yaaa üzülme öylee ben valla dn gibi hatırlıyorumm 250 günlerdeydim hiç geçmez diyodum hatta arzuyla suziyle falan hep konuşuyoduk ama bak nasıl geçti anlamadım bi bakmışsın seninde şafağın 10 falan kalmışşş kaydirigubbakcemile3
antalyada da düğün fotoğrafçsı isteyen arkadaş olursa benim bi arkadaşım fotoğrafçı ve harika çekiyor... konuşuruz isterseniz... düğün davetiyesi için kozanın birde necatibey cad. yeri var... ayrıca ulusta yerler varmış aynı davetiyeler çok uygun oluyormuş kızlar bilginize... ayrıca nikah salonlarının orada da var birkaç tane..mesela vedat dalokayın karşısındaki pasajda var:)))
yaseminciğim tşk ederim cnm:)))
kızlar yaa düğün ayakkabı acayip yüksek topuk aldım... rahatsız edermiki ben alışkın değilim topuklu ayakkabıya boyumda uzun sayılır ama gene de yüksek topuk istedim:))) damatla aynı boyda falan olacaz sanırım hahaha:))))
nilay a katılıyorum geçenlerde birinin 1 ay kalmıştı. benim düğünüme 1 ay kalsa ben çıldırırım demişti. Şimdi ben nilayın düğüne 1 ay kalmasını bekliyom bakım çıldırcakmı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
1 AY KALAyla şuan arasında pek bi değilşiklik olmaz diye düşünmeye başladım ama son 15 gün kala çıldırabilirim bunu yaz bi yeree kaydirigubbakcemile3
aay cnm cok saol tesellın ıcın ühü ühü
ya aslında zaman cabuk gecıor bende farkındayım ama ıste gozum sızın takvımlere takılıo ahh ahh dıorum :jeyyar:sırnaşık şey
aynen katılıyorum kesınlıkle ölekaydirigubbakcemile3
burcuözgecım gecenlerde nıkah fotolarına baktım daha 9 ayım var yazmıssın onu gördum suan 3 ay kalmıs
bbıde alevesen vardı hıc unutmam oda sey dmeıstı bı topıcte daha 8 ay var cok gıbı gelebılır ama gecer dmeıstı onunda suan 1 ayı kaldı sanırım:))
ayyyy 81 miii, ayol bitmez o şafak... Benim 51 de :)
ayyyy 81 miii, ayol bitmez o şafak... Benim 51 de :)
he vallahi aynen öylee...
takvim falan oolunca çok güzel tanıklık ediyor geçen zamana yada söylediğimiz sözler...
şaka gibi yaaa... bu kadarı geçtiyse 3 ay hayli hayli geçer :1rolleyes:
arkadaslar zaman azaldikca beni sadece mutluluk degil bide garip bir korku sariyor...
sizde de varmi böyle duygular?
kızlar bişi dicem dün ıspanaktan kimse ölmedi şükür
bu akşam düdüklüde mercimek çorbası yapmayı denicem..
şimdi tarifi buldum netten amaaa
bu düdüklü tencere nasıl kullanılıyo
şimdi tkapağı kapattık ya düdük açıkmı kalacak kapalımı?
kapalı kalacaksa bu düdük nasıl ötecek?
açık kalacaksa ne zaman kapatıcam?:uhm:
kizlar öyle bir dalmisinizki muhabbete,selamimizi bile görmüyorsunuz:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook
Selam arkadaslar
Bende ayni sizin gibi gecer mi bu günler diyordum ve 3 ay kadar bi zaman kaldi. ben bide almanyadan türkiyeye gelin, türkiyede eskisehirden aydina gelin gidecegim.
Sizdede garip duygular basladi mi?
aynı durumdayım canımmm:teselli::çok üzgünüm:
düdüklünün düdük kısmını kaldırıcaksın bi süre sonra düdük ötünce aşağı indireceksin ki düdük sussun:roflol::roflol::roflol:
canım ben hoşgeldinnnŞeniza.s.
takvım cok guzel oluo valla mesela bız nasıl anlatsam dıyelım 7 aya dustum askım hemen bugunun önemı ne dıe soruo 6 aya sımdıde 5 aylara dustum ınanamıorum ben takvımı yaptıgımda 10 aydan fazla vardı ve gecermı bu zmaan dıodum
vallahi ben görmedim canım :sm_confused:kizlar öyle bir dalmisinizki muhabbete,selamimizi bile görmüyorsunuz:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook
Selam arkadaslar
Bende ayni sizin gibi gecer mi bu günler diyordum ve 3 ay kadar bi zaman kaldi. ben bide almanyadan türkiyeye gelin, türkiyede eskisehirden aydina gelin gidecegim.
kızlar bişi dicem dün ıspanaktan kimse ölmedi şükür
bu akşam düdüklüde mercimek çorbası yapmayı denicem..
şimdi tarifi buldum netten amaaa
bu düdüklü tencere nasıl kullanılıyo
şimdi tkapağı kapattık ya düdük açıkmı kalacak kapalımı?
kapalı kalacaksa bu düdük nasıl ötecek?
açık kalacaksa ne zaman kapatıcam?:uhm:
Selam arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?