2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

geceyim canım salonun çok güzell:)

halıyı nerden aldınn benimde böyle bir halıya ihtiyacım var:))))))))

Canım tepehome'un paspas kısmından aldım :) Aslında küçük oda için aldım, dün foto çekerken kel kel durmasın diye oraya koydum ama yakıştı. 160*100 ebatı, fiyatı da 85 lira. Ne yazık ki başka boyu yok.

GECE tatlım yaa krem - kahveye bayılıyorum
inşallah Allah mutlulukla oturmanızı nasip eder

Amin canım, coook sağol.

gece süper olmuş kızz allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinnn insallah oturmayada geliriz :))

Ayyyy beklerim kız cidden...

benim tepehome u görmem lazım canım herkes ordaki şeylere bayılıyor bir ben göremedim:)))))

günaydın kızlar nasılsınız:)))
biras önce gelinlik provama gittim ilk provamdı:)))
çok kısa sürdü 10dk:))))
bende saatlerce benle uraşacaklar sanıodum:))))
yaseminciğim hayırdır cnm nolduu da yüzük attın ya!!!
kızlar gerginiz ama karşımızdakiler de gergin unutmayalım küçük şeyleri büyütmeyelim... barışırsınız cnm akşama kalmaz:))) ama madem hatalı olduğunu düşünüosun akşama kadar bekle sonra sakinleş ve ara iş çıkışı buluşup konuşalım de:)))

geceyim ben yemek odana ve koltuklarına bayıldım çok hoş durmuşlar güle güle kullan cnm:))))

Kızlar biz daha nikah için gün alamadık çünkü ilk başta nişanlımın ailesi bütün herşeyi yapacaklarını sölediler fakat şimdi sıvıştılar bi anda ve biz kredi için bankadan cvp beklios herşey bankanın cevabına bağlı belki bu yaz bile evlenemeyiz çok üzülüorum çook:çok üzgünüm:

lahoyacığım çok üzüldüm cnm... umarım herşey yolunda gider. kısmet tatlım sıkma canını herşeyde bir hayır vardır...

lahoyacığım çok üzüldüm cnm... umarım herşey yolunda gider. kısmet tatlım sıkma canını herşeyde bir hayır vardır...

Öle işte nişanlanana kadar çok ilgililerdi şimdi kayınvalidem beni ne arıyo ne soruyo gelinlik bakmaya gittim dediğimde hiç ilgilenmedi bile sadece bgn beni gezdirirsin diye düşünüodum dedi nişanlıma çıldıracaktım

sen gelene kadar dediklerini yaptım bi sürü laf söledi kızlar hatta deli dediler bana :dilcikar:

bende barıştımmm ama yüzükelrim onda kaldı akşama alcam artık kaydirigubbakcemile3

üzülme cnım böyle oluyo aieleler genelde ( siz ikiniz gelirsiniz üstesinden benceee

Yok canım vitrin almadım, aldığım ama orda görünmeyen sadece TV ünitesi var, o da henüz gelmediğinden...

anladım cnm gule gule kullan ıns..bu arada bende tv unıtesı felan bakıorum kreme cevız ıstıorum ıns bulurum guzel bı tv unıtesı sen kaça aldın tv unıtenı cnm?

Gece güle güle kullan sağlıklı ve mutlu günlerde inşallahhh

geceyim güle güle kulan canım benim inşallah minik geceyimlerin olur o koltuklara işer:))))

:roflol::roflol::roflol: kopardın gine beni yaaaa.s.

canım üzülme hem kayınvalidenin gelmemesi iyi olmuş karışırdı yoksa çok seninde sinirlerin bozulurdu hem herşeyi ikinizin yapması bence daha iyi bizde öyle yapacağız kendi çabamızla olacak herşey ailelerimizden yardım almayacağız. kendi zevkimize göre olacak

geç olsun güç olmasın canım benim Şeniz

geceyim güle güle kulan canım benim inşallah minik geceyimlerin olur o koltuklara işer:))))

temenniye bak allam yaa :roflol: :roflol: :roflol:

Croiselle İnşallah herşey güzel olacak, sadece bu kayınvalideler neden böle anlamıyorum sanırım oğulları ellerinden gidiyo diye düşünüolar hala da anne diyemiyorum yaklaşık 6 senedir tanımama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…