2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet yaaa hatta birlikte mısrayı garipsiyorduk değil mi???
neden heycanlanmıyor falan diye...:1shok:
ama böylesi daha iyi bence...
gergi olmaktan daha iyidir..

bende bu gün gelinlik ayakkabımı hallettim kızlarrr:sm_cool: en büyük yüküm kalktı üstümden :lepi:

bende anlamıyorum ki kuşum niye böyle oldum?acaba nişanlımın işi olsaydı şu an kafam daha rahat olurdu ve rahat rahat bu anların heyecanını yaşarmıydım diye düşünüyorum.
senağlama neyse üzülmemeye karar verdik düğün bitene kadar.sonrasında uzun süre iş bulamazsa o zaman üzüleceğiz :bbo:
ayakkabının resmini koyda bakalım datluumm merak ettim şimcik. alkisalkisalkis

Elifcim ayın kaçıydı düğün?Takviminde 20 gün diyor?Pc nin üstüne yazıp yapıştıracağım unutmamak için :)16 Mayıs mı?

Son düzenleme:
yahu kızlar bugün eşyalarım eve taşındı ben çalıştığım için gidemedim.annem aradı dolabın solunu mu sağını mı istiyosun diye sordu.kıyafetlerimi yerleştirecekmiş.çok kötü oldum bennnn.hiç istemedim kıyafetlerimin kendi dolabımdan çıkıp oraya yerleşmesini. :((( bu nasıl bi duygu yaa.hem evlenmek isteyip hem istememek??*

yahu kızlar bugün eşyalarım eve taşındı ben çalıştığım için gidemedim.annem aradı dolabın solunu mu sağını mı istiyosun diye sordu.kıyafetlerimi yerleştirecekmiş.çok kötü oldum bennnn.hiç istemedim kıyafetlerimin kendi dolabımdan çıkıp oraya yerleşmesini. :((( bu nasıl bi duygu yaa.hem evlenmek isteyip hem istememek??*

elifcim, böyle iki duygu arasinda gidip geliyoruz iste. bende esyalarimi yolladim cuma günü türkiyeye,tuhaf oldum dolabimi bosalmis görüncesenağlamasenağlama

canım benim artık baba evinde misafirsin bitanem:çok üzgünüm:
bu fikre alışmamız lazım:çok üzgünüm:

selam kıslarrr a.s.
bende buradanım ama fazla gelmedim :utangac:
burcuözge cnm öyle düşününce ben cok hüzünleniyom :çok üzgünüm:
bu fikre alısılırmı yaa tmm gitcez misafiriz ama senağlama

canım benimm bundan böyle bu evde uyuyacağımız gece sayısı soluyacağımız hava bile sayılı allah izin verirse...
ama öte yandan artık kendi yuvamızı kuruyoruz..
kötü bir şey olsa insanlar hep şunu demez diymi. illede kendi evim...

canım benimm bundan böyle bu evde uyuyacağımız gece sayısı soluyacağımız hava bile sayılı allah izin verirse...
ama öte yandan artık kendi yuvamızı kuruyoruz..
kötü bir şey olsa insanlar hep şunu demez diymi. illede kendi evim...
tabi ki insanın evi gibisi olmaz hiçbir zaman yerimseniben
ama önce evimize alısılmalı cabuk olur inş :asigim: :utangac:
bunlar tatli hüzünler....senağlama

tatlı hüzünler tabii yuvamız evimiz olcak ne güzel sositososito

tabi ki insanın evi gibisi olmaz hiçbir zaman yerimseniben
ama önce evimize alısılmalı cabuk olur inş :asigim: :utangac:

tatlı hüzünler tabii yuvamız evimiz olcak ne güzel sositososito

evet kesinlikle, sonra anne baba evine ziyarete bile gitsek kendi evimizi özliyecegiz...enazindan evlilerden bunlari duyuyoruz :)

canım hayırlı olsunn
büyük bir yükten kurtulmuşsun... :CüvCüv:
benimde en çok kafama takılan konu halı perde a.s

sağol canım yaaa...ben de aynen senin gibiydim,mobilyalar iiçin kafamda oluşmuş bişeyler vardı giderken ama halı ve perde tamamen doğaçlama oldu...

ama sana tavsiyem,çok fazla dolaşıp,kafanı karıştırma...yoksa gerçekten herşey birbirine giriyor...kaydirigubbakcemile5

Back
X