Sitelerden, Dilegno'dan...
canım yaaaaa çok güzel çıkmışsnız:)))
ayy heyecanlandım şimdi:)))
düğünün baya azaldı yaaa
Kızlar biz daha nikah için gün alamadık çünkü ilk başta nişanlımın ailesi bütün herşeyi yapacaklarını sölediler fakat şimdi sıvıştılar bi anda ve biz kredi için bankadan cvp beklios herşey bankanın cevabına bağlı belki bu yaz bile evlenemeyiz çok üzülüorum çook:çok üzgünüm:
aşk ne güzel şey yaaaaaaaaaaaa
insana yaşama sevinci veriyo
var benimkinde valla. Cidden adam regl olacakmis gibi bazen, durduk yerde bi surat, bi gerginlik...
hoşbuldum kızlar.bugün biraz iyiym annem aradı krediyi almışlar.hemen mobilyacıyı aramış sabah yatak odasını götürmüşler eve.şimdide kuruyorlarmış nişanlımla.bugün gelinlik provasına gittim sabahtan.haftaya perşembe yteslim alıcam.başkada bişey yok
sizde ne var ne yok?tubiş ne durumda 1 haftası falan kaldı herhalde?
günaydın herkese.günlük güneşlik 25 derece civarı bi hava var burda,burcuyu kıskandırmak gibi olmasın :)
benim patronum bi tanedir yaa.sırf yaptığı iyilikler için çalışıyorum yoksa işimden hiç memnun değilim aslında.ama adam insan psikolojisinden anlıyor,bi derdin olunca hemen yardım ediyor.hayat boyu kaybedilmemesi gereken biri anlayacağın.allah herkese benim patronum gibi insanlarla tanışmayı nasip etsin.şimdi desem durumum kötü yemin ediyorum karşılıksız 2-3 bin lirayı çıkarır koyar önüme ama gurur denen şey varya ah ahhh.
bu aradabugün istanbullu bir ark ımla görüştüm o kadar rahatladım ki kiralar krizden dolayı cok düşmüş ben sana yardımcı olurum dedi ahh inşallah hayırlısıyla tayinim bir cıksa
Bi soru daha bu mobilya mdf mi oluyo
Kimse yokluğumu farketmemiş :çok üzgünüm:
Gececim, evin bu haliyle bile güzel görünüyor tamamlanınca çok şeker olacağı kesin canım. Eşyaların iyi günlerde eskit.
canım ya şu an duygularını hissetmeye çalışıyorum ve evden ayrılacağım aklıma geliyor gözlerim doluyor.sakın don günlerde bizi ihmal etme herşeyden an ve an haberimiz olsun hep aklımızdasın yokluğun hemen farkediliyorbende hiçç heyecan yok. evdeki son günlerim olduğu için birazcık üzülüyorum.
bütün işler bitti. hafta sonu kınalıklar hazırlandı. dinleniyoruz ve gün sayıyoruz.
kızlar yaa balayı için antalyayamı baksam bodrumamı nişanlım bu işi tamamen bana bıraktı ve ben karasızım
bende hiçç heyecan yok. evdeki son günlerim olduğu için birazcık üzülüyorum.
bütün işler bitti. hafta sonu kınalıklar hazırlandı. dinleniyoruz ve gün sayıyoruz.
kızlar yaa balayı için antalyayamı baksam bodrumamı nişanlım bu işi tamamen bana bıraktı ve ben karasızım
antalya kaydirigubbakcemile3
biz antalyaya gidiyoruz canım:))
yaa ama sizin otelde yer yok hangi oetele gidecez bide hangi bölgeye
bak balayını ayarlarken düğünün ertesi gnü hemen yola çıkmayın pazartesi günü çıkın yolaklava:
kız bunun için oklava çıkar mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?