorlamiyorum sırnaşık şeysırnaşık şey
Ben zaten Müzige bayildim. Coktan unuttugum bir parcaydi

yaa ben ilk defa duydum o şarkıyı:)))
yaa aynı yaştayız bi de ben nası bilmiorum yaaaa:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…