kızlar ya bır sey sorucam cok alakasız olucak belkı ama, şey yazmışsınız gelinlik bakmaya kayınvalıdem benle gelmedı hatta aradı sordu ama ılgılenmedı bıle sadece benı gezdırmıcen mı dedı dıye,
gelınlık bakmak tek basına mı oluyor kımle bakıyorsunuz parasını kım verıyor ?
kızlar ya bır sey sorucam cok alakasız olucak belkı ama, şey yazmışsınız gelinlik bakmaya kayınvalıdem benle gelmedı hatta aradı sordu ama ılgılenmedı bıle sadece benı gezdırmıcen mı dedı dıye,
canım gelinliğin parasını damat tarafı veriyo (ahahah damat beyy)
seninde yanında artık o taraftan mı olur arkadaşın mı olur o sana kalmış
erkek tarafından annesı varsa kız kardesı eltın olabılır parayıda onlar oduyorlar sen karısmıyorsun yanı sadece begenmek sana kalıyor gıdecegınız gelınlıkcısı bellıyse onceden gıt dene falan begen sonra bırlıkte gıdersınız
ben yemeğe gidiyorum kızlar...
hımm evet :) boylece karısmamıs gıbı olurlar etkılenmemıs olurum :)
tesekkurler ferdacan. :içelim:
evet aynen bende nısan kıyafetı alırken oyle yapmıstımen azından begendıgını almıs olursun onemlı degıl dugun ne zaman
merhaba millet.....
olsun hayırlısı benımkıde oyle tam olarak bellı degıl bakaalım yaza konusuldu kısmet boyle daha rahatım :jeyyar: kaydirigubbakcemile5
merhaba hos geldıınn hihoyyyt
merhaba millet.....
mmeyyyyhabaaaa buyycuuuu
meyabaaa şkerrimmmm nabersin ? ne var ne yok:1hug:
iyilik saylıkk işteee iş güç kosupp duyuyoozzzz. senden ne vay ne yokkk:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?