2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kimse yokluğumu farketmemiş :çok üzgünüm:

canım yaaaaa çok güzel çıkmışsnız:)))
ayy heyecanlandım şimdi:)))
düğünün baya azaldı yaaa

teşekkür ederim.

Herşey yoluna gider, bizimde hiç paramız yoktu ama Allah büyük herşeyimiz oldu çok şükür.

aşk ne güzel şey yaaaaaaaaaaaa
insana yaşama sevinci veriyo

:hooray::hooray::hooray:

var benimkinde valla. Cidden adam regl olacakmis gibi bazen, durduk yerde bi surat, bi gerginlik...

Bizdede aynı prblem oluyor zaman daraldıkça daha sık oluyor.

sizde ne var ne yok?tubiş ne durumda 1 haftası falan kaldı herhalde?

Gözün aydın yatak odan gelmiş sonunda tamamlandı. ınşallah kocişinde kısa zamanda iş bulur.
Bütün hazırlıklar bitti gün bekliyoruz şimdi. Haftaya Antalyadayım.

günaydın herkese.günlük güneşlik 25 derece civarı bi hava var burda,burcuyu kıskandırmak gibi olmasın :)

Denize giriliyormu ?

Senin patronundan bir tanede bende var. Her ne akdar beni çıldırtsada böyle konularda çok duyarlıdır. Nişanda da yardım etti, şimdide yardım etti sağolsun.

bu aradabugün istanbullu bir ark ımla görüştüm o kadar rahatladım ki kiralar krizden dolayı cok düşmüş ben sana yardımcı olurum dedi ahh inşallah hayırlısıyla tayinim bir cıksa

Ne tarafa gelin geleceksin?

Gececim, evin bu haliyle bile güzel görünüyor tamamlanınca çok şeker olacağı kesin canım. Eşyaların iyi günlerde eskit.

Kimse yokluğumu farketmemiş :çok üzgünüm:
Gececim, evin bu haliyle bile güzel görünüyor tamamlanınca çok şeker olacağı kesin canım. Eşyaların iyi günlerde eskit.

Canım cok sağol, inşallah güzel olur... Yokluğun da fark edilmemiş olur mu?
Anlat bakalım şimdi...Nedir durumlar :)

bende hiçç heyecan yok. evdeki son günlerim olduğu için birazcık üzülüyorum.
bütün işler bitti. hafta sonu kınalıklar hazırlandı. dinleniyoruz ve gün sayıyoruz.

kızlar yaa balayı için antalyayamı baksam bodrumamı nişanlım bu işi tamamen bana bıraktı ve ben karasızım

bütün işler bitti. hafta sonu kınalıklar hazırlandı. dinleniyoruz ve gün sayıyoruz.
canım ya şu an duygularını hissetmeye çalışıyorum ve evden ayrılacağım aklıma geliyor gözlerim doluyor.sakın don günlerde bizi ihmal etme herşeyden an ve an haberimiz olsun hep aklımızdasın yokluğun hemen farkediliyor

canım yaaa düğün günü görürüm ben seniii:1hug:
ben bile senin yerine heyecanlanıyorum
bizim düğüne kadar teccrüeli gelin olursun artık:dance:

bak balayını ayarlarken düğünün ertesi gnü hemen yola çıkmayın pazartesi günü çıkın yola klava:

merak etme canım allahtan bişey olmazsa senin düğününü görmeyi çok istiyorum zaten diğer gün çok yorgun oluruz selçuk araba kullanamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…