2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tamam gece sende iyi düşün bundan sonra o zaman kaydirigubbakcemile3
günaydın niloosositososito

hadi herkes iyi düşünsün....

hımmmm başlıyorum, ben bu kahrolasi işyerimi çoook seviyorum yahu, çokkk....

Ha bi de 50 gün kaldı :)

anaammm bu ne yaa bu nasıl servis ? eğitim vermiyorlarmı bu adamlara yaa ilk defa mı görüyorlar mikrodalga yı ? :uhm:

günaydın kızlar,herkes nasıl
bir haftayı buldu nerdeyse giremeyeli

tubisciğim evleniyo bu arada dimi
canım çok çok mutluluklar dilerim sana herşey tam istediğin gibi olur umarım

bu arada bir geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun düzgün monte edebilmişlerdir umarım çok garip yani teknik servis de işi bilmiyosa kim bilcek acaba :bbo:

kızlar bu arada ben de bugün gelinliğimin son provasına gidiyorum kaydirigubbakcemile2
bugün aynı zamanda taç ve gelin çiçeğimi de seçcem
damatlığı da aldık bu arada
bu gün provam bitince onu da teslim almaya gitcem
işler yavaş yavaş azalıyor, e tabi günlerde hihoyyyt

günaydın kızlar tubişin heyecanı benide sardı napıyo acaba uğrarmıki buralara

süper canım ya inşallah hiç bir sorun çıkmadan halledersiniz herşeyi

kızlar dün eve gittik nişanlımla parkeler yapılmış heryerş parke yaptırdım girişi mutfağı odaları çok şık olmuş mutfak dolapları ile kapılarda takılmış nişlerle kartonpiyerlerde tamam salonla mutfak kapılarını kaldırtıp kemer yaptırdım sadece banyo dolabı kaldı.eve dönünce bi garip oldum misafir gibi hissettim kendimi doya doya annemin yüzüne baktım içimden ben nasıl o evde iş yapcam tek başıma oturacam yemek yaparken pastalar börekler hep annem aklıma gelecek o bayılır benim yaptıklarıma şimdi evde börek yaptımmı 2 tepsi yapıyom ancak yetiyo ama evelnince minicik fırın tepsisi bile çok gelecek ben eve alışamıcam galiba kendimi o mutfakta çok yabancı hissedicem

senağlama üzülme canım annenle uzakmı oturacaksınızki.. sen gine bir tepsi fazla yapar anneciğinede götürürsün. oda ne mutlu olur.. bende bazen yatağa yatınca bunlar son aylarım. belki yanlız yatmayı, belki yatağımı odamı penceremi herşeyi özleyeceğim diyorum..
doya doya bakmak istiyorum hepsine senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…