2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

eliiiifcim gelinlikdedikleri gibi net değil ama üzerine oturuşu ve yaka kısmını çok beğendim canikom gerçek gelin olduğun zamanki resimlerini bekliyom öptüm..

foto net olmadığı için belli olmuyo herhalde,gelinlik üzerime oturmuyo aslında.oldukça bol hatta.bu hafta gidip tekrar daralttırtıcağım.yaka kısmı daha kapalıydı orjinalinde ama ben açtırttım biraz.sanırım daha iyi oldu.

Elif kuşum çok zarif narin bi gelinlik olmuş.çok çok çok da yakışmış.inş düğün resimlerini görmeye darısı

ıyi olmaya çalışıyorum bende pinkcim.senden ne haber?Heyecan var heralde epey :) canım benim.Allah daim etsin mutluluğunu inşallah

aydii banyo setini çok beğendim güle güle kullanw

eliiifff gelinliğinin üst kısmı ve o yandan açılan kısmı çok güzelmiş düğün fotoğraflarını da sabırsızlıkla bekliyor olacağımmmmm haberin olsun

İyi olmaya çalışıyorum bende pinkcim.senden ne haber?Heyecan var heralde epey :) canım benim.Allah daim etsin mutluluğunu inşallah

bizimde birkaç gün canımız sıkılıyordu para yetişmiyor diye kredi çektik az çok rahatladı şimdi elimiz keyfim iyi yani son günlerde,valla artık yavaştan heyecanlanmaya başladım roselincim hele şimdi bir de bahar da geldi ya içimde bazen pır pır birşeyler hissediyorum evleneceğimi düşündükçe kaydirigubbakcemile3

amin canım inşallah senin hazırlıkların ne alemde peki,keyfin pek yok gibi sanki bişey mi oldu canım

yorumun için sağol kuşum.canlı gören bayılıyo gelinliğe bu paraya nasıl aldınız bunu diye ama tabi hayallerimin gelinliği değil.napalım canım neyimiz tam hayallerimizdeki gibi oluyo ki zaten şu hayatta.nabersin?ben günler yaklaştıkça heyecanım daha da azalıyo.bundan 3 ay önce daha çok hevesliydim sanki.son 27 günüm kalmış şaka gibi!!

tubişcim bu arada mutluluklar dilerim tatlım.allah bi yastıkta kocatsın,çok mutlu bi hayatınız olsun

arkadaşlar benim de dğünüm temmuzda.sizinle bir üzüntümü paylaşacam. belki bazılarınıza üzüntüm yersiz gelecek.ama insan evliliğe girdiği bir yolda her şeyin güzel ve kendisi içinçok özel olmasını istiyo ve bu konuda karşı taraftan çok ilgi bekliyo.konu şu:kayınvalidem.geçen gün evlerine gittim.kına için bir şeyler_işte tepsi kınalık örtü mörtü bunları kastediyorum_
almyın ben kızıma almıştım dedi.kızının kayınvalidesi de getirince de onun aldıkları kalmış.bunları kullanırız dedi.almadık zaten dedim.brnim bildiğim kınalık tüm malzemeleri erkek tarafı alır.bir de üstelik baktığımda dikkat ettim kına tepsisinin üzerindeki mumlar kullanılmıştı.yani kendi de almamış.kızının kayınvalidesi alımş.ama bana böyle söylemesi çok zoruma gitti.sonuçta yine kullanılır ama ayy siz almayın da ben aldım demesi ve kullanılmış olması beni salak yerine koydu.aradan bir süre geçti yine evlerine gittim bu sefer ,zaten bana alacaklarının konusu hiç geçmiyo,kaftan dedim.ayy dedi kızım dediki onun kaftanını giyebilirmişsin.bu sefer hepten sinir oldum giymem diyebildim sonunda.onun kayınvalidesi özenmiş almış bir de benim kayınvalideye bakk.işte böyle arkadaşlar bu durum beni çok üzdü.sizce üzüntüm yersiz mi. bir de kına gecesi için malzemeleri sizler mi aldınız yoksa erkek tarafı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…