gunaydınlar kızlar bende geldımmm ...
aydii cim bende öleyım aklımda sımdı cevız beyz vardı gecenlerde mobılyaya bakmaya gıttık taslı modeller begendım ustelık kahverengı acık cevız tarzında cok hostu ve mayıs basında alıcaz bız kısmetse toptan yerını bılıorum normaldekı magazalardan alırsan baya fark edıo cunku sızde ıyıce arastırın derım bız satısta calıstıgımız ıcın cok arastırmacı yönumuz var hani..ve dedıgım yer bızım musterı o yuzden ordan alıcaz kısmetse..
magazasına gıttık fıyatların tv unıtesınde 250 tl oynadıgını gorduk oda pesınde yanı bıde taksıtle almıs olsak daha fazla oynuo 350 felan oynuoo baktıgımız tv unıtesı 1300 vıtrınlı kıtaplıklı ve taslı modellerden cok şık bişi..ama yerınde taksıtlı 950 dusunebılıomusunuz farkı..bırebır sordum yani..
ama mesela daha dusuk tv unıtelerıde var onlarda sık ve 700 600 e de bulabılıosun..
onun dısında bız yaptırma yapıcaktık vazgectık hem saglam mobılyalar alıcaz hemde yerınden toptan perakende fıyatına alıcaz..hihoyyyt
müşterımız oldugu ıcın bıze bu fıyat dedıler sureklı calıstıgımız fırma sonucta..
ama ben sana kıyamam kiii canımmm :teselli:
ayy ölürüm yaa ne olru üzülme mutlu olmaya çalış Şeniz
tubiş canım denize giriliyor mu demişsin.halktan pek giren olmamasına karşın bizim otelin sahili hergün ful çekiyo.tüm turistler çatır çatır yüzüyo valla.
ne kadar şanslısınız ya biz tv ünitesine 3 milyar verdik
cnm sız en ıyısını almıssınız sanırım ıyıde etmıssınız ama bızde butce sınırlı gıdıpte bı tv unıtesıne 3 mılyar verırsek bız yanmısızsırnaşık şey
ay sessiz yine burası... Kızlar yaw, ben sanırım bunalıma girdim... Mobilya bitti beyaz esya bitti, tadilat bitti, boşluğa düştüm :))) Davetiye ve şeker levelina geçmemiz lazım bu haftasonu :)
Biz tv Ünitesine en fazla 1 milyar verebiliriz diye düşünüyoruz birascık pahallı olmuş
biz TV ünitesi almadık, çok karlıyız çok :))))
Napıyorsunuz bakalım şekerler?
Minilyacım yazdığın mobilya fiyatları çokkkkkk ucuz.
Rasibacım bizde sizin gibi büyük miktarlarda para ödedikSadece salona 15 bin e yakın para gitti
cnm ben de 3 mılyar vermedım zaten daha almadım bıle ama alıcagım model 718 tl sordum ama normal magazasında 1000 küsür...
3 bın tl ye rasıbacım almıs..
Lahoya, benim de önceliğim Ankamall Koza... İş çıkışı falan bakabildiğim için orayı tercih edeceğim, ama şeker için hiç fikrim yok. Koza'da şeker de var mı?
bende 1300 e aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?