2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yaa yavrucm sabahtan beri 100 yazıp duruyorum şafağım beni o ozaman evlencem yaa arkadaşta aynı gün evleniyo onunda şafağı 100 vee 100 de power fm in frekansıı kapişşş kaydirigubbakcemile3

kapiş güzelim şimdi amma bana da hak verin yaa bi taraftan siparişler telefonlar bi taraftanda burayı takip ediyorum ondan biraz geç anlıyom kusura bakmayın benneyaptımki

yasmine ben de senin yaptığın yorumu hatırlayamadım yaşlanıyoruz hakkaten kaydirigubbakcemile3 ee kızlar sizinkileri de görelim o zaman

sayfaya bişeyler mi oldu yine önce durup dururken gitti,siteye girmek için uğraşıp duruyorum ne zamandır

temmuz 14 d.günüm herkes bi yere not aldın burda olmıcam balayında olacağımmm şakkıdı kaydirigubbakcemile3

27 den gün alıcamm senağlama

temmuz 14 d.günüm herkes bi yere not aldın burda olmıcam balayında olacağımmm şakkıdı kaydirigubbakcemile3

27 den gün alıcamm senağlama

aa bende 25 temmuz senle neden bu kadar iyi anlaştığımız belli oldu bebeğiiimmm:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…