vallahi ciddiyim kuzucuklar a.s
ben öğrendim her bir şeyi tecrübeyle sabittir. :roflol:
bir vakitlerr (anneanneler gibi konuştum) vakti zamanında bir arkadaşımız buralarda hadi çabuk rep verin bana falan dilenirdi kendüsü ceza yemiştisırnaşık şey yine günlerden bir gün sene 2007 bir arkadaşımızı uyardım dedimki büyük harflerle yazma büyük harflerle yazmak yasak bağırma anlamına geliyor. ki dememe kalmadı oda yedi ban:roflol: bende bir kere uyarı aldım bunca senelik KK üyeliğimde allahtan hiç ban lanmadım:1rolleyes: 5 ceza puanı verdiler oda konuyu sohpete çevirmişim ondanmış:1shok:
tubişşş evim evim nerdeydi yaa bulamıyommmm senağlama
valla sizi bilmem ben eve giderim hükümetin verdiği izinle kocişi öperin,üstüne bide sarılır yatarım:lepi:
allah kimseyi ban le terbiye etmesin arkadaşım zor valla
burcucum teşekkürler uyarın için
ışıl buldunmu acep evim topiğini ben baya bi geç kaldımda.
Tam 10 gün sonra 18 nisan gecesi bu dediğini bende yapıcam ohhhihoyyythihoyyythihoyyyt
yaa size gülerkene x bey geldi patronum yanii hayırdır faturalar çokmu komik dedi rezil oldummmmmklava: klava: klava:
arzu sen hiç konuşmaaa
kıpkırmızı bi puan vermişsinnn
canım yaa ciddi misinn
biz şakalaşıyoduk:))
kimse kimseden rep istemedi kii nasıl verilir onu anlattık:)))))))))
Aman Allah korusunnnrep istediysem iki gözüm kör olsun,kilolarım sekizle çarpılsın töbeler töbesi:)
kilolarım yazmaya çalışmıştım ama olmamış:)ay gene çok alemim yaaaaa
ama veda vakti yaklaşmakta kızlarrrr ve malesefki yarın 7 dene duruşmam var(
yok anma ben bi garip kurum avukatıyım bizde para nerdeeeeeee
buldum canımcımm oohoooo seni bekleseydim kıvranırdım demek ki sağol canım benim Şeniz
çeyiz topiği bizden gerideydi kızlar şimcik bizi mesaj olarak fazlasıyla geçtiler. 2000. sayfaya çook sonra ulaşılmıştı ama şimdi topikimiz geri kaldı.
ama orada alınan eşyalar defalarca alıntı yapılıyor
aynı resmi defalarca görmek mümkün
dolayısıyla sayfalar artıyor
kızlaaaar ben geldiiiimmmm... :)) nişanım oldu bu haftasonuuu çok şükür.. artık tam anlamıyla düğüne konsantre olabilirim.. siz ne alemdesiniz nasıl gidiyo hazırlıklar.. benim bi an önce gelinlik işine başlamam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?