Salonumuz efendim... Halı ve perde evde mevcutta bulunanlardan henüz benim aldıklarım gelmedi...
geceyim canım salonun çok güzell:)
halıyı nerden aldınn benimde böyle bir halıya ihtiyacım var:))))))))
GECE tatlım yaa krem - kahveye bayılıyorum
inşallah Allah mutlulukla oturmanızı nasip eder
gece süper olmuş kızz allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinnn insallah oturmayada geliriz :))
cnm cok guzel olmus valla bu arada vıtrını goremedım vıtrın aldın mı cnm sen?
Canım tepehome'un paspas kısmından aldım :) Aslında küçük oda için aldım, dün foto çekerken kel kel durmasın diye oraya koydum ama yakıştı. 160*100 ebatı, fiyatı da 85 lira. Ne yazık ki başka boyu yok.
çoook teşekkür ederim :)geceyim ben yemek odana ve koltuklarına bayıldım çok hoş durmuşlar güle güle kullan cnm:))))
Salonumuz efendim... Halı ve perde evde mevcutta bulunanlardan henüz benim aldıklarım gelmedi...
lahoyacığım çok üzüldüm cnm... umarım herşey yolunda gider. kısmet tatlım sıkma canını herşeyde bir hayır vardır...
günaydın kızlar nasılsınız:)))
biras önce gelinlik provama gittim ilk provamdı:)))
çok kısa sürdü 10dk:))))
bende saatlerce benle uraşacaklar sanıodum:))))
yaseminciğim hayırdır cnm nolduu da yüzük attın ya!!!
kızlar gerginiz ama karşımızdakiler de gergin unutmayalım küçük şeyleri büyütmeyelim... barışırsınız cnm akşama kalmaz:))) ama madem hatalı olduğunu düşünüosun akşama kadar bekle sonra sakinleş ve ara iş çıkışı buluşup konuşalım de:)))
Kızlar biz daha nikah için gün alamadık çünkü ilk başta nişanlımın ailesi bütün herşeyi yapacaklarını sölediler fakat şimdi sıvıştılar bi anda ve biz kredi için bankadan cvp beklios herşey bankanın cevabına bağlı belki bu yaz bile evlenemeyiz çok üzülüorum çook:çok üzgünüm:
üzülme cnım böyle oluyo aieleler genelde( siz ikiniz gelirsiniz üstesinden benceee
Yok canım vitrin almadım, aldığım ama orda görünmeyen sadece TV ünitesi var, o da henüz gelmediğinden...
geceyim güle güle kulan canım benim inşallah minik geceyimlerin olur o koltuklara işer:))))
geceyim güle güle kulan canım benim inşallah minik geceyimlerin olur o koltuklara işer:))))
Kızlar biz daha nikah için gün alamadık çünkü ilk başta nişanlımın ailesi bütün herşeyi yapacaklarını sölediler fakat şimdi sıvıştılar bi anda ve biz kredi için bankadan cvp beklios herşey bankanın cevabına bağlı belki bu yaz bile evlenemeyiz çok üzülüorum çook:çok üzgünüm:
canım üzülme hem kayınvalidenin gelmemesi iyi olmuş karışırdı yoksa çok seninde sinirlerin bozulurdu hem herşeyi ikinizin yapması bence daha iyi bizde öyle yapacağız kendi çabamızla olacak herşey ailelerimizden yardım almayacağız. kendi zevkimize göre olacak
geç olsun güç olmasın canım benim Şeniz
temenniye bak allam yaa :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?