2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

nerddeeee
o kadar nöbet tut kimsenin umrunda olmasınn :dilcikar:
gel kız gidelim bu topic ten topla bohçanıı

gidelim anacım valla artık başka topiclerde gezinelim benim bohçam her zaman hazır zaten belki nişanlım dayanamazda kaçırır beni diye hazırda tutuyorummm kaydirigubbakcemile3

sabah okuyacak arkadaşlarımıza iletmek istediğin notun varsa yazda öyle terkedip gidelim burayıı :dilcikar: :dilcikar:

bizi bu akşam vakti topicte yanlız bıraktığınız içinnn senağlama
sizi beklemelerimiz karşılıksız kaldığı için senağlama
sizi çok sevidiğimiz halde yinede baş başa kaldığımız için senağlama
ve sırf o dizileri izlediğinizden bizi yanlız bıraktığınız için biz gidiyoruzzz.
eklemek istediğin bişi varmı yaseminnncimmm aşkımmm Şeniz
EL-VE-DA senağlamasenağlamasenağlama

yok canım çok güzel olmuş belki kıymetimizi bilirler artıkk

sizi çok sevdikk ELVEDAAA senağlama

yaseminciğim ne yokki eksik((
beyaz eşya yok, perde yok, halı yok, gelinlik damatlık yok... dahada beteri ortada ev yok(((
mutfakta bi çok şay tam ama ıwır zıwırlar eksik...off off yapacak daha çoook ama çoook işim war(((

heheehheee kızlar nereye gidiosunuz yawww...
ben diziyi bırakmıştım oysaki((

Biz iyiyiz burcu da sen nasılsın?Nerelerdesin hiç görünmüyorsun?

Günaydınnnnnnnn arkadaşlar neşeli birgün d
ilerim

günaydın milleettt bugün güzel bir gün olsun istiyorum
haberlerde izledinizmi moblya ve beyaz eşyada kdv indirmi gelmiş fiyatlar çok düşmüş herhalde biz bu gisişle 1 milyara yatak odasını alırız inşallah

hemen arstille yağmurun sitelerine bi girip bakayım fiyatlar düşmüşmü

Off ya geçmişi okudum alıntı yaptım sonra hepsine cvp yazdım gönderirken sayfa zaman aşımına uğramış yeniden giriş istedi ve hepsi gitti sinir oldum ya sabah beri okumaya çalışıyordum ben üfff

tmzklp gelmiş. hiç denk gelmemiştim sana benden bir hafta önce evleniyorsun. listede ilk sırada sen varsın şimdi hazırlıkların ne durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…