2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

daha ne zaten lahoya, size yeter onlar... Bi de yatak aldınız mı bitti gitti :)

Bence de yeter cnmcım :):) eşyalarımı alıp hemen size göstermek istiyorum bgn sabah bankacı arayınca çok sevindim akşam nişanlım evdekilerle konuşcak gün alcağmızı sölicek bakalım düğün isterlerse yaparlar istemezlerse benim içim farketmez, ona görede yrn gideriz belediyeye:teytey:

Aslında taksitle alabilirdik ama peşin almak daha karlı biliosun, yani taksitle alsaydık belki bu saydıklarımı 7000 e alırdık diye düşündük cnm

cnm fark etmıo bılıomusun sadece yuzde 10 oynuo bızım baktıgımız yer hem bıde hepsını toptan alıcamız ıcın yuzde 5 ındırım yapıcak zaten yuzde 5 ındırım ıcınde pesın para yatırmak ıstemedık..
ama yınede sız bılırsınız cnmcım..
ben fabrıkasından alıcam uyguna alıcam..bızd emayısta bakıcaz hepsını alıcaz..
5000 tl yede hepsını alırsınız cnm onu sölıyım..suan cok ındırım oldu o yzuden.bızde 5000 ayırdık fazlasını veremem zaten

Aslında taksitle alabilirdik ama peşin almak daha karlı biliosun, yani taksitle alsaydık belki bu saydıklarımı 7000 e alırdık diye düşündük cnm

canım minilyanın dediği gibi şimdide o farkı bankaya ödeyeceksiniz. hem hepsini bi yerden aldığınıda indiirmde yapıyolar.

hayırlı olsun şmdiden:)

arkadaşım aynı dert bende de var.bide düğünden hemen sona balayına gitcez doktora gidicem bi çare bulursan lütfen beni bilgilendir.

canım minilyanın dediği gibi şimdide o farkı bankaya ödeyeceksiniz. hem hepsini bi yerden aldığınıda indiirmde yapıyolar.

hayırlı olsun şmdiden:)

Valla gelinlikçiye de para vercez bak onu unuttum Neyse yaw. Kızlar nikaha gün almak için belediyeye gitmeden sağlık raporumuzu alalım mı bi de başka belge götürcez mi?

e geliyorsa kocacın ne diye girdin ki simdi durduk yerde depresyona. :) Cık bakayım hemen ordan, bi neşeli müzik aç kendine (işyerinde yapabiliyorsan) bi de miss gibi çay/kahve... Kocacım gelince hangi yemeği yapsam, hangi sexy geceliğimi giysem diye düşün :))))

Ayyy koptuuummm... :roflol::roflol::roflol:

O kimsesiz yazısını da kaldırman gerekiyor ordan... Kocan görse ne ayıp... Adam 1 hafta göreve gitti diye hemen yok saymışsın hayatından :)))) Üstelik depresyonun temel nedeninin bu kapali hava oldugunu düşününce insan daha çabuk çıkıyo depresyondan...

Valla gelinlikçiye de para vercez bak onu unuttum Neyse yaw. Kızlar nikaha gün almak için belediyeye gitmeden sağlık raporumuzu alalım mı bi de başka belge götürcez mi?

cnm nıkah daırelerınde neler eksık neler goturulcek yazıo alırsınız ona gore davranırsınız okıs
cnm gelınlık de dert tabıkı ay bunların dısında bılmedıgımız seylerde cıkacak Allah yardım etsın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…