2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

rasiba öyle düşünme bence eşyaların yerleşmeye başlayınca biraz daha ısınırsın
tabiki ilk aylar hemen alışamaz insan ama
evlenen arkadaşlarıma soruyorum daha 5 ay olmasına rağmen artık alıştım diyorlar
hem bak ne güzel istedğiniz gibi dekore edebileceğiniz bir eviniz var
birde evin içinde hiç bir değişiklik yapamayacağını düşün ki o eve alışmak bence daha zordur

hepiniz çok haklısınız ama işte günler yaklaştıkça daha zor gelmeye başladı herşey annemle evimiz uzak sayılır annemin canı sıkıldıkça hadi kızıma gideyim diyeceği kadar yakın değil ancak biz arabaylagetirip götürmemiz lazım yaşlı birazda
dün akşam annem keşke evin bu mahallede olsa diyo sen işteyken gelir evini temizlerim yemek yaparım bulaşıklarını çamaşırlarını yıkarım şimdi sen o işleri yapamazsın akşamları yorgun olup hemen uyuyorsun bende onun duygusallığı karşısında kendimi toparlayı alışmam lazım deiyorum bende öğrencem çamaşır yıkamasını ütü yapmasını uykusuz geceleri bunları yaşamam lazım falan diyorum ama o gittikten sonra yatağa girip ağlıyorum çok özlicem annemi ayy şimdi bile ağlamaya başladım

aaaa noluyo yahu... Hüzün basmış burayı... Rasiba'cım özlemek güzeldir yahu... Ne güzel arabanız var, sağlığınız sıhhatiniz yerinizde... Gider gider gelirsiniz yani...

canım benim yaa üzülme sakınn
o eve öyle bir alışıcaksın ki annenin evi belkide yabancı gelicek sana:1hug:

kızlaar kredi çıktı çok mutluyum yrn gün almaya gidicez heralde ehe

canım hhayırlı olsun aldınız krediyi ne güzell:)a.s.

Lahoya, hadi gözünüz aydın canım.

Rasiba, geçen haftadan beri aynı psikoloji içindeyim canım.
Durup durup annemin bi ufak sözüne ağlıaşıyoruz birlikte,
haftasonuda nişanlımla dışarı çıktığımda suçlu hissttim kendimi keşke son zamanımı annemle geçirseydim diye üzüldüm zehir ettim günü.
Canım en azından sen istediğinde gidip görebilrsin anneciğini, aynı şehirlerdesin. Yine yaparsın pastalar börekler annecine.
Benimkisi daha da zor olacak, ben evlendiğimde annem istanbula taşınacak ve ben burda yapayalnız kalacağım. Tamam sewdiğimizle birlikteyiz ama yine de alışmak çook zor, her zaman özleyeceğiz..

Cnm bize 5000 gerekiyodu, faiz oranı 1,5

anladım cnmcım ıns işinizi görür para..
bızımde kredı cekmemız lazım ama 10 000 tl felan nasıl yapcaz bılmıorum arkadasından alabbılırsek hız faızsız ona gerı öducez inş..

cok para gıdıor valla Allah yardımcımız olsun cnmcım..

ahhhh ahhhhh para konusu felaket... Allah hepimizin yardımcısı olsun... 40,000 civarında gidiyor bizim. Ki bizim düğünümüz 120 kişilik sadece...

ahhhh ahhhhh para konusu felaket... Allah hepimizin yardımcısı olsun... 40,000 civarında gidiyor bizim. Ki bizim düğünümüz 120 kişilik sadece...

Doğrudur canım bu düğün işinin sınırı yok, bizim düğün yapıp yapmayacağımız belli diil daha, yaparsak da ailesi yapacak yoksa bizim ikimizin yapması imkansız, bu 5000 le oturma odası yemek odası, tv ünitesi ve nikah işlerini halletcez inş. yeter:)

öle cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun. Eldeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalışıyoruz hepimiz

canım yanlış anlama peki bunlarıı taksitle alsaydınız çok fark oluyomuydu arada???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…