bil bakalım ben nereye düştüm senağlama senağlama senağlama
seniii düşünemiyorum bileee prensesssss ama ağlama kuzumm. hoş diyene bak. geçen birinin ntolunda galiba evet onudu babası kuşağını bğlarken fotosu var ona bakınca bir ağlama tuttu beni.. bir garip olduk bizde hee... :çok üzgünüm:yaa biri beni durdursun harbiden ağlıyorum işyerinde.niye bu kadar duysallaştım ben bugün?işin ciddiyetinin farkına varıyorum galiba
canım tebrik ederim valla tam peşimizdesinn süper hızlı geçiyo zaten ben eliften takip ediyorum YÜZ yazdığımız gün dün gibi daha ama kızın sadece 29 günü kaldı :1shok:
slm kıslar cumanız mübarek olsun
burcu hayırlı olsun su gibi akıp geçer inşallah
darısı başıma dularınızı eksik etmeyin kıslar
ev bulmamız lazım hayırlısıyla
kızlar kimsenin kimseye hayrı yok boşuna ağlamyın hepimiz gidiyos işte geri dönüş yok artıkk senağlama
ayy dank diye söyledin yüreğime oturttun mübarek insan fisfisfis
:)) ya daha şurda 1 nisanda nilay müsatakbel eşine sinirlenip e-5 te inmişti. bizde nisan 1 şakası sanmıştık.. bak bugün ayın 17 si yaa :1shok: nasıl geçiyo vakit ben bile anlamıyorum.. Hiç ağlamam diyen ben bile ağlıcam şimdi heee senağlama
:)) ya daha şurda 1 nisanda nilay müsatakbel eşine sinirlenip e-5 te inmişti. bizde nisan 1 şakası sanmıştık.. bak bugün ayın 17 si yaa :1shok: nasıl geçiyo vakit ben bile anlamıyorum.. Hiç ağlamam diyen ben bile ağlıcam şimdi heee senağlama
neyse ben yemeğe gidiyom siz devam edin ağlamaya bıraktığınız yerden ben devam ederim senağlama
sen git ben ağlıcam yemek falan yemicemm senağlama senağlama
ahh elif ahh yaktın bizi bugünn senağlama
Angaralıymışsınneresinde oturuosunuz biz de ev arıyoruz cnm ama ev kiraları almış başını gidiyo 700 den aşağı adam akıllı bi ev bulamadık
evet canım çok haklısın. yalnız şaka maka ne kadar etkilenmiyor gibi dursakta acayip bir psikolojik baskı oluyor insanın üstünde... değişik bir duygu. korku var evliliğin üstesinden gelebilecek miyim diye, sevgili olmak kadar keyifli olacak mı diye, sorumlulukların altından kalkabilecek miyim diye, ailem olmadan ayaklarım üstünde durabilecek miyim diye, onlarsız yaşayabilecek miyim diye, o kadar uzaklığı kaldırabilecek miyim diye...... diye..diye..... :çok üzgünüm:
Yüksek yüksek tepelereee ev kurmasınlarrrr senağlamasenağlamasenağlama
ne oldu kızlar herkes nereye gitti ağlamaya mı gittinizz löööö
geldim ben geldim
ay bende keyifliydim yaa ağlayanları görüncee dayanamadım bendee
ağlayanlar olacak bu gidişle topic imizin adı..
dün 2 iş teklifi aldım çok mutluydum. hiç bu kadar üzüleceğimi tahminn etmemiştimmmm senağlama yüksek yüksek tepelerrr senağlama
ay sorma bende düşünüyodum nasıl yemek yapıcam die.. bu aralar ufak ufak öğrenmeye başladım. temizlik her türlü yapılır. ama aklıma camlar geldi camları kim silcek yaa senağlama
senağlamasenağlamasenağlama
kesin benim bi sorunum var yaw, evlenecem ailemden ayrılacam diye hiç üzülmüyorum?!? Duygusuz muyum been?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?