2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hadi gözünaydın burcucum.mısracım kolay gelsin,ben her pazar nöbetçiyim bilindiği üzere.madeofhonor içinden gelmiyosa temizleme canım yaa.bırak dağınık kalsın :)

hazırlık kalmadı pek.düğün önü haldır haldır iş arıyoruz nişanlıma.ayrılmıştı hatırlarsan.gelinliği de bu hafta alınca bi eşyaların getirilip yerleştirilmesi kalıyor

hazırlık kalmadı pek.düğün önü haldır haldır iş arıyoruz nişanlıma.ayrılmıştı hatırlarsan.gelinliği de bu hafta alınca bi eşyaların getirilip yerleştirilmesi kalıyor

allah yardımcınız olsun umutsuzluğa kapılmayın sakın allah evlenene gerçekten yardım ediyor...vardır bunda da bi hayır belki eski iş yerinden daha fazla maaş alacağı bi yer bulacak?

iyi sen suyu ısıt geliyorum ben o zaman :) iş konusunda karamsar değilim,düğünden sonra kesin iş bulur ama bu dönem hem çok sıkılıyor evde hemde maddiyat sarsıntı içinde :1shok:

biz nikahı önce yapmıştık,nikahta da düğünde de herşeyi eşim ve ben yaptığımız için ailelerimizden tek kuruş yardım almamıştık.Nikahta öyle sıkıştıkki benim elbiseme verecek para kalmadı,öyle kara kara düşünüyoduk ben maaşı çekmeye gittim bir baktım çift maaş gözüküyo heme iş yerime döndüm bi yanlışlık var sanırım benim maşım fazla yatmış dedim,mutemette dediki hayır avukat hanım biz yanlış yapmışız siz aslında maaşınızı işe başlarken peşin almalıymışsınız ama biz size vermemişiz o yüzden bu ay öyle yatırdık dedi,işte o zaman dedim allah gerçekten yuva kurana yardım ediyo...

orası öyle canım.benimde tek umudum patronum zaten.düğün önü destek çıksa diye bekliyorum.olmadı borç isticem.nişanda 1000 tl vermişti bi ihtiyacını karşıla diye,allah razı olsun.şimdi yine bi babalık yapar mı diye umutla bekliyorum.

made cim şu an bizi de düşündüren maddiyat zaten 15000 tl kredi çekmeyi düşünüyoruz inşallah yete bakalım cünkü ailelerden sizin gibi tek kuruş amlayı düşünmüyorz Rabbim inşallah bizim işlerimizi de yoluna koyar maddiyat yüzünden ben askımı görmeye bile gidemiyorum hesapladık en az 300 tl yol öğretmn evinde de 2 gün kalsam yemesi içmesi off offf

size kocaman öpücüklerle merhaba diyorummm ve hemenn kaçıyoruummm.....

burda da hava süper,kuzucumlaa gezicezzzz

görüşürüzzz kızlarrr

benim patronum bi tanedir yaa.sırf yaptığı iyilikler için çalışıyorum yoksa işimden hiç memnun değilim aslında.ama adam insan psikolojisinden anlıyor,bi derdin olunca hemen yardım ediyor.hayat boyu kaybedilmemesi gereken biri anlayacağın.allah herkese benim patronum gibi insanlarla tanışmayı nasip etsin.şimdi desem durumum kötü yemin ediyorum karşılıksız 2-3 bin lirayı çıkarır koyar önüme ama gurur denen şey varya ah ahhh.

hepinizi o kadar iyi anlıyorumki arkadaşlar,en güzeli olsun istiyosunuz ama herşey para ve kısıtlı bütçeyle çok zor oluyo..bizde eşimle ayrıydık siz gibi teocum oda masraf olmasın diye askeri uçakla gelmeye çalışırdı,insan bir liranın bile hesabını yapar oluyo,ama içinizi ferah tutun gerçekten rabbim sıkışana yardım ediyo,belki bu bile bizim için bi sınav,belki bunları yaşatarak bazı şeyleri görmemizi sağlıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…