2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tubis alanyada nereye baktin??
bende balayi icin birtürlü karar veremedim kapaliyim, bana görede olsun istiyorum
caprice baktim, fiyatlari cok ucuk, 3000 ytl dedi 4 gün icin. simdi bera yi arastiiriyorm:uhm::uhm:

balayı için marmarisi tavsiye ederim canm.netten bi bak istersen otel ve fiyatlarına

allah yardimcin olsun canim, seninde bizlerinde ..
:lepi:

tubis alanyada nereye baktin??
bende balayi icin birtürlü karar veremedim kapaliyim, bana görede olsun istiyorum
caprice baktim, fiyatlari cok ucuk, 3000 ytl dedi 4 gün icin. simdi bera yi arastiiriyorm:uhm::uhm:

kapalıysan eğer plajda falan denize giremezsin diye düşündüm.balayı içinde ayrı ayrı havuza girmek sıkıcı olur.bence birlikte vakit geçirebileceğiniz bir yerleri tercih et.mesela karadeniz uzun göl olabilir.ayder yaylası içinde çok güzel diyorlar.sakin başbaşa güzel vakit geçirilebileceğini düşünüyorum.tabi bu benim nacizane fikrim.

sennde allh yardmcın olsn canm.bayağı zor işin

tsk ler canim, evet malesef öyle.
bide isin zor tarafi nerede kalacagimiz yüzde yüz belli degil, nisanlim kriz sebebiyle isten cikarildi ve hala is bulamiyor.
eger yaza kadar is bulamassa dügünden sonra ben almanyaya dönüp vize icin basvurusunu yapacam almanyaya gelsin diye. anliyacagin ne almanyada ev hazirliyabiliyoruz nede türkiyede.

dua edin arkadaslarda kisa zamanda önümüzü göreim bizde:Saruboceq::Saruboceq:

ayy canm ya.üzüldm bak şimdi.çok zor.kimblr onun için nekdr daha zordur.biz bile şu kriz yüzündn düğünü ertelemyi düşündük ama 2 sendir nişanlıyız daha öncedende birlktelğimz var e artık son nokta olsn biran öne istedik.umarım en kısa zamnda iş bulur nişanlın:Saruboceq:

tskler tosba, evet bizde ilk uzungölü düsündük, ama sonra benimki vazgecti. yinede bi göz atayim ben oaralara.

canım ya senin işin gerçekten çok zormuş.Allah yuva kurana yardım edermiş.bi bakmışsınki herşy yoluna girmiş.tüm sıkıntılar bitmiş.sen kendinimümkün olduğunca az üzmeye bak.

insallah canim, bizde 3 yildir beraberiz, fazlada uzatmak istemioruz,heleki bu mesafede cok zor oluyor.bakalim nasib, mevlam neyler neylerse güzel eyler insallah.

canım ya senin işin gerçekten çok zormuş.Allah yuva kurana yardım edermiş.bi bakmışsınki herşy yoluna girmiş.tüm sıkıntılar bitmiş.sen kendinimümkün olduğunca az üzmeye bak.

öyle yapmaya calisiyoruz canim, kinaya konsantre oldum bende, haziran ayinda zaten azcok belli olur nerde kalacagimiz. umarim türkiye olur. son 2 ayda dügün hazirligina kosusturacagiz iste. bakalim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canım yaa çok zor işin
bizde de nişanlım şimdi almanya da benim de üniv den kabul kağıdım geldi öğrenci vizesi için başvuracağım onun sonucunua göre nikah yapacağız

ay allahım yaa çok zor hakkaten umarım iş bulur nişanlın türkiye de bulamazsa aile birleşimi için vize ye başvuracaksınız değil mi? o zamanda çok zor diyorlar

( felaket tellalı olmak için söylemedim ) allah yardımcınız olsun (bizimde olsun ) :1no2:

insallah canim, bizde 3 yildir beraberiz, fazlada uzatmak istemioruz,heleki bu mesafede cok zor oluyor.bakalim nasib, mevlam neyler neylerse güzel eyler insallah.
iki sevgili hiçbrzaman umudunuzu yitirmeyin negatif düşünmeyin kim nederse desin hep inanarak herşey güzel olucak diyin.mutlu olun.ve gerçektn allhm yuva kurana yardım ediyor:Saruboceq: bu bir gerçek yani.siz hiç kötü düşünmeyin.yerimseniben

öyle yapmaya calisiyoruz canim, kinaya konsantre oldum bende, haziran ayinda zaten azcok belli olur nerde kalacagimiz. umarim türkiye olur. son 2 ayda dügün hazirligina kosusturacagiz iste. bakalim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

beim nişanlımda mayısta askerden gelecek.bende hemen hemen tüm hazırlıkları o zaman yapıcam.düğünümüz 5 temmuzda.bak nerdeyse aynı sürede yapıcaz hazırlıkları.ne yapalım bizimkilerde biraz sıkıştırılmış olur.

saol canim, evet aile birlesimi hakkinda bilgi edindim zaten, eger is oraya kalirsa yandik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…