kizlar öyle bir dalmisinizki muhabbete,selamimizi bile görmüyorsunuz:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook
aynı durumdayım canımmm:teselli::çok üzgünüm:
düdüklünün düdük kısmını kaldırıcaksın bi süre sonra düdük ötünce aşağı indireceksin ki düdük sussun:roflol::roflol::roflol:
canım ben hoşgeldinnnŞeniza.s.
slm kıslar nbr?
düdük açık kalacak cnm
buhar çıkmaya başlayınca kapatacaksın
ondan sonra ne kadar sürede pişireceksen o kadar kalacak ocakta
yani süre düdüğü kapadıktan sonra başlayacak
Hoşgeldin canım kusura bakma herkes kendi derdi ne düştü bir anda :)))
bilmiyorum diyenden korkacaksınnn
tamam canımm çok sağol iyiki varsınız valla sizde olmasanız bitiitm ben hepinizi çok seviyorummm :teselli:
bilmiyorum diyenden korkacaksınnn
hoşgeldin feyza
ayy bişi dicektim hepinize unuttummmmmm :ecrin_bebek:
evet cnm herkes benser durumlar yasamışdemek hepimiz benzer duygular yşamışız:1hug:kaydirigubbakcemile5
vallahi ben görmedim canım :sm_confused:
hoşgeldinn Şeniz
bende kocaeliden marmarise gidicem kısmetse kuzum :1hug:
olsun canım gelmişken fotoğrafda çekeriz. kaydirigubbakcemile2ay foto çekmeye çağırmışım gibi olmuş, ama valla öyle değil. Gelin siz çok memnun olurum...
6 Haziranda canım :)
ben beko yüzünden çıldırdığım için yoktum...
Bir Beko Masalı
Evvel zaman içinde kalbur zaman içinde bir grup insan Beko'da çalışıyormuş. Amma velakin bu insanlar yeminliymişler birbirleri ile konuşmamaya... Herbiri tek tek "ben bildiğimi okurum, müşteriyle ben tek başıma konuşurum" dermiş. Bu kişilerin en sevdiği laf "siz olmasanız da komşuya kapıcıya bırakırız"mış. Bunlar ne birbirlerinin mesai saatlerini bilirlermiş ne de önceden verilen sözleri hatırlarlarmış... Derken efendim bu insanların üzerine artık bu konudan çok bunalmış Gece düşmüş... Gece düğün dernek dinlemeden tam gaz yemek yemeye devam ettiğinden, hepsi un ufak olmuş. Tüm Beko alanlar hayatlarının geri kalanında mutlu mesut yaşamışlar... Gökten 3 elma düşmüş, üçünü de Gece yemiş...
ay çıldırttılar beni bu bekocular, naapayım... kazandibi söyledim şimdi pastaneden, gökten elma melma düşeceği yok, kazandibi yiyeyim bari...
ay çıldırttılar beni bu bekocular, naapayım... kazandibi söyledim şimdi pastaneden, gökten elma melma düşeceği yok, kazandibi yiyeyim bari...
klava: klava: kilo sorunun yok bari bizi gaza getirmeeeee
aman aman iyi ki bisey söyledik. Tamam sustum... Aaa buldunuz beni garip, her gören oklava çıkarıyo..
aman aman iyi ki bisey söyledik. Tamam sustum... Aaa buldunuz beni garip, her gören oklava çıkarıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?