cnm hayırlısı olsun sen hangı marka aldın? nasıl bişi?
bak benımkı şöle aslında ıkı model var bırı tek yanı vıtrınlı cd lıklerı de var ustu kıtaplık baya buyuk 730 tl magazasında 1300 küsür bıde ıkı yanı vıtrınlı taşlı model oda 1100 ama 718 tl ye alıcaz kararsızım ama mayısta karar verırız
yatak odasıda taşlı model surgulu yere yakın yatak baza almayada gerek yok kendınden bazalı magaza fıyatı 2500tl bız kaça alırız bılmıorum ama cok hosuma gıttı kesın onu alıcam resmını ekleyebılırsem bakıyım eklıyım okıs
Napıyorsunuz bakalım şekerler?
Minilyacım yazdığın mobilya fiyatları çokkkkkk ucuz.
Rasibacım bizde sizin gibi büyük miktarlarda para ödedikSadece salona 15 bin e yakın para gitti
cnmcım ama sızde yemek odası almıssınız ya hanı bak bız suan yemek odası almıcaz :))
cunku tv unıtesını vıtrınlı alıcaz
gececim, testininin içerisine şeker ve bozuk para konulur, sapına tülbent bağlanır ve kına yakılmaya çıkıldığında biraz oynandıktan sonra testi kırılır ama neden kırılır bilmiyorum.
Esas boşluğa son 15 gün gireceksiniz yapacak hiç bir iş kalmayacak ben h.sonu can sıkıntısına ütü yaptım. Sürekli çalışma moduna alışıyrsun işler bitincede tam boşluk oluyor.
kızlar bende aldıım mobilyalrı fiyatlarını yazayım fikir olur. ama hftsonu gene gittik oraya fiyatlar acayip düşmüş moralim bozuldu yaa...
tv ünitesi 2000
koltuk tk 5850
köşe koltuk 2400
yatak odası 8000
yemek odası 5750
orta sehpa 950
idi ama biz hepsine 18.500 verdik:))))
ama şimdi almaya kalksam 2500 falan daha ucuzlamış olarak alırdık:))))
Canım sen nerden aldın mobilyaları?kızlar bende aldıım mobilyalrı fiyatlarını yazayım fikir olur. ama hftsonu gene gittik oraya fiyatlar acayip düşmüş moralim bozuldu yaa...
tv ünitesi 2000
koltuk tk 5850
köşe koltuk 2400
yatak odası 8000
yemek odası 5750
orta sehpa 950
idi ama biz hepsine 18.500 verdik:))))
ama şimdi almaya kalksam 2500 falan daha ucuzlamış olarak alırdık:))))
Evet canım tahmin ediyorum, ama en azından fikrim olur dedim... Bakayım ben bir sitesine, cok sağol.minilya, mobilyaların fiyatları çok iyi nerede baktınız?
gececim, kozada şeker var internet sitesindende bakabilirsin ama koza en pahalısıdır.
kızlar günaydınnnnn:))
hoşgelin cnm günaydın
geceyim ben fuggadan aldım sitelerde
sitelerde fugga var cnm oradan aldık... 1 ay boyunca her hftasonu cmt ve pzr sitelerin altını üstüne getirdim.. fugganın modelleri kadar değişik mobilya görmedim... hepsi aynıydı:))))
minilya, mobilyaların fiyatları çok iyi nerede baktınız?
gececim, kozada şeker var internet sitesindende bakabilirsin ama koza en pahalısıdır.
cnm hayırlısı olsun sen hangı marka aldın? nasıl bişi?
bak benımkı şöle aslında ıkı model var bırı tek yanı vıtrınlı cd lıklerı de var ustu kıtaplık baya buyuk 730 tl magazasında 1300 küsür bıde ıkı yanı vıtrınlı taşlı model oda 1100 ama 718 tl ye alıcaz kararsızım ama mayısta karar verırız
yatak odasıda taşlı model surgulu yere yakın yatak baza almayada gerek yok kendınden bazalı magaza fıyatı 2500tl bız kaça alırız bılmıorum ama cok hosuma gıttı kesın onu alıcam resmını ekleyebılırsem bakıyım eklıyım okıs
selam roselin... Anlat bakalım sen neler yapiyorsun?
canım bak burdan fikrin olsun işte... nastasia fugga'dan almış, biz dilegnodan. Ben Bostan's da beğenmiştim... Zaten aslında nastasia'nın dediği gibi çoğu şey aynı... Bir de tarzlarını anlıyorsun bi şekilde, bazı mağazada 2 saat geçiriyorsun, bazısında 1 dakika... Ben çok dolaşmayı sevmem, beğenince hemen alırım fazla bakmadan... 2 gün gittik sitelere, yarımşar gün... Yetti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?