2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Valla duymasın enişte... "sen internette duştan cıktım üzerimde bi havlum var diye sohbetler mi ediyosun" diye yersin fırçayı görürsün :)
amanın benimki bi duysa öle yazdığımı beni ne yapar kimbilir evlenmeden boşar heralde :jeyyar:
kıskanç zati çok

hoşbuldum kızlar.bugün biraz iyiym annem aradı krediyi almışlar.hemen mobilyacıyı aramış sabah yatak odasını götürmüşler eve.şimdide kuruyorlarmış nişanlımla.bugün gelinlik provasına gittim sabahtan.haftaya perşembe yteslim alıcam.başkada bişey yok

yok kızlar yok ben rahatım aşkısımın kıskançlığı yok...
benimde yok...
zaten olsa bunca uzaklıkta aşk yaşanmazdı. O rus dolu bir memlekete göndermişim gözüm kapalı o beni bırakmış buralarda yan beni çokda iyi tanır bilir mizah anlayışımı rahat olun siz:)

oooo çok sevindim canımm:1hug: bak ne kadar üzülüyordun her şey yoluna girmiş gördün müü:1hug: hadi hayırlısıŞeniz

benim cephede anlatilcak pek bisey yok kızlar, şiddetli geçimsizlik. Sanırım adamın muayyen günü, ne desem batiyo ona...

daha evlenmedinizki nasıl şiddetli geçimsizlik dönemine daha gelmediniz..
ayrıca bir yerde okumuştum erkeklerinde bayanlar gibi sinirlilik dönemleri varmış...
gece bugünün tarihini not al bakım bidahaki ay annı güne denk gelecekmi siniri delikafadulden

gözün aydın sekerim, inşallah hepsi çok güzel olacak...

Geceyİm senİ sevİyom yaz mesaj at:)

Peeeh, ne yazcam o yazsın... Msn'den aşkım bak sen böyle davranıyorsun sudur budur yazdım... cevap vermedi, vermedi vermedi.... Sonra cevap geldi, "perdeciyi aradın mı, ne dedi?" -tatlicadiarzu-

Dur bak yazayım cidden :)

var benimkinde valla. Cidden adam regl olacakmis gibi bazen, durduk yerde bi surat, bi gerginlik...

alttan alcan canım napcan başka bu işler böyle
aşık oldun mu maalesef buna da katlancan

kıs daa nossun en önemli şeyi halletmişsiniz oh çok şükür
sende şükret tatlım hiçç moralini de bozma

sizde ne var ne yok?tubiş ne durumda 1 haftası falan kaldı herhalde?

valla beni sorarsan aynıyım halen hiç bi değişiklik yok :roflol: :roflol:

tamam gece koyyy
yatak odan gelmedimi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…