kızlar dün eve gittik nişanlımla parkeler yapılmış heryerş parke yaptırdım girişi mutfağı odaları çok şık olmuş mutfak dolapları ile kapılarda takılmış nişlerle kartonpiyerlerde tamam salonla mutfak kapılarını kaldırtıp kemer yaptırdım sadece banyo dolabı kaldı.eve dönünce bi garip oldum misafir gibi hissettim kendimi doya doya annemin yüzüne baktım içimden ben nasıl o evde iş yapcam tek başıma oturacam yemek yaparken pastalar börekler hep annem aklıma gelecek o bayılır benim yaptıklarıma şimdi evde börek yaptımmı 2 tepsi yapıyom ancak yetiyo ama evelnince minicik fırın tepsisi bile çok gelecek ben eve alışamıcam galiba kendimi o mutfakta çok yabancı hissedicem
kızlaar kredi çıktı çok mutluyum yrn gün almaya gidicez heralde ehe
canım benim yaa üzülme sakınn
o eve öyle bir alışıcaksın ki annenin evi belkide yabancı gelicek sana:1hug:
canım hhayırlı olsun aldınız krediyi ne güzell:)a.s.
saol cnm inş. nikah günü bulmakta sıkıntı çekmeyiz
Lahoya gözün aydın... Ben unuttum ne zamana istiyordunuz siz günü?
kızlaar kredi çıktı çok mutluyum yrn gün almaya gidicez heralde ehe
Cnm temmuzun 2. haftası istiyoruz ama yer bulabilirsek tabi
cok sevındım cnm yaa hadı hayırlısı..ne kadar cektınız sorması ayıp bıde faız oranları nasıl ucuk mu?
Cnm bize 5000 gerekiyodu, faiz oranı 1,5
ahhhh ahhhhh para konusu felaket... Allah hepimizin yardımcısı olsun... 40,000 civarında gidiyor bizim. Ki bizim düğünümüz 120 kişilik sadece...
anladım cnmcım ıns işinizi görür para..
bızımde kredı cekmemız lazım ama 10 000 tl felan nasıl yapcaz bılmıorum arkadasından alabbılırsek hız faızsız ona gerı öducez inş..
cok para gıdıor valla Allah yardımcımız olsun cnmcım..
Doğrudur canım bu düğün işinin sınırı yok, bizim düğün yapıp yapmayacağımız belli diil daha, yaparsak da ailesi yapacak yoksa bizim ikimizin yapması imkansız, bu 5000 le oturma odası yemek odası, tv ünitesi ve nikah işlerini halletcez inş. yeter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?