2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

biri aşk mı dedi hihoyyyt
işte o kavak yelleri benimde başımda esiyo ah ah hemde tam 5 yıldır :asigim:

yok anam yok, burda bi dolu sevgi kelebeği var... Ben bi derdim var topiğine gideyim, ordakiler beni anlar....

gel bacım yaa anlat sen biz seni dinleriz söyle kuşum hadi

biri aşk mı dedi hihoyyyt
işte o kavak yelleri benimde başımda esiyo ah ah hemde tam 5 yıldır :asigim:

heh hoşgeldin :roflol: :roflol:

benim cephede anlatilcak pek bisey yok kızlar, şiddetli geçimsizlik. Sanırım adamın muayyen günü, ne desem batiyo ona...

benim cephede anlatilcak pek bisey yok kızlar, şiddetli geçimsizlik. Sanırım adamın muayyen günü, ne desem batiyo ona...

adamın muayyen günü olmaz be kuşum :roflol:

anca stres olmuştur ondandır
sen takma kendine haline bırak

hem sanki sende suç yokmu kine söle bakıyım :mymeka:

offffffffffffffffffffff yürüyün kocaeliye gidiyoruzzzzzzzzz laelaelaelaelae :roflol: :roflol:

gell annemm gelll:jeyyar: geleceğin varsa göreceğinde var. :jeyyar: ay üşeniyorum kalkıp giyinmeye saçlarımı kurutmayaa düğün bitsede kısacık kestirsem :roflol:

canım belki az kaldığı için stres yapıyordur oda :teselli: şu dönerm çift taraflı anlayış gerektiriyor malesef bazen canımızıda sıksa kuzucuğumŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…