2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlarrrr deneyimli gelin adayları bişi sorcam

sizce uzun kuyruk gelini kısa mı gösterir uzun mu ?

o kadar araştırma yaptınız duydunuz mu bakalım böyle birşey ????hihoyyyt

gelin kısaysa kısa uzunsa uzun gösterirr kaydirigubbakcemile2
lakin çok uzun kuyruk rahat olmuyormuş öyle duydum. fakat birazcık oluncada hoş duruyor yahu

Çok güzeller güle güle kullan cnm evi nerden tutunuz cnm

Teşekkür ederim sekerim, ev nişanlımın kendi evi... Eryamanda.

Hayırlısı olsun, sıkma canını...

sen gelene kadar dediklerini yaptım bi sürü laf söledi kızlar hatta deli dediler bana :dilcikar:

bende barıştımmm ama yüzükelrim onda kaldı akşama alcam artık kaydirigubbakcemile3

Ben de barıştım diyo yaaaa, mübarek bi insan olan nişanlın lütfetmiş de barışmış seninle asıl...

geceyim güle güle kulan canım benim inşallah minik geceyimlerin olur o koltuklara işer:))))

:)))) deli midir nedir ya :) ınşallaaaah diyeyim bari ne diyeyim...

anladım cnm gule gule kullan ıns..bu arada bende tv unıtesı felan bakıorum kreme cevız ıstıorum ıns bulurum guzel bı tv unıtesı sen kaça aldın tv unıtenı cnm?

Canım 500e aldık. Bütün mobilyalari aldığımız yerden. Siteler Dilegno'dan. Ama unite değil, sadece altı var.

Gece güle güle kullan sağlıklı ve mutlu günlerde inşallahhh

Amin canım cok sağol.

Ay benim de benim de... Bu ayki bitsin doktora gidecem, erteleyelim mi öne mi alalıım soracam...

Gelinlik provasindan geliyorum beeen.... 2. provada bitti. 1 ay sonra bitmişini göreceğim :)

Son düzenleme:

bacım kısamı gösteriri uzunmu bilmiyorumda uzun kuyruklu gelinlik sıkıntıdan başka bişey değil bencesırnaşık şey

şimciiiiiiiiiiiiii
düğün bitti kocamın devreleri düğün salonunun kapısına dizildi biri yenge sen böyle geç dedi ben karşıya geçtim diğeri beni tutuyo gelin burda gel al hadi diye bağırıyo,ne olduğunu anlamadım önce sonra zavallı kociş koşarak aralarından geçmek istedi ama bir sürü tekme ve yumruğa maruz kaldı:))neysee arabamıza bindik bu arkideşler eylemlerine orda da devam etti arabamızın üstüne oturdular derken usta şöfer kocam bir kısmına dokanmak suretiyle onlarıda aştı,derken ordu evine gittik,odamız bizim için muhteşem düzenlenmişti,masada şarap,çerez,meyva ve çikolatalar,klima açılmış içeri serin:)sonraaaa biz bir buçuk saat saçımdaki toka yığınıyla uğraştık ve başardık:)üstümüzü değiştikkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…