Yıldönümünüze geliriz, enişte de öylece kalakalıııır :)keşke benim düğünede gelseydiniz
senin düğün nerde ankaradamı bak ankaradaysa geliriz biz çok sık geliyoruz ankaraya istanbulda bi yerden biyere gitmektense ankaraya gitmek daha kolay geliyokeşke benim düğünede gelseydiniz
biz nikahı önce yapmıştık,nikahta da düğünde de herşeyi eşim ve ben yaptığımız için ailelerimizden tek kuruş yardım almamıştık.Nikahta öyle sıkıştıkki benim elbiseme verecek para kalmadı,öyle kara kara düşünüyoduk ben maaşı çekmeye gittim bir baktım çift maaş gözüküyo heme iş yerime döndüm bi yanlışlık var sanırım benim maşım fazla yatmış dedim,mutemette dediki hayır avukat hanım biz yanlış yapmışız siz aslında maaşınızı işe başlarken peşin almalıymışsınız ama biz size vermemişiz o yüzden bu ay öyle yatırdık dedi,işte o zaman dedim allah gerçekten yuva kurana yardım ediyo...
yatak odamın ilk halini (yataksız, perdesiz, aksesuarsız, avizesiz, abajursuz...) merak eden???
keşke benim düğünede gelseydiniz
kızlar bee az bana da yardım edin
şimdi nişanlım kısmetse haftaya falan gelcek inşallah
gelmişken damatlık işini halledelim diyoruz
istanbulda bakacağız
nerelere bakalım biz yaa bi akıl verin
çok vaktimizde yok mümkünse birbirine yakın yerler olsun hihoyyyt
birde Nilay kız sende akıl ver bakimm
kızlar bee az bana da yardım edin
şimdi nişanlım kısmetse haftaya falan gelcek inşallah
gelmişken damatlık işini halledelim diyoruz
istanbulda bakacağız
nerelere bakalım biz yaa bi akıl verin
çok vaktimizde yok mümkünse birbirine yakın yerler olsun hihoyyyt
birde Nilay kız sende akıl ver bakimm
Kızlar ya ben çok üzülüyorum, patronum az önce ağlatçaktı beni takılıyor hep bana kaçtım yanından, gözlerim doluyor hep ben babişimle annemi nasıl bırakıcam :çok üzgünüm:
üzülmee tubiş yaaa(((((((((((((((((((((((
ayy bende sana diyorum ama şimdiden gözlerim doluyo çok fena oyy oyyyy
:1closedeyes: ARZUYA sorman gerekli aslında onlar aldılar damatlığı ben daha bakmadım ama bi çok yerde kampanya var biraz araştırayım bakayımm
Kızlar ya ben çok üzülüyorum, patronum az önce ağlatçaktı beni takılıyor hep bana kaçtım yanından, gözlerim doluyor hep ben babişimle annemi nasıl bırakıcam :çok üzgünüm:
rasiba, bizde antalyaya gidiyoruz belekte otel, arkadaşım kemere gitti. orası dağ eteğinde olduğuna serin oluyormuş. Otelden memnun kalmışlardı. Simena sun club, otelleri o tarafı düşünürsen bakarsın denemiş olması bana göre daha mantıklı. beklersen bende gelince görüşlerimi söylerim Kaya select bizimkide. Burdan arkadaş voyage sorguna gitmiş orasıda güzelmiş. Birde adını unuttum ya otel bahçesi içerisindeki odalar varya onlardan ayırtcaksın mümkünse merkez binaya uzaklığını öğrenin yarım saatlik yol uzaklığında olanlar varmış.
canım şuanda uygun fiyatlar ziya erkek giyim var onun damatlıkları şık ve güzel ama hangi bölegede bakacaksınız anadolu yakasıysa kadıköy de aradığınızı bulursunuz.avrupa yakası ise onun için bişey diyemicem
sarar dan aldık biz..
takım, gömlek, yelek-flar, kol düğmeleri, ayakkabıları herşey dahil; 980 di indirim vardı. 580 e aldık. 5 taksit hihoyyyt
ışılcım, kiğlida kampanya vardı bir alana bir bedavaydı. Ben hepsine baktım. Sarar, damat, pier cardin hepsicini inceledim. Kiğlidakini beğenmiştim genelde çizgili gibi var ben onları pek sevmedim. Bizimki hediye oldu aşkımın müdürü aldı. İkitelli depositede bir mağza var yurtdışına çalışıyorlar, tanıdıklarıymış oradan aldık.
Sarar da tek çeşit var çizgili olarak en pahalı orası, pierinki parlak değil günlük takım gibi duruyor.
Damat ve kiğlidakiler aynı. Kiğli bir alan bir bedava olduğu için daha iyiydi devam ediyormu bilmiyorum.
Ayrıca 100 tllik alışverişe 25 tl hediye çeki veriyordu. Çekler karşılığında gömlek ve yelek fular alınabiliyordu.
Yerleride, temden çıktığınızda başakşehir tarafında bizim aldığımız yer var deposite içerisinde.
Damat, yine temden çıktıktan sonra sağ tarafta hyatt regency otelin altında var.
Kiğli, bayrampaşa carfurun içerisinde var. Sanırım sararda vardı orada. Pierede aymerkezde bakmıştım.
Çok uzattım eğerki yardıma ihtiyacınız olursa telfon numarımı veririm ararsın. İşyerimde geliş yolunuzun üzerinde ziyarete beklerim.
yasmin, hem giderim hem ağlarım deyimine tam uyucaz biz sanırım.
evet tubiş yaa şimdiden böyle olduğuma göre ben senin gibi 5 günüm kalınca düşünemiyorum bile kendimii senağlama
evet tubiş yaa şimdiden böyle olduğuma göre ben senin gibi 5 günüm kalınca düşünemiyorum bile kendimii senağlama
hadi hadi hepimiz ağlıycaz ama etekleri topladığımız gibin koşa koşa gitcessss itiraf edinnn :lepi:
Işıl çook haklısın canım ya aynen öyle olucaz. Son dakikalara kadar eğlenicez, ayrılık zamanı ağlaşcaz, ondan sonrada aşka gelcez. made, unutmuş ama ben unutmam, yasmin sana detaylı anlatırım delikafadulden
Işıl çook haklısın canım ya aynen öyle olucaz. Son dakikalara kadar eğlenicez, ayrılık zamanı ağlaşcaz, ondan sonrada aşka gelcez. made, unutmuş ama ben unutmam, yasmin sana detaylı anlatırım delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?