2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

oyy yerim seni sağolasın cnm :1hug: saçlarım kuafördeyken baştan berbattı suratım asıldı kuaför anladı beğenmediğimi ''biraz sabret hemen eğme yüzünü'' dedi.. vee sonuç çok hoş oldu cidden içime çok sindi model.. demek ki neymiş hemen surat asmamak lazımmış :))

tek bir bulut yokdesem yeridir neyse cnm daha düğnüne varmış inşallah düğünüde hava acık olur nasıl gidiyor hazırlıkların nikah fotolarınıza baktım bayıldım

tek bir bulut yokdesem yeridir neyse cnm daha düğnüne varmış inşallah düğünüde hava acık olur nasıl gidiyor hazırlıkların nikah fotolarınıza baktım bayıldım

sağol tatlım :1hug: vallahi hazırlıklar tamam desem yeridir. sadece gelinlik provası kaldı, fotocuyla görüşme yapıcaz aşkım geldiğinde,birde orgganizasyon şirketiyle... gerisi herşey allahın izniyle tamamladık. temmuz 16 düğün. herhalde açık olur hava öyle ümit ediyorum. çünkü açık hava da olacak hava kötü olursa çok üzülürüm... a.s

günaydın herkese.günlük güneşlik 25 derece civarı bi hava var burda,burcuyu kıskandırmak gibi olmasın :)

günaydın herkese.günlük güneşlik 25 derece civarı bi hava var burda,burcuyu kıskandırmak gibi olmasın :)

elif sen beni kıskandırdın diye allah reva görmedi burası günlükk güneşlik oldu...:sm_cool: dışarı çıkıyoruz şimdiiiiŞeniz
marmaris cok süper yer ya imrendim şimdi neyse cnm mutlulkalar sana
:1hug: teşekkür ederim canımm
Kızlar çeyiz topiğine uğramadınız günaydınlar sizede

şekercim ben dışarı çıkıyorum uğrayamadım malesef... kardeşimin elbisesini teslim almaya gidiyoruz daa.s

göüşürüz kızlar topik size emanet...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…