2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ider mobilyadan aldım canım vitrin gibi bi sitesine girip bak bende resim yok çünkü

minilya, mobilyaların fiyatları çok iyi nerede baktınız?

gececim, kozada şeker var internet sitesindende bakabilirsin ama koza en pahalısıdır.

Napıyorsunuz bakalım şekerler?

Minilyacım yazdığın mobilya fiyatları çokkkkkk ucuz.
Rasibacım bizde sizin gibi büyük miktarlarda para ödedik Sadece salona 15 bin e
yakın para gitti

Mısra özledik seni, dün yatak odamı koymuştum, seni geçirdim aklımdan, mısra gelse de bişey dese diye...

Bizim salona, -halı, perde aksesuar, avize, TV'nin kendisi vs dışında- 7000 lira gitti.

cnmcım ama sızde yemek odası almıssınız ya hanı bak bız suan yemek odası almıcaz :))
cunku tv unıtesını vıtrınlı alıcaz

Benim de yemek odamda vitrin yok, istemedim kalabalık, zaten çok büyük değil ev. Bi konsol var, bi masa, 8 sandalye...

evet, biz de yorulduk, vakit var nasılsa 1 hafta hiç ilgilenmeyelim evle dedik, ne yapacağımızı şaşırdık :)

Nerden aldınız cnm

sitelerde fugga var cnm oradan aldık... 1 ay boyunca her hftasonu cmt ve pzr sitelerin altını üstüne getirdim.. fugganın modelleri kadar değişik mobilya görmedim... hepsi aynıydı:))))

Canım sen nerden aldın mobilyaları?

gececim, kozada şeker var internet sitesindende bakabilirsin ama koza en pahalısıdır.
Evet canım tahmin ediyorum, ama en azından fikrim olur dedim... Bakayım ben bir sitesine, cok sağol.

sitelerde fugga var cnm oradan aldık... 1 ay boyunca her hftasonu cmt ve pzr sitelerin altını üstüne getirdim.. fugganın modelleri kadar değişik mobilya görmedim... hepsi aynıydı:))))

Biz de bu hafta bakmaya başlıcaz bakalım sitelerde çok büyük gez gez bitmiyoki...

canım bak burdan fikrin olsun işte... nastasia fugga'dan almış, biz dilegnodan. Ben Bostan's da beğenmiştim... Zaten aslında nastasia'nın dediği gibi çoğu şey aynı... Bir de tarzlarını anlıyorsun bi şekilde, bazı mağazada 2 saat geçiriyorsun, bazısında 1 dakika... Ben çok dolaşmayı sevmem, beğenince hemen alırım fazla bakmadan... 2 gün gittik sitelere, yarımşar gün... Yetti...

cnm gazıosmanpaşa evani mobılya dan baktık ama bız uretım yerınden alıcaz bıze bu fıyata verıcekler aynılarını evani mobılya magazalarında bulabılırsın ama tabı dedıgım fıyatlara(

bende koltuk takımımı sitelerden mopaş mobilyadan aldım 6.00 di 3.500 aldık ama çok beğenmiştim istanbulda okadar mağaza gezdim o modelden göremedim

Yatak odası ekle nolurrrrr minilyacm

selam roselin... Anlat bakalım sen neler yapiyorsun?

Ben nişanlımdan ayrı bi şehirde oturuyorum.o yüzden pek bişey yapmıyorum.ben oturma odası tk, orta sehpa ve bulaşık,çamaşır,fırın aldım.bide mikrodalga
oturma odası ve sehpa 2000 MASKO
bulaşık 2 prog, fırın turbo , çamaşır 7 kg 1000 devir ( bosch ) = 2000 aldım
mikrodalga arçelik 140 a aldım

Bide beğendiklerimi seçtim, nişanlımn alacakları .fiyatları şöyleydi
Maskodan
yemek odası 2500
yatak odası 2500
salon 3000

Cnm istediğniz öçülerde yapıolar dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…