2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar ya bır sey sorucam cok alakasız olucak belkı ama, şey yazmışsınız gelinlik bakmaya kayınvalıdem benle gelmedı hatta aradı sordu ama ılgılenmedı bıle sadece benı gezdırmıcen mı dedı dıye,
gelınlık bakmak tek basına mı oluyor kımle bakıyorsunuz parasını kım verıyor ?

canım gelinliğin parasını damat tarafı veriyo (ahahah damat beyy)
seninde yanında artık o taraftan mı olur arkadaşın mı olur o sana kalmış

Cnm genelde gelinliği damat damatlığı da kız alır diye biliyorum yani biz de öle. Kayınvalideninde gelmemesi daha iyi bşy :) ama ilgilenmesi gerekir diye düşünüyorum yani benim gelinim olsa merak ederdim nası bşy beğendiğini ya da gelinlikle görmek isterdim falan filan yani

canım gelinliğin parasını damat tarafı veriyo (ahahah damat beyy)
seninde yanında artık o taraftan mı olur arkadaşın mı olur o sana kalmış

hım evet pekı kimle gıdıp secıyoruz kaynananın olması lazım degıl demi, karısır cunku bence her şeye, herkes her seye karısıyor cunku ıster ıstemez
yani olmasın kaynana ya da gorumce yanımda ya ne bıleyım ben mirmirmirmir

erkek tarafından annesı varsa kız kardesı eltın olabılır parayıda onlar oduyorlar sen karısmıyorsun yanı sadece begenmek sana kalıyor gıdecegınız gelınlıkcısı bellıyse onceden gıt dene falan begen sonra bırlıkte gıdersınız

hımm evet :) boylece karısmamıs gıbı olurlar etkılenmemıs olurum :)
tesekkurler ferdacan. :içelim:

evet aynen bende nısan kıyafetı alırken oyle yapmıstım en azından begendıgını almıs olursun onemlı degıl dugun ne zaman

bizim şey tam belli değil ama yaz sonu da olabilir ya da tam tarıh bellı degıl ekim diye bır sey konustuk ama zaten nısan ayındayız :) daha eve gelmedıler bılmıyorum hihoyyyt

olsun hayırlısı benımkıde oyle tam olarak bellı degıl bakaalım yaza konusuldu kısmet boyle daha rahatım :jeyyar: kaydirigubbakcemile5

olsun hayırlısı benımkıde oyle tam olarak bellı degıl bakaalım yaza konusuldu kısmet boyle daha rahatım :jeyyar: kaydirigubbakcemile5

ay hadı ya, :) bende dıyorum tarı h bellı degıl bısey degıl, sey dıye beklıyorum olayı işte mayısta söze gelıcez temmuz nişan ekım düğün desın mesela oyle, ama yok bı tarıh
ne garıp gelıyor bana :) buradakı kızların cogu cunku oyle işte dıyor şu zaman gelecekler, bende bılmıyorum ya boyle sanal gıbı gelıyor o yuzden :)

Son düzenleyen: Moderatör:
iyilik saylıkk işteee iş güç kosupp duyuyoozzzz. senden ne vay ne yokkk:ecrin_bebek:

ayyy şekercim adet olucam bir stres bir gerginlik bir şişlik offf offfffff:çok üzgünüm:
birde düün günüme gelmeside cabasıı tabii. biraz geçse diyorum ertelenmiş olur tarihide ama gel görki bir yandanda olsun bitsin tarh marih atlamasın diyorum çünkü geriliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…