2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ıyileşmedim ne yazık ki henüz arkadaşlar çünkü daha tanı koyulmadığı için tedavi başlamadı.
Yarın sabah kardiyolojiye gideceğim,perşembede inşallah beyin cerrahisine.

tskler canim :) ben buralardayim zaten, enazindan kendi adima söyliyebilirim bunu :):enbuyukkk::enbuyukkk:

eviniz hayırlı olsun.darısı bizim başımıza.

merhaba arkaadaslar, pinkgun hayirli olsun buarada evin. ah ne kadar sanslisiniz, hazirliklarinizi tamamliyabiliyorsunuz rahat rahat. biz almanyadan türkiyeye mekik dokumamiz gerekiyor hazirliklari yapmak icin

tubiş kıss sen istanbulda nerdeydinnn

Avrupa yakasındayım canım gopta. bana yakın kimsecikler yok. Roselin gelicek ama onunda daha semti belli değildi sanırsam.

volde moda eviyle anlaştım.diktiriyorum.orayı tavsiye ettiler memnun kalırsınız dediler.bakalım iyi olur inşallah.
tubiş geçmiş olsun.beline korse takarsan ağrılarını biraz hafifletebilir.

hiç aklıma gelmemişti mantıklı destek olur.

Mısra, Alanya nasıl olur nisanda. Halen balayınla uğraşıyorumda kararsız kaldım çok.

valla aldı gene eline oklavayı dikkatli olun kızlar

Ben geldim canlarım.Nasılsınız?

mısracım umarım çabuk iyileşirsin

tubiş sen daa karar vermedin mi balayına ama yaaa çabuk ol çabuk kaydirigubbakcemile

veremedim bir türlü, abant falan bakıyordum ya oralar hep yarım pansiyonmu ben zaten ne yesem derdi olmasın diye giidyorum. orada nereye gitsek ne yesek diye düşünemem. o yüzden alanya diğer yerlere oranla sıcak olur dediler. dün baktım bu akşam kısmetse halledicem. uçak biletlerini ayarladım ama oteli ayarlayamadım kaydirigubbakcemile3

bugün sessiz kaldi buralari, nerelerdesiniz kizlar, hazirliklarlami mesgulsünüz :)kaydirigubbakcemile2

nere kayboldunuz kısçeler.

tosba, senin gelinliği gördükmü ?

maalesef canım çünkü tam modeli ben bile görmedim.birinin kolu birinin eteği.birinin göğüs kısmı derken.hepsi birleşcek,bakılım nasıl bişey çıkacak ortaya.henüz ilk provaya gidicem.biraz ilerlesin ortaya bişeyler çıksın fotograf çekip eklerim.

tubis alanyada nereye baktin??
bende balayi icin birtürlü karar veremedim kapaliyim, bana görede olsun istiyorum
caprice baktim, fiyatlari cok ucuk, 3000 ytl dedi 4 gün icin. simdi bera yi arastiiriyorm:uhm::uhm:

buarada bnde kendm bahsediyim birazcık yani hazırlığmdan.maalesef bnmde evim kira oldusenağlama umarım krada oturan tüm arkdşlarmzn ve bnm yakn zamnda kendi evlermz olur.bn gelnlği aldm fotosuda var ama eksik şeyler var fotoda oyzden koymk istemedim.eşyalrda tamamdır.şuan evin ufak tefek tadilatlarıyla uğraşıyoruz:1rolleyes:

tubis alanyada nereye baktin??
bende balayi icin birtürlü karar veremedim kapaliyim, bana görede olsun istiyorum
caprice baktim, fiyatlari cok ucuk, 3000 ytl dedi 4 gün icin. simdi bera yi arastiiriyorm:uhm::uhm:

off ne pahalıymış yaaa umarım gönlüne göre biryer bulursun canım
ben henüz balayı aşamasına gelemdiğim için yardımcı olamayacağım sana :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…