2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

neyse kızlar herşey çok güzel olacak diye programlayın kendinizi de güzel olsun.kötü düşünmek kötülük getirirmiş.

kız yasmine şu evlilik listesini güncelle sokaklarda fink atacağına klava: özledim zaten seni de :dilcikar:

canım artık diyorum ki maddi açıdan sıkıntımız olsun manevi acıdan olmasın yeter ki gercekten de öyle ama askımı da cok özledim

yuvanıza girince herşey değişmiş olacak emin olun sanki bunları hiç yaşamamış gibi olacaksınız biraz sabır:)

sorma cnm ya bnm de portatif gardropum vardı çubukları kırıldı kıyafetleri koyacak yer bulamıyorum odam o kadar perişandı cnmbişi yapmak istemiyor o görüntüyü görünce bikaç ayım kaldı diye sabrediyorum yeni bişi almayayım diyorum ama ahdettim gardropumu büyük ve kaliteli alacağım

bu aradabugün istanbullu bir ark ımla görüştüm o kadar rahatladım ki kiralar krizden dolayı cok düşmüş ben sana yardımcı olurum dedi ahh inşallah hayırlısıyla tayinim bir cıksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…