2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Eline saglik KHENAcim. Printere verip duvarima asacagim. Unutmiim diye ;=)))

Devamida söyle olacak:

2011-ocak 27
2012-ocak 28
2013-ocak 29
2014-ocak 29
2015-ocak 29
2016-ocak 29
2017-ocak 29
2018-ocak 28
2019-ocak 27
2020-ocak 26

kaydirigubbakcemile2

Nilay yaa ben bir kilo veremedim daa her akşam 10 mekik çekiyorum / coffe plus / elma sirke suyu

yok anam banamısın demiyo gerçi daha 1 hafta bile dolmadı ama ossun biraz cık sonuç göreyim yaaaaaaa senağlama

sen benimle dalgamı geçiyorsun yaaaa ne 10 mekiği en az 30 -40 mekik çekmen gerekiyooooo klava: klava:

sen benimle dalgamı geçiyorsun yaaaa ne 10 mekiği en az 30 -40 mekik çekmen gerekiyooooo klava: klava:

:roflol: :roflol: :roflol: yavrum dur oklavayı alma hemen
valla ilk gün iki taneyi zor çektim di 10 tane çekmek bile ölüm geliyo bana öldürcenmi kız beni

taam yavrum bu akşam 15 çekcem aa bu da sana yapacağım son kıyak ( bugünlük ) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile

sor sor bekliyorum kolay olsun kazık olmasın heee delikafadulden

evet devam böyle o zaman biraz daha değişebilir -1/-2 gibi

eee burdadaa 25 diyomuşya zaten

laelaelaelaelae söyleyene bak heleeedelikafadulden

aha kızlar bende yatım böyle çıktı

23 yaşındasınız

Bir Pazar günü doğdunuz.
Yeni yaşınıza girmenize 173 gün kaldı.

Burcunuz: Başak

aha kızlar bende yatım böyle çıktı
23 yaşındasınız
Bir Pazar günü doğdunuz.
Yeni yaşınıza girmenize 173 gün kaldı.
Burcunuz: Başak
Ay kuzum sen daha 23 yasindasin demek :teselli: daha gücük olan var mi :teytey:
Bu ara benim etrafimda hep Basak burclari var ;=))) Hatta Nisanlim da, kardesim, dayim, kuzenim,yengem, ve hemen hemen her arkadasim.

Ay kuzum sen daha 23 yasindasin demek :teselli: daha gücük olan var mi :teytey:
Bu ara benim etrafimda hep Basak burclari var ;=))) Hatta Nisanlim da, kardesim, dayim, kuzenim,yengem, ve hemen hemen her arkadasim.

yaş küçük ama tipim kocaman vallahiii :roflol:
bir iki yaşın lafımı olacak kuzucuğum bak hepimiz aynı yerdeyiz işte gün sayıyoruzzŞeniz
ama başaklar çokk cici insanlardırrrr,tatlıdırrr,konuşkandırr,yalnız baaşağın erkeği biraz çekilmezzz:roflol: ünküm acelecidirr..:roflol: genede sevilnce kedi gibi şımarırız. ben titizimdir ama erkeğini bilemiycem.... :1rolleyes: yani vesselam en sadık burçlardan biridir başak diğeride boğadır... zarar gelmez yani:1hug:

ayyy hepinizden alıntı yapıcaktım da üşendimm çok şekersiniz yaaa

burcu kıs ben seni 30 falan sanıyodummm kaydirigubbakcemile2

ışıl sende 15 taneden az çekme öldürürüm bile valla toparlak glin olucaz yoksa böyle giderseee

arzu sende kendine bak önce sonra bana laf söle sanki kendi hergün 20 tane mekik çekiyoda konuşyıoo :dilcikar:

25 yaşındasınız

Bir Pazar günü doğdunuz.
Yeni yaşınıza girmenize 50 gün kaldı.

Burcunuz: Boğa

ay buda gözümün bebeğinin ki :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…