2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

doğru söylüyon kız nilayyy

daha 8 ay pehhh dediğim günleri hatırlıyorum gözümü kapatıp açtım ve 81 gün kaldıııı

biraz rahastiz erder tabi, yani düz taban yada convers gibi olmicagi kesin ama bence deger topuklu bence cok cok daha hos duruyor... sonucta gelinlikte cok rahat bir kiyafet degil ama giyorsuz dimi ama kaydirigubbakcemile3

Benim gelin ayakkabilarimda yüksek hic de pisaman degilim .. alirsin yanina yedek hafif topuklu baktin olmuyor ayakklarin cok agirdi olur bitter a.s.ben öyle yapacagim en azindan

he vallahi aynen öylee...
takvim falan oolunca çok güzel tanıklık ediyor geçen zamana yada söylediğimiz sözler...
şaka gibi yaaa... bu kadarı geçtiyse 3 ay hayli hayli geçer :1rolleyes:

arkadaslar zaman azaldikca beni sadece mutluluk degil bide garip bir korku sariyor...
sizde de varmi böyle duygular?

kızlar bişi dicem dün ıspanaktan kimse ölmedi şükür
bu akşam düdüklüde mercimek çorbası yapmayı denicem..
şimdi tarifi buldum netten amaaa
bu düdüklü tencere nasıl kullanılıyo
şimdi tkapağı kapattık ya düdük açıkmı kalacak kapalımı?
kapalı kalacaksa bu düdük nasıl ötecek?
açık kalacaksa ne zaman kapatıcam?:uhm:

he vallahi aynen öylee...
takvim falan oolunca çok güzel tanıklık ediyor geçen zamana yada söylediğimiz sözler...
şaka gibi yaaa... bu kadarı geçtiyse 3 ay hayli hayli geçer :1rolleyes:

takvım cok guzel oluo valla mesela bız nasıl anlatsam dıyelım 7 aya dustum askım hemen bugunun önemı ne dıe soruo 6 aya sımdıde 5 aylara dustum ınanamıorum ben takvımı yaptıgımda 10 aydan fazla vardı ve gecermı bu zmaan dıodum

kizlar öyle bir dalmisinizki muhabbete,selamimizi bile görmüyorsunuz:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook

Selam arkadaslar
Bende ayni sizin gibi gecer mi bu günler diyordum ve 3 ay kadar bi zaman kaldi. ben bide almanyadan türkiyeye gelin, türkiyede eskisehirden aydina gelin gidecegim.
Sizdede garip duygular basladi mi?

benimde çok az kaldı bir an insana o gün hiç gelemeyecek gibi geliyor ama zaman çok çabuk geçiyor,

arkadaslar zaman azaldikca beni sadece mutluluk degil bide garip bir korku sariyor...
sizde de varmi böyle duygular?

aynı durumdayım canımmm:teselli::çok üzgünüm:

düdüklünün düdük kısmını kaldırıcaksın bi süre sonra düdük ötünce aşağı indireceksin ki düdük sussun:roflol::roflol::roflol:

kizlar öyle bir dalmisinizki muhabbete,selamimizi bile görmüyorsunuz:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook

canım ben hoşgeldinnnŞeniza.s.

kızlar ben daha beyaz eş yalar dışında,mobilyaların hiç birini almadım hala bakıyoruz çok geç kaldım galiba bir türlü karar veremiyorum hangisini alıcağıma

Selam arkadaslar
Bende ayni sizin gibi gecer mi bu günler diyordum ve 3 ay kadar bi zaman kaldi. ben bide almanyadan türkiyeye gelin, türkiyede eskisehirden aydina gelin gidecegim.

canim, bende senin gibi almanyadan türkiyeye gelin geliyorumhihoyyyt

hosbulduk canim. muhabbet güzel bugün masallah

demek hepimiz benzer duygular yşamışız:1hug:kaydirigubbakcemile5
vallahi ben görmedim canım :sm_confused:
hoşgeldinn Şeniz

Selam arkadaslar

bende kocaeliden marmarise gidicem kısmetse kuzum :1hug:

slm kıslar nbr?

düdük açık kalacak cnm
buhar çıkmaya başlayınca kapatacaksın
ondan sonra ne kadar sürede pişireceksen o kadar kalacak ocakta
yani süre düdüğü kapadıktan sonra başlayacak

Selam arkadaslar

Bende İstanbul'dan Bursaya gelin gideceğim,içimde hem bir heyecan hemde burukluk var,tuhaf duygular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…