beni tanıyabildinizmi
beni tanıyabildinizmi
geceyim bayıldım canım harikaaaaaa güle güle kullan
geceyim canım yatak odan çok güzel:)))
benimki komple beyaz olucak ama seninkide çok hoş duruyo hele o gizli zımbırtı süper:)))))))
rasiba canım ne güzel eğlenmişsiniz yaaa bizde bi gidelim ne güzel:))
ben tanıdımmmmmmmmmmmmmmmmmsırnaşık şey[/QUO
hangisi
nilay nasılsın şenel nasıl oldu ya dün herkes sizi sordu keşke gelebilseydiniz inanılmaz çocuk olduk yakar top oynadık,,istop oynadık tabu ,tavla ama ençok yemekleri görmeliydin selçuk yakar topta benim attığım topu tutmak için bi düştü yerde topla birlikte yuvarlandı yaa kameraya olsaydı da çekseyidim gülmekten ölürdün
hangisi
Sırf size ayıp olmasın diye evdeki bi battaniyeyi örttüm.
Tuvalet masam, üzerinde de Lazzoniden görüp kıskandığım gizli gözlü bi zımbırtı...
O zımbırtının açılmış hali... Ve dar yatak odası girişi, dolap biraz büyük mü ne???
Dolabımızın kapalı hali...
İçinden çıkan sürgülü bir boy aynası var...
Bu da diğer kanat... Burda da üste kolay erişim için asansör dedikleri bir sistem, çekmeceler ve pantalon askılığı var.
seni nasıl tanımam aşkoşumm:dance:
masada oturansınız sizzzzzzzza.s
seni nasıl tanımam aşkoşumm:dance:
masada oturansınız sizzzzzzzza.s
canım çok ama çok güzel tam benim istediğim gibi ama biz böyle bişey alamadık malesef ben kullanamıcam sen doya doya kullan
canım bayıldım ben yatakodana valla allah güle güle oturmayı pardon yatmayı nasip etsinn :)))))))))))))))))))
sınavlar geçti artık burdasın hzırlıklara tam gaz devam .sınav nasıl geçti bu arada çalıştığına deydimi bari canım ya :Saruboceq:
Canım içinde huzurla yatmadıktan sonra yatak odasının bir anlamı yok sonuçta. İnşallah hep huzurlu mutlu olursunuz, bir daha ki sefere de daha iyileri sizin olur inşalllah.
Aminnnnn......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?