2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tamam onuda görmek istiyomm ışık takınca çek barii

Nelerim eksik hemen anlatayım, henüz buzdolabım gelmedi, o kücük dolabın olduğu yere gelecek. Ankaste mikrodalga da fırının üzerindeki boşluğa gelecek. Davlumbaz ve bulaşık makinasının montajı da yapılmadı daha... Hepsi yarın bitecek inşallah...

Son düzenleme:
ayyyyyyyy süperrrrrrrrrrr

mutfağım nasıl onu bile bilmiyorum yaaa daha evim bile yok ortalıkta eşyları alıyoruz alıyoruz yığıyoruz biyerlere bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :çok üzgünüm:

geceyimben canım çokk cici böyle bir mutfak ev oda görünce yeni dizilmiş hemen kendkimi hayal ediyorum allah tez zamanda banada nasip etsn inşallahhh

sorma yasmine benimde evde heryer heryerde.annem bi gitsende rahatlasam artık diyo.odama girmek istemiyorum resmen.
geceyimben canım çok güzelmiş mutfağın.güle güle kullan cicilerini

teşekkür ederim kızlarcım, bu arada tezgah üzerinde duranlar falan hep bekarlıktan kalan... Henüz yerleştirmedim evimi, hatta götürmedim bile daha :) son 1-2 haftada yerleştirilir di mi?

gece bende çok beğendim mutfağını çok güzel valla...

dün nikah başvurusunu da yaptık nihayet günümüzü aldık.bi evrağımız eksik kalmış nüfus kayıt örneği,onuda bu hafta alıp vericez.

gece mutfağın çok hoş
güzel ve huzurlu günlerde oturun evinizde
kendi eviniz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…