Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıss rasiba cumartesiden beri uyuyamıyorum heyecandan bişey oldu banaa :)))))))))))))
kızlar bana ön kısmı güzel işlemeli gelinlik örnekleri varsa yollayabilir misiniz??????
nilay kızz çok sevindim gelinliğinin süper olmasına:))
:
hadi yaa vallahi bende çok heyecanlıyım dün bütün günümü evde geçirdim dolabımı topladım tozları aldım süpürdüm ama bütün bu işleri yaparken hep ağladım hele dolabı toplarken ilk defa sinirlenmedim okadar sindire sindire yaptımki işleri açtım müziği son ses hem ağladım hem iş yaptım arada bi dolabımı bile öptüm.annemle alışverişe gittim ne isterse aldım onun odasına baz ile yatak bile aldım bellonadan ama okadar güzelki baza çiçekli çift kişilik yatakla beraber 700 tl hem o mutlu oldu o mutlu olduğuy için ben daha çok mutlu oldum artık annemle hiç kavga etmiyoruz dün akşam dışarı çıktım eve döndüğümde hep nerdesin diyen annem aa erken geldi dedi anne dedim iyimisin ilk defa eve 10 da eve geldiğinmde erkn geldin dedi hep kızıp bağırırdı bu saate kadar nerdesin diye üstüne bana yemek bile hazırladı yaaa nasıl bırakacam ben bu kadınıı canım annem ya:çok üzgünüm:
canım nilayın gelinliği süper ötesi olacak okadar güzel bir modelki ve gelinlikçimiz süper bi iş çıkaracak hiç kimseninkine benzemeyecek bi gelinlik ortaya çıkacak 23 mayıstaki prova için çok sabırsızlanıyorum kadın tamamı bitmiş olur dedi biz şimdi gittiğimizde gelinlikçide 3 saat oturuyoruz herhalde bu gittiğimizde 5 saat çıkmayız çaylar kahveler bu sefer yemek bile yeriz tahminimce gelinlikçimizle ya ben ne kadar şanslıyımki nilay karşıma çıktı onun sayesinde şu düğün sırasında tek mutlulukla heyecanla gittiğim yer gelinlikçi bütün sıkıntıları bırakıp geliyorum orda
canım nilayın gelinliği süper ötesi olacak okadar güzel bir modelki ve gelinlikçimiz süper bi iş çıkaracak hiç kimseninkine benzemeyecek bi gelinlik ortaya çıkacak 23 mayıstaki prova için çok sabırsızlanıyorum kadın tamamı bitmiş olur dedi biz şimdi gittiğimizde gelinlikçide 3 saat oturuyoruz herhalde bu gittiğimizde 5 saat çıkmayız çaylar kahveler bu sefer yemek bile yeriz tahminimce gelinlikçimizle ya ben ne kadar şanslıyımki nilay karşıma çıktı onun sayesinde şu düğün sırasında tek mutlulukla heyecanla gittiğim yer gelinlikçi bütün sıkıntıları bırakıp geliyorum orda
canım 3 saat napıyosunuz ordaa:) gelinlikçinizin sohbeti hoş sanırım:) benimki de gel herhaftasonu beraber hazırlayalım gelinliğini diyo :)))
öğleden sonra doktora gideceğim, eğer hesaplamalar doğruysa ya düğün günü, ya balayının ilk günü hasta oluyorum da hem onu erteyelim de hem de hapı yutalım :)))
Sağolun kısçeler iyi dilekleriniz için, darısı başınıza ben sıramı savdım kaydirigubbakcemile3
resimleri eklicem inşallah fırsat bulunca daha pcye bilem atmadım. işleri toparlamam lazım önce sonra halledicem.
yeni mobilya falan alan oldumu ben yokken. merak ediyorum ama geçmişi okuyamam şimdi.
gece ve yasmin Şeniz
Aysun, sen nasılsın uzun zamandır denk gelemiyorduk. Evi tutmuştunuz en son sonrasında bir değişiklik varmı ?
öğleden sonra doktora gideceğim, eğer hesaplamalar doğruysa ya düğün günü, ya balayının ilk günü hasta oluyorum da hem onu erteyelim de hem de hapı yutalım :)))
tubiş canım sabırsızlıkla fotoları bekliyoruz:)
insanın kendi evinde olması nasıl bir duygu:)
ben geçen sene tatilden önce geciktirici kullanmıştım, bir sorun yaşamamıştım.... Bunda da yaşamam umarım...
tubiş hoşgeldin geçmişi çok okuyamadım ama herşey yolunda geçmesine sevindim. Allah mutlu mesut bahtiyar etsin.. ee resimler hanii :mymeka: