iyi işte ne olsun datlumm...hoşgeldin burcu
senden nbr:)))
yaa ben ilk defa duydum o şarkıyı:)))
yaa aynı yaştayız bi de ben nası bilmiorum yaaaa:)))))
Ay bende bu ara bi öyle bi öyleyim. Bride Wars adli filmi izlediniz mi? Iki cesit gelin var doyorlar...
waaay burcucuğum şiirmi yazıosun sen ne duygusalsınbenim hbrim yoktu hiç bi tanee yazsan yaa bizim topicede
Kesinlikle izle canim, peki baslamisken ask tutulmasini izlediniz mi ? :asigim:
Ay buda cok komik bir film ;=))) Askimda ordaki bey gibi Fenerbahceli ;=))) Sonu biraz tam türk trajedisi ama yoksa cooooooook komik canim ;=))) Illa sinemaya gitmeye gerek yok yani ;=))) DVD'si cikinca izlersin belki de hihoyyytkızım sende ne kadar aşk filmi varsa izlemişsin :roflol::roflol::roflol:
ay bu aralar aşkım yok diye sinemaya gidesim gelmiyor :çok üzgünüm:
Ay buda cok komik bir film ;=))) Askimda ordaki bey gibi Fenerbahceli ;=))) Sonu biraz tam türk trajedisi ama yoksa cooooooook komik canim ;=))) Illa sinemaya gitmeye gerek yok yani ;=))) DVD'si cikinca izlersin belki de hihoyyyt
Ayyyy canim Şeniz, gercekten zor ya uzakta olmak, ama inan bunun acisini cikartacaksiniz Şeniz. Benim askim ,yazin ben aileme tatile gitmistim, 6 hafta görüsemeyince sigaraya baslamisti, ve o sene bütün maasini bana hediye alarak gecirmisti ;=))) Cok zor bir dönemdi. Hatta benim telefon faturam 4 aylik asgari ücret gibi düsün :bbo: Allah kavustursun canim, ne diim :teselli:
ay ben cikiyom canim. Sana iyi geceler. Kocaman öptüüüümmmm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?