yedim... üzerine hızımı alamadım bişey daha yedim, ama söylemeyecem kızıyorsunuz...
yedim... üzerine hızımı alamadım bişey daha yedim, ama söylemeyecem kızıyorsunuz...
avukat hanım size bişey sorcam, şimdi burdaki arkadaşlar beni dakka başı oklavalıyorlar, bunun cezai bi yaptırımı yok mudur? Yoksa düğüne belli süresi kalmış kişilerin cezai ehliyeti yoktur diye mi kabul edilir?
Kızlar platformu ne kadara aldınız fiyatı neee
resmi varmıııı?
düğünden sonra bana kiralarmısınız?? hihoyyyt
aaynenn :roflol: mesela benim lu an tubişinkinde hatta elifinkinde bile gözüm var... delikafadulden yaklaştıkça bir alttaki cazip geliyor nedense :sm_confused:
ay bitmedi gtmedi su gün... bitse de gitsem evime (müstakbel evime) sarılsam sevgilimeeee....
benimkiler burcucellonun ayakkabılarını gördüysen onun aybısı gibi önleri açık değil.
düğünden sonra satmayı planlıyorum. nişanlımla benimde aramda boy farkı var 15 punto topukları.
QUOTE]
yawwruuu görmedimki burcunun ayakkabıları yada hatırlamıyomm
yüksekse talibim hee benden habersiz satma kaç no pekii
avukat hanım size bişey sorcam, şimdi burdaki arkadaşlar beni dakka başı oklavalıyorlar, bunun cezai bi yaptırımı yok mudur? Yoksa düğüne belli süresi kalmış kişilerin cezai ehliyeti yoktur diye mi kabul edilir?
hak etme bacım sende:))kızlar vuruyosa vardır bi bildikleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?