valla sizi bilmem ben eve giderim hükümetin verdiği izinle kocişi öperin,üstüne bide sarılır yatarım:lepi:
valla sizi bilmem ben eve giderim hükümetin verdiği izinle kocişi öperin,üstüne bide sarılır yatarım:lepi:
şafağımda 87 tüü tüüü tüüü maşallah
öpmek için hükümetin iznine ne gerek var
peehhh dilediğim an öperim anasını satim :lepi:
helall canım konuşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kolla beni kollayım seni suzi kaydirigubbakcemile3
arkandayım sebayatt kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ee kızlar akşam sizin evi biri arar,babalarınız çıkar,sizin kızlar nişanlılarını allah ne verdiyse öpüyolar der,üstünede bir dost deyip kapatır haberiniz olsun:))
ee kızlar akşam sizin evi biri arar,babalarınız çıkar,sizin kızlar nişanlılarını allah ne verdiyse öpüyolar der,üstünede bir dost deyip kapatır haberiniz olsun:))
ay kızlar bişey anlatıcam aklıma geldi,eşimle çıkıyoruz babamla tanışmaya gelecek ve babam hiç istemiyo dolayısıyla benim söylediklerimide dinlemiyo,en son askerliğini yapsın önce dedi,gülcem gülemiyom,ne kıvranıyosun dedi babam,ee zaten adam asker dedim babama adam evden gitti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?