kızlarrrr deneyimli gelin adayları bişi sorcam
sizce uzun kuyruk gelini kısa mı gösterir uzun mu ?
o kadar araştırma yaptınız duydunuz mu bakalım böyle birşey ????hihoyyyt
Çok güzeller güle güle kullan cnm evi nerden tutunuz cnm
Kızlar biz daha nikah için gün alamadık çünkü ilk başta nişanlımın ailesi bütün herşeyi yapacaklarını sölediler fakat şimdi sıvıştılar bi anda ve biz kredi için bankadan cvp beklios herşey bankanın cevabına bağlı belki bu yaz bile evlenemeyiz çok üzülüorum çook:çok üzgünüm:
sen gelene kadar dediklerini yaptım bi sürü laf söledi kızlar hatta deli dediler bana :dilcikar:
bende barıştımmm ama yüzükelrim onda kaldı akşama alcam artık kaydirigubbakcemile3
geceyim güle güle kulan canım benim inşallah minik geceyimlerin olur o koltuklara işer:))))
anladım cnm gule gule kullan ıns..bu arada bende tv unıtesı felan bakıorum kreme cevız ıstıorum ıns bulurum guzel bı tv unıtesı sen kaça aldın tv unıtenı cnm?
Gece güle güle kullan sağlıklı ve mutlu günlerde inşallahhh
ayyy şekercim adet olucam bir stres bir gerginlik bir şişlik offf offfffff:çok üzgünüm:
birde düün günüme gelmeside cabasıı tabii. biraz geçse diyorum ertelenmiş olur tarihide ama gel görki bir yandanda olsun bitsin tarh marih atlamasın diyorum çünkü geriliyorummm
kızlarrrr deneyimli gelin adayları bişi sorcam
sizce uzun kuyruk gelini kısa mı gösterir uzun mu ?
o kadar araştırma yaptınız duydunuz mu bakalım böyle birşey ????hihoyyyt
aman amannnnnn kk nın en güzel gelin adayları burdaymış:))
bacım kısamı gösteriri uzunmu bilmiyorumda uzun kuyruklu gelinlik sıkıntıdan başka bişey değil bencesırnaşık şey
made aklına geldi mi düğünün ertesi günü ne yaptığınız :))))
madem öleeeee açıklıyorum ilk geceyi hazırmısınızzzzzzzzz:?????????
madem öleeeee açıklıyorum ilk geceyi hazırmısınızzzzzzzzz:?????????
ya geceyim yaaaaa aşkolsun neden söledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?