tubis alanyada nereye baktin??
bende balayi icin birtürlü karar veremedimkapaliyim, bana görede olsun istiyorum
caprice baktim, fiyatlari cok ucuk, 3000 ytl dedi 4 gün icin. simdi bera yi arastiiriyorm:uhm::uhm:
buarada bnde kendm bahsediyim birazcık yani hazırlığmdan.maalesef bnmde evim kira oldusenağlama umarım krada oturan tüm arkdşlarmzn ve bnm yakn zamnda kendi evlermz olur.bn gelnlği aldm fotosuda var ama eksik şeyler var fotoda oyzden koymk istemedim.eşyalrda tamamdır.şuan evin ufak tefek tadilatlarıyla uğraşıyoruz:1rolleyes:
balayı için marmarisi tavsiye ederim canm.netten bi bak istersen otel ve fiyatlarına
off ne pahalıymış yaaa umarım gönlüne göre biryer bulursun canım
ben henüz balayı aşamasına gelemdiğim için yardımcı olamayacağım sana :1no2:
tskler canim bir bakayim
allah yardimcin olsun canim, seninde bizlerinde ..
:lepi:
amin :Saruboceq:
ben henüz sadece kina icin hazirliklar yapiyorum, kina mayisin sonunda burda almanyada olacak, dügün ise temmuzun sonunda türkiyede. dügün ile alakali hazirliklari anca haziranda yapacam. mesafe olunca böyle oluyor malesef
tubis alanyada nereye baktin??
bende balayi icin birtürlü karar veremedimkapaliyim, bana görede olsun istiyorum
caprice baktim, fiyatlari cok ucuk, 3000 ytl dedi 4 gün icin. simdi bera yi arastiiriyorm:uhm::uhm:
sennde allh yardmcın olsn canm.bayağı zor işin
ayy canm ya.üzüldm bak şimdi.çok zor.kimblr onun için nekdr daha zordur.biz bile şu kriz yüzündn düğünü ertelemyi düşündük ama 2 sendir nişanlıyız daha öncedende birlktelğimz var e artık son nokta olsn biran öne istedik.umarım en kısa zamnda iş bulur nişanlın:Saruboceq:tsk ler canim, evet malesef öyle.
bide isin zor tarafi nerede kalacagimiz yüzde yüz belli degil, nisanlim kriz sebebiyle isten cikarildi ve hala is bulamiyor.
eger yaza kadar is bulamassa dügünden sonra ben almanyaya dönüp vize icin basvurusunu yapacam almanyaya gelsin diye. anliyacagin ne almanyada ev hazirliyabiliyoruz nede türkiyede.
dua edin arkadaslarda kisa zamanda önümüzü göreim bizde:Saruboceq::Saruboceq:
kapalıysan eğer plajda falan denize giremezsin diye düşündüm.balayı içinde ayrı ayrı havuza girmek sıkıcı olur.bence birlikte vakit geçirebileceğiniz bir yerleri tercih et.mesela karadeniz uzun göl olabilir.ayder yaylası içinde çok güzel diyorlar.sakin başbaşa güzel vakit geçirilebileceğini düşünüyorum.tabi bu benim nacizane fikrim.
tsk ler canim, evet malesef öyle.
bide isin zor tarafi nerede kalacagimiz yüzde yüz belli degil, nisanlim kriz sebebiyle isten cikarildi ve hala is bulamiyor.
eger yaza kadar is bulamassa dügünden sonra ben almanyaya dönüp vize icin basvurusunu yapacam almanyaya gelsin diye. anliyacagin ne almanyada ev hazirliyabiliyoruz nede türkiyede.
ayy canm ya.üzüldm bak şimdi.çok zor.kimblr onun için nekdr daha zordur.biz bile şu kriz yüzündn düğünü ertelemyi düşündük ama 2 sendir nişanlıyız daha öncedende birlktelğimz var e artık son nokta olsn biran öne istedik.umarım en kısa zamnda iş bulur nişanlın:Saruboceq:
canım ya senin işin gerçekten çok zormuş.Allah yuva kurana yardım edermiş.bi bakmışsınki herşy yoluna girmiş.tüm sıkıntılar bitmiş.sen kendinimümkün olduğunca az üzmeye bak.
tsk ler canim, evet malesef öyle.
iki sevgili hiçbrzaman umudunuzu yitirmeyin negatif düşünmeyin kim nederse desin hep inanarak herşey güzel olucak diyin.mutlu olun.ve gerçektn allhm yuva kurana yardım ediyor:Saruboceq: bu bir gerçek yani.siz hiç kötü düşünmeyin.yerimsenibeninsallah canim, bizde 3 yildir beraberiz, fazlada uzatmak istemioruz,heleki bu mesafede cok zor oluyor.bakalim nasib, mevlam neyler neylerse güzel eyler insallah.
öyle yapmaya calisiyoruz canim, kinaya konsantre oldum bende, haziran ayinda zaten azcok belli olur nerde kalacagimiz. umarim türkiye olur. son 2 ayda dügün hazirligina kosusturacagiz iste. bakalim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
canım yaa çok zor işin
bizde de nişanlım şimdi almanya da benim de üniv den kabul kağıdım geldi öğrenci vizesi için başvuracağım onun sonucunua göre nikah yapacağız
ay allahım yaa çok zor hakkaten umarım iş bulur nişanlın türkiye de bulamazsa aile birleşimi için vize ye başvuracaksınız değil mi? o zamanda çok zor diyorlar
( felaket tellalı olmak için söylemedim ) allah yardımcınız olsun (bizimde olsun ) :1no2:
iki sevgili hiçbrzaman umudunuzu yitirmeyin negatif düşünmeyin kim nederse desin hep inanarak herşey güzel olucak diyin.mutlu olun.ve gerçektn allhm yuva kurana yardım ediyor:Saruboceq: bu bir gerçek yani.siz hiç kötü düşünmeyin.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?