2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar bir süre çıkmam gerekti şimdi geldim
fotoğraf yok kızlar sitede foto yok modeller çalınır die koymuolarmış... bende çekemedim foto

cnm gazıosmanpaşa evani mobılya dan baktık ama bız uretım yerınden alıcaz bıze bu fıyata verıcekler aynılarını evani mobılya magazalarında bulabılırsın ama tabı dedıgım fıyatlara(

sen oralardamı oturuyorsun yoksam, ay ne kadar sevindirik oldum avrupa yakasından biri olduğuna kısçeler hep karşıda.

Ekrem işten çıkmadan önce karısını evden arar;

-Tatlım , patron bir kaç arkadaşıyla beraber komsu vilayetteki
büyük gölde balık avlamaya gidecek, benim de gelmemi istiyor.
Bu hafta sonunu orada geçireceğiz.
Bu benim terfi almam için iyi bir fırsat.

Benim için yeteri kadar giysi ve olta takım çantamı hazırlarmısın?

Direk ofisten çıkacagız ve geçerken evden çantaları alırım. Ha, yeni ipek mavi pijamamı da koymayı unutma.
Karısı biraz işkillenir.
Fakat kocasının istediklerini de yapar.
Hafta başında adam eve gelir, biraz yorgundur
ama iyi gözükmektedir.

Karısı onu karşılar ve çok balık tutup tutmadığını sorar.

Ekrem: Ha, evet epey balık tuttuk. .
Fakat sana söylediğim pijamayı çantaya koymamışsın.
Karısı: Oltanın bulunduğu takım cantasına koymuştum.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar evin girişindeki alanı doldurmak için askılık almak istiyorum. Hemde kullanımı pratik olur, akşam işten gelince hooop atıweririm çantayı montumu :)
Bunun gibi ama daha orjinal bişeyler arıyorum aslında nerden bulabilirim bilir misinz?
Bu fiyatına göre çirkin belki sizin fikirlerinizle daha güzellerini bulabilirim.

aha aynı benim gibi çok zeki kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

mandalina cım bu güzel ama bence

ışılcım güzel ewiit, ama parasını beğenmedim :):)
altı üstü demir yığını 78 lira diyor adam .
acaba ben piyasasını mı bilmiorum?

yasmin, fıkra süperdi, zeki kadın.

madilin, fiyat normal sanırım benim fikrim metal değil ahşap olsa daha sıcak durur.

nzlasm, hep topikte ama hiç yazmıyor.

saol canımmmm kaydirigubbakcemile3
bu arada bence fiyatı çok değil hemde güzelmiş.. tahtadan olan en basitleri bile 50 den başlıyoo onlarınn

bana cok pahalı gelmedi mandalincim :)
yasmin, fıkra süperdi, zeki kadın.

madilin, fiyat normal sanırım benim fikrim metal değil ahşap olsa daha sıcak durur.

a.s. teşekkür ederim kızlar.
sanırım ben bu ev alışwerişlerinden sonra çok pintileştim . eskiden olsa alalım gitsin derdim, şimdi en kıytırık şey için bile on kez düşünüyorum.
çook pahalı değil yaa eewet, ben bunu hemen göndereyim nişanlıma, o da ok derse alalım. kaydirigubbakcemile2

minilyacım, komşu çıktık.

made, nerelerde dün nüfusa gidiyorum dedi gidiş o gidiş halen dönemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…