2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

waaay burcucuğum şiirmi yazıosun sen ne duygusalsın benim hbrim yoktu hiç bi tanee yazsan yaa bizim topicede

waaay burcucuğum şiirmi yazıosun sen ne duygusalsın benim hbrim yoktu hiç bi tanee yazsan yaa bizim topicede

ay şekercim burda ilk üye olduğumda şiir bölümden konulr açtım.
ama bilirsin biz kadın milleti dedikodu varken şiile ilgilenmeyiz bende bir daha yazmadım...yerimseniben
vakti zamanında lise yıllarımda il ve bölge çapında birinciliklerim de vardı :1rolleyes:
ey gidi günler eyy....:1hug:

Ben eski sarkilari cok severim, ondandir belki. Annemin eski plaklari filan var. Benim sevkim degisiktir :1closedeyes:

Film Özeti:

Çok yakın iki arkadaş olan Liv ve Emma, çocukluklarından beri evlenip gelin olacakları o günün hayalini kurmaktadırlar. Düğün hayalleri içerisinde ikisinin de vazgeçemediği tek ayrıntı, New York’un en ünlü düğün mekanı The Plaza Hotel’de evlenmektir.

26 yaşına geldiklerinde ikisi de evlenme teklifi alır. Hayallerini gerçekleştirmek ve muratlarına ermek üzereyken evlilik danışmanlığı ofisinde yapılan bir hata sonucu aynı gün evleneceklerini öğrenirler! Hangisinin The Plaza Hotel’de evleneceği savaşı kimin kazanacağına bağlıdır. Bundan sonra, iyi olan gelin kazanacaktır!

perleee seni gördüm okuyorsun canı neden yazmıyorsun biz heycanla seni uğurlayacağımız günü bekliyorduk oysaki

kızım sende ne kadar aşk filmi varsa izlemişsin :roflol::roflol::roflol:
ay bu aralar aşkım yok diye sinemaya gidesim gelmiyor :çok üzgünüm:
Ay buda cok komik bir film ;=))) Askimda ordaki bey gibi Fenerbahceli ;=))) Sonu biraz tam türk trajedisi ama yoksa cooooooook komik canim ;=))) Illa sinemaya gitmeye gerek yok yani ;=))) DVD'si cikinca izlersin belki de hihoyyyt

Ay buda cok komik bir film ;=))) Askimda ordaki bey gibi Fenerbahceli ;=))) Sonu biraz tam türk trajedisi ama yoksa cooooooook komik canim ;=))) Illa sinemaya gitmeye gerek yok yani ;=))) DVD'si cikinca izlersin belki de hihoyyyt

evet dvd sini alayım aşkım mayısta gelnce dvd keyfi yaparz zaten bayılıyoruz film seyretmeye :1rolleyes: yy çok özledim julide yaaa bburnumda tütüyor bu sıralar :asigim:

Ayyyy canim Şeniz, gercekten zor ya uzakta olmak, ama inan bunun acisini cikartacaksiniz Şeniz. Benim askim ,yazin ben aileme tatile gitmistim, 6 hafta görüsemeyince sigaraya baslamisti, ve o sene bütün maasini bana hediye alarak gecirmisti ;=))) Cok zor bir dönemdi. Hatta benim telefon faturam 4 aylik asgari ücret gibi düsün :bbo: Allah kavustursun canim, ne diim :teselli:

ay aşkım aradıda telefonla konuşmaya gittim :asigim:
Hasret çektği zaman insan sevgisinin büyüklüğünü daha iy anlıyor... :asigim:
kurban olurum ben aşkımı verene Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…