2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

geceleri saymassak yaşımız yarıya düşer mi kaydirigubbakcemile2

aaa tabi canımm şimdi bunun içinde şu formülü kullanıyorsunnn :roflol::roflol:

yaşının kare kökünü alıyorsun. onu doğduğun yaşına bölüp üzerine dünyanın yaşını ekliyorsun çıkan sonucu ay jupiter ve marsın yaşlarından düşüyorsun. çıkan sonucun türevini alıyorsun üzerine 162354938059684836,99 rakamını ekleyip limitini alıyorsun. sonra çıkan sayıyı yı pi sayısıyla çarpıp çarpanlarına ayırıyorsun. sonrada integralini alıyosun bu kadar basit canımmm ŞenizŞenizŞeniz

kızlar hiç bir şeyden ben sorumlu değilim gördüğünüzde ona göreee:tomato:

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dam dayaklıksın yemin ederimm el birliği edip seni bi güzel dövsek mi acaba diyorumm klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:

süperdiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol:

yawrum sende mi sayısal mezunusunn :roflol::roflol::roflol:

kuzum kendiniz istediniz ben sorumlu değilim dedimm :tomato:
yaşım küçük diye hor görmeyin benii:tomato:
bakk söylerim kocama heee:tomato:

aha buda tarifi kızlar çok kolayy

MALZEMELER:
4 yumurta
1 su bardağı un
1 su bardağından bir parmak eksik şeker
Yarım paket kabartma tozu
1 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
KREMASI ıÇıN:
1 litre süt
5 yemek kaşığı şeker
5 yemek kaşığı mısır nişastası
5 yemek kaşığı hindistancevizi

YAPILIŞI:
Yumurta ve şekeri beyazlaşana kadar çok iyi çırpıyoruz.
Kuru malzemeleri elekten geçirerek ilave ediyoruz.
Tahta kaşık kulllanarak hafiften malzemeler özleşene kadar karıştırıyoruz.
26 cm lik yağlanmış kelepçeli kalıba hamuru boşaltıp 150 dereceli fırında pişiriyoruz.
Bu arada süt, nişasta ve şekeri sürekli karıştırarak bir-iki taşım kaynayana kadar pişiriyoruz. Ilıyınca içine hindistancevizini katıyoruz.
Pişen keki ortadan ikiye kesiyoruz. Kalıpla aynı çapa sahip çukur bir kaseye kestiğimiz üst katı oturtuyoruz, elimizle yerleşmesini sağlıyoruz.
Ortaya kremayı doldurup ikinca kat kekide üzerine oturtuyoruz. Varsa kalan fazlalıkları bıçakla kesip çıkartıyoruz.
Üzerini streç filmle örtüp muhakkak bir gece buzdolabında bekletiyoruz.
Servis edeceğimiz zaman ters çevirip dilimliyoruz.

bir işlem bu kadar mı basit anlatılır
vayyy anasını beee naniknanik

yapıyorum tabiiii

kızlar hiç bir şeyden ben sorumlu değilim gördüğünüzde ona göreee:tomato:

köstebek pastaya benziyo buuu

süperdiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol:

yawrum sende mi sayısal mezunusunn :roflol::roflol::roflol:

yok canım ya ben ticaret lisesi mezunuyum matemetiğim m sini bilmem ama aöf okurken matematiği 3 senede geçtim. ondan sayısıalcılar kadar bilgi edindim yuttum resmen kitabı yaa nerdeyse okulu bırakacaktım o derece yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…