2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

geceyim canım yatak odan çok güzel:)))
benimki komple beyaz olucak ama seninkide çok hoş duruyo hele o gizli zımbırtı süper:)))))))

rasiba canım ne güzel eğlenmişsiniz yaaa bizde bi gidelim ne güzel:))

canımm çok istedik gelmeyi ama şener taş düşürüyo ve inanılmaz kötüydü ben bile eve gidip görmek zorunda kaldım onu dışarı çıkamadık (( bi dahaki sefere artık

canım çok ama çok güzel tam benim istediğim gibi ama biz böyle bişey alamadık malesef ben kullanamıcam sen doya doya kullan

canım çok ama çok güzel tam benim istediğim gibi ama biz böyle bişey alamadık malesef ben kullanamıcam sen doya doya kullan

Canım içinde huzurla yatmadıktan sonra yatak odasının bir anlamı yok sonuçta. İnşallah hep huzurlu mutlu olursunuz, bir daha ki sefere de daha iyileri sizin olur inşalllah.

canım bayıldım ben yatakodana valla allah güle güle oturmayı pardon yatmayı nasip etsinn :)))))))))))))))))))

Aminnnnn......

sınavlar geçti artık burdasın hzırlıklara tam gaz devam .sınav nasıl geçti bu arada çalıştığına deydimi bari canım ya :Saruboceq:

evet canım sınavlar biter bitmez geldim buraya:))
haziran bi sınav daha var bi ara yine kaybolucam maalesef

sınavlar fena değildi canım çok parlakta değildi kötüde değildi

Canım içinde huzurla yatmadıktan sonra yatak odasının bir anlamı yok sonuçta. İnşallah hep huzurlu mutlu olursunuz, bir daha ki sefere de daha iyileri sizin olur inşalllah.

Aminnnnn......

Canım yaa süpermiş takım ben de beyaz istiyorum bi de sitelerde mi yaptırdın yoksa aldın mı allah sağlıkla ve huzurla kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…