2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

sonunda gelen olmuş.

iyim mısracım sen napıyosun. diyet nasıl gidiyor. senin evi düzenlerken yorulmalarını anlattığın aklıma geldi şimdi aynılarını ben yaşıyorum. her akşam eşya yerleştirmedeyim.

şeker, günaydın sen nasılsın.

khenamı günlük yemek takımı almadım diyordu kızlar unuttum çok fazla sayfa okudumda.
fikir verim istedim büük marketlerde altılı takımlar var onlara bakabilirsiniz. anneme aldım 2 takım olarak güzeller.

Cnm ben diyeti bıraktım,rahatsızlıklarım var oklumuşsundur.Şimdi sadece sabahları elma sirkeli su içiyorum o kadar.

En yakın zaman inşallah şekercim.

okudum mısracım, ama unuttum yazmıştım hep gitti deidm ya artık aklıma geldikçe yazarım. geçmiş olsun. bende ağrı oluyor ama sa tarafımda o da mouse kullanmaktan sanırım. birde arkadaşımda bu tarz bir ağrıdan şikayetçiydi sırtınada vuruyordu. doktora gitti (ortapediye ) omur kemiğinde yamukluk varmış. sende bir göster istersen.

heyyyy öğlen oldu nerdesiniz?
sakin kaldım burda kimsecikler yok. işim olunca hepiniz dökülürsünüz :çok üzgünüm:

bende burdayım ama arada giriyorum Nilay kız gelinlik provan nasıl geçti gelince anlatıver bi zahmet

Tubişcim yaa ne güzel hazırlıklarını tamamlıyorsun senin adına çok seviniyorum güle güle otur inşallah

mısra bacım yaa bende elma sirkeli su içiyorum faydası oluyormudur ki ? her gün böğğğ geldi artık hiç sevmiyorum tadını

ışılcım şeniz

rasiba, nikah işlemleri için bugün tekrarmı gidiceksiniz.

nilay dün yazmış ama provam bugün diye.

ışılcım şeniz

nikah işlemleri için maltepeye gün almaya gidecez canım
nilayla c.tesi beraber gideceğiz bugünden haberim yok bi okuyayım geçmişi

canım nilayın provası cumartesi

ışılcım şeniz

kızlar bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım benim provam cumartesi günü o yüzden sizi aydınlatamıcamm işim vardı o yüzden pek girmedim kk yaa :dilcikar:

rasibacım inşallah biter ve günü alırsınız.

nilayın astar provasımı olucak. ben dünde okudum ışıla demiş gidicem diye.

rasibacım inşallah biter ve günü alırsınız.

nilayın astar provasımı olucak. ben dünde okudum ışıla demiş gidicem diye.

kandırmış tubişcim beni baksana :çok üzgünüm:

kızlar bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım benim provam cumartesi günü o yüzden sizi aydınlatamıcamm işim vardı o yüzden pek girmedim kk yaa :dilcikar:

çabuk aydınlat o zamansa bizi klava:

:roflol: :roflol:

bizde raporları hallettik ama daha gün alamadık umarım 24 mayıs'a kadar bir tarih buluruz

kandırmış tubişcim beni baksana :çok üzgünüm:

çabuk aydınlat o zamansa bizi klava:

:roflol: :roflol:

klava: klava: döverim senii

nilay kız nerdesin ışılla ikimiz dün sandık bekliyoruz burda noldu provası diye.

canım cumartesi gidicem rasibayla inşallah mutlu mesut ayrılırım ordan ilk prova kısa sürüyomuş napcakki bize sen bizi aydınlatsanaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…