amanın benimki bi duysa öle yazdığımı beni ne yapar kimbilir evlenmeden boşar heralde :jeyyar:
Valla duymasın enişte... "sen internette duştan cıktım üzerimde bi havlum var diye sohbetler mi ediyosun" diye yersin fırçayı görürsün :)
hoşbuldum kızlar.bugün biraz iyiym annem aradı krediyi almışlar.hemen mobilyacıyı aramış sabah yatak odasını götürmüşler eve.şimdide kuruyorlarmış nişanlımla.bugün gelinlik provasına gittim sabahtan.haftaya perşembe yteslim alıcam.başkada bişey yok
benim cephede anlatilcak pek bisey yok kızlar, şiddetli geçimsizlik. Sanırım adamın muayyen günü, ne desem batiyo ona...
sizde ne var ne yok?tubiş ne durumda 1 haftası falan kaldı herhalde?
gözün aydın sekerim, inşallah hepsi çok güzel olacak...hoşbuldum kızlar.bugün biraz iyiym annem aradı krediyi almışlar.hemen mobilyacıyı aramış sabah yatak odasını götürmüşler eve.şimdide kuruyorlarmış nişanlımla.bugün gelinlik provasına gittim sabahtan.haftaya perşembe yteslim alıcam.başkada bişey yok
Geceyİm senİ sevİyom yaz mesaj at:)
daha evlenmedinizki nasıl şiddetli geçimsizlik dönemine daha gelmediniz..
ayrıca bir yerde okumuştum erkeklerinde bayanlar gibi sinirlilik dönemleri varmış...
gece bugünün tarihini not al bakım bidahaki ay annı güne denk gelecekmi siniri delikafadulden
var benimkinde valla. Cidden adam regl olacakmis gibi bazen, durduk yerde bi surat, bi gerginlik...
hoşbuldum kızlar.bugün biraz iyiym annem aradı krediyi almışlar.hemen mobilyacıyı aramış sabah yatak odasını götürmüşler eve.şimdide kuruyorlarmış nişanlımla.bugün gelinlik provasına gittim sabahtan.haftaya perşembe yteslim alıcam.başkada bişey yok
sizde ne var ne yok?tubiş ne durumda 1 haftası falan kaldı herhalde?
kızlar depresyona girdim dönücem
kızlar depresyona girdim dönücem
ay girme girme, ben yeni girdim, bi numara yok orda, çıktım geldim hemen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?