2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ne kadar şanslısınız ya biz tv ünitesine 3 milyar verdik

Günaydın günaydın günaydın fıstık gelinler

Bugün düne göre daha bir keyifliyim. Kendi kendime uzağa gitmediğimi ve üzülmemen gerektiğini söylüyorum. Ayrıca aşkımla uyucam artık :lepi:

ama ben sana kıyamam kiii canımmm :teselli:

ayy ölürüm yaa ne olru üzülme mutlu olmaya çalış Şeniz

Canım benim iyim bugün, 2- gün deprosyana girdim gibi oldu ama keyifliyim ben üzgün olursam annem daha çok üzülcek o ağlamaya başlarsa susmaz kendide söylüyor.
Çook mutluyum kaydirigubbakcemile2

tubiş canım denize giriliyor mu demişsin.halktan pek giren olmamasına karşın bizim otelin sahili hergün ful çekiyo.tüm turistler çatır çatır yüzüyo valla.

Bende ayaklarımı sokarım suya kaydirigubbakcemile3

Yasmin, küsmedim oklavalı gelin. Sen kocişinden özür diledinmi dün de bakim,
Resim çekmedim kız senden ses çıkmayınca nazarix göndercekmiş zaten sana.

Kısçeler, sizde kına gecesinde testi kırılırmı? çerez koymak için kese alcanızmı?

ay sessiz yine burası... Kızlar yaw, ben sanırım bunalıma girdim... Mobilya bitti beyaz esya bitti, tadilat bitti, boşluğa düştüm :))) Davetiye ve şeker levelina geçmemiz lazım bu haftasonu :)

cnm sız en ıyısını almıssınız sanırım ıyıde etmıssınız ama bızde butce sınırlı gıdıpte bı tv unıtesıne 3 mılyar verırsek bız yanmısızsırnaşık şey

Biz tv Ünitesine en fazla 1 milyar verebiliriz diye düşünüyoruz birascık pahallı olmuş

gececim, testininin içerisine şeker ve bozuk para konulur, sapına tülbent bağlanır ve kına yakılmaya çıkıldığında biraz oynandıktan sonra testi kırılır ama neden kırılır bilmiyorum.
Esas boşluğa son 15 gün gireceksiniz yapacak hiç bir iş kalmayacak ben h.sonu can sıkıntısına ütü yaptım. Sürekli çalışma moduna alışıyrsun işler bitincede tam boşluk oluyor.

Rasiba, tv ünitesine çok para vermişsiniz. Nasıl bir şey malzemesi nemiş neden okadar pahalı.
arka arkaya sordum ya ama merak ettim. O paraya salon takımı alınır. Biz tv ünitesi ve 2 çekyatı 1250 liraya aldık kampanyalı mağzadan.

ay sessiz yine burası... Kızlar yaw, ben sanırım bunalıma girdim... Mobilya bitti beyaz esya bitti, tadilat bitti, boşluğa düştüm :))) Davetiye ve şeker levelina geçmemiz lazım bu haftasonu :)

Cnm davetiyeye bu hafta sonu baktık biz ankamall kozaya 100 adeti 90 liradan başlıo 400 liraya kadar var kararsız kaldık yani başka markalara da bakmak lazım, nikah şekerini ben birmax diye bi yer var internet sitesinden sipariş vermeyi düşündüm, biz daha gün bile almadık ama ön çalışma yapıos anlayacağın :)

Biz tv Ünitesine en fazla 1 milyar verebiliriz diye düşünüyoruz birascık pahallı olmuş

cnm ben de 3 mılyar vermedım zaten daha almadım bıle ama alıcagım model 718 tl sordum ama normal magazasında 1000 küsür...
3 bın tl ye rasıbacım almıs..

Napıyorsunuz bakalım şekerler?

Minilyacım yazdığın mobilya fiyatları çokkkkkk ucuz.
Rasibacım bizde sizin gibi büyük miktarlarda para ödedik Sadece salona 15 bin e
yakın para gitti

Lahoya, benim de önceliğim Ankamall Koza... ış çıkışı falan bakabildiğim için orayı tercih edeceğim, ama şeker için hiç fikrim yok. Koza'da şeker de var mı?

Napıyorsunuz bakalım şekerler?

Minilyacım yazdığın mobilya fiyatları çokkkkkk ucuz.
Rasibacım bizde sizin gibi büyük miktarlarda para ödedik Sadece salona 15 bin e
yakın para gitti

cnm ben bızzat sordum bak sımdı solım bı tv unıtesı begendım magazada ve magazası buyuk bişi gıttık baktık 1100 dedı taksıtlı sonracıma pesınde 900 yaparım yuzde 20 oynar dedı neyse perakende fıyatı yanı adamın bıze verıcegı fıyat 718 tl hemde vıtrınlı ve baya buyuk hoş duruo ole dandık deıl adamlar saglam yapıo hemde bıde peşin fıyatı da 650 tl yaparım dedı ayrıcana bız pesın deıl taksıtlı alıcaz ama hepsını ordan perakende alıcamız ıcın toptan hepsıne taksıtlı fıyata yuzde 5 ındırım uygulucaklar ve 6 taksıt yapcaklar...kaydirigubbakcemile5

cnm ben de 3 mılyar vermedım zaten daha almadım bıle ama alıcagım model 718 tl sordum ama normal magazasında 1000 küsür...
3 bın tl ye rasıbacım almıs..

Hıım ben de o civarlarda düşündüm yani 1000 TL en fazla verilebilir 3000 e salon taakımı alınır heralde daha bizim bi evimiz yok ev eşyasına bu kadar harcarsak olmaz yani

Lahoya, benim de önceliğim Ankamall Koza... İş çıkışı falan bakabildiğim için orayı tercih edeceğim, ama şeker için hiç fikrim yok. Koza'da şeker de var mı?

Vitrine bi kaç tane nikah şekeri kutusu koymuşlardı ama bilmiyorum yani sormadım ben tanesi 80 kuruşa falan buldum ordan alıcam ama davetiye de çok çeşit var kararsız kaldım yani

bende 1300 e aldım

cnm hayırlısı olsun sen hangı marka aldın? nasıl bişi?
bak benımkı şöle aslında ıkı model var bırı tek yanı vıtrınlı cd lıklerı de var ustu kıtaplık baya buyuk 730 tl magazasında 1300 küsür bıde ıkı yanı vıtrınlı taşlı model oda 1100 ama 718 tl ye alıcaz kararsızım ama mayısta karar verırız
yatak odasıda taşlı model surgulu yere yakın yatak baza almayada gerek yok kendınden bazalı magaza fıyatı 2500tl bız kaça alırız bılmıorum ama cok hosuma gıttı kesın onu alıcam resmını ekleyebılırsem bakıyım eklıyım okıs

kızlar bende aldıım mobilyalrı fiyatlarını yazayım fikir olur. ama hftsonu gene gittik oraya fiyatlar acayip düşmüş moralim bozuldu yaa...
tv ünitesi 2000
koltuk tk 5850
köşe koltuk 2400
yatak odası 8000
yemek odası 5750
orta sehpa 950
idi ama biz hepsine 18.500 verdik:))))
ama şimdi almaya kalksam 2500 falan daha ucuzlamış olarak alırdık:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…