2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

oklavayi gösterme hemen kizzz.. bence net görünmemesine ragmen gayette hos duruyor gelinlik. eminim bide dügün resimlerinizde gördügümüzde daha cok bey:teytey::teytey:enecegiz.

selam kızlarrr...

1 haftadan sonra ben de bu akşam evimizi gidip gördüm...neyseki durum o kadar da kötü değil... galiba yetişecek herşeyy...

elektrik,doğalgaz ve su olayı bitmiş...kazılıp dökülme işi tamamlanmış..şimdi toplanma durumunda...kartonpiyerler takılmı. mutfak ve banyo dolapları ile portmanto ve gömme dolap yapılıyor onları da gördüm bu akşam,1 haftalık işleri kalmış.. duvarlar macunlanıyo bu arada ve pazartesi banyo mutfak taşları döşenecek...
camlar değişip,kapılar takıldıktan sonra yerler kalıyo geriye...

ama hala mobilyamızzz yokkk.......önümüzdeki hafta 23 nisan tatilinde onu da halletmeyi düşünüyoruz,umarım karar verebilirim ve düşündüğüm gibi bişey bulabilirimm...

çokk yorgunummm yalnızzzzzzzzz

Elifçim bu arada gelinliğin pek hoş olmuşş...

güle güle giy canımmm..

elif yerm seni yaa bir de tehtit etmişş:)))
yawrum seninde dediğin gibi pek net değil detayları inceleyemedim. ama üzerine iyi oturmuş canikom...
ayy düğün günü görmek için sabırsızlanıyorummmmmmmm

gunaydın kızlarrrr

elıfcım gelınlıgın hos durmus uzerıne ama net bellı degıl ıns net resımlerını bı ay sonra goruruzzz:))

teşekkür ederim kızlar.şu anda ev aydınlık aslında.yalnız olmasam giyer yine çekinirdim resim de benden başka kimse yok evde.neyse azcık sabredin gaaaarrrrrrrriiiiiiii :)))))))

merhaba arkadaslarrr, kimsecikler yok herhalde buralarda? kinam icin alisverise gittik ölüyorum yorgunluktan,kinaligimin renginden kumas ariyordum deli oldum bulamadim,mor renginin ne cok cesidi varmis yahu-tatlicadiarzu-

elifcim burda değilsin ama yinede ben fikrimi söyleyim.gelinliğin çok güzelmiş.ben çok beğendim.hayırlı olsun.yerimseniben

kızlar bende ağustos 2009 gelini olucamm mayıs 2008 de nişanlanmıştık...:))

ölüyorummm yorgunluktannnn...

sabah okulda sınav vardı ve ben orda görevliydim,arkasından bir toplantı yaptım....

ve sonrasında eve dahi girmeden çarşıda annemle buluşup eksikleri tamamlamaya çalıştıkk... ayyy al al bitmiyo yahuuu...

banyo takımı, bornoz, alez ve cici örtüler aldıkkk....hepsi çok güzel ama bi dünya da para harcadık yahuuu.....

banyo setine bayıldım ben de.biz 08.08.08 de nişanlandık 08.08.09 da düğün var daha hiç bişey almadım 1 ayda herşeyi halletmem lazım...gelinliği 1 ayda dikerler mi yetişir mi acaba?

günaydın kızlar dilerim herkesin keyfi yerindedir elifsever arkadaşım gelinliğin çok yakışmış. allah utandırmasın.

kızlarrrrrrrrr benimde düğünüm bu yaz 25 temmuzdaaaaa:lepi::tomato: kesinleşmeden size yazmak istemedim yani bende 2009 yazında evleneceklerdenim inşallah herşey süper olur. ha ayrıca ben şimdi gelinlik araştırıyorum dikime kaç ay önceden başlanması gerekir.daha 3.5 aya yakın zaman var ne zaman tam olarak görüşmeye başlasam acaba?sürekli bakınıyorum ama tam olarak bilmiyorum yaaa

eliiiifcim gelinlikdedikleri gibi net değil ama üzerine oturuşu ve yaka kısmını çok beğendim canikom gerçek gelin olduğun zamanki resimlerini bekliyom öptüm..

merhabaa kızlar ne var ne yok bakalımm:)
aşkımın gelmesine 19 gün kaldı çok mutluyum yaa çoğu gitti azı kaldıııı......

canım genelde 2 ay kala dikiyorlar... yerimseniben ama tabi diktireceğin yeri belirlemen şart. çünkü benim gittiğim iki gelinlikçi full doluyum alamıyorum demiştiyerimseniben yeri belirle onlar uygun zamanda dikmeye başlarlar zaten.... a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…